PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Hoce li ko premije da mu damo kakve? Gdje onaj garonja sto govori da nemamo marke, evo cener za keksica da rasirite noge.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Reci to mom profesoru, i mentoru na praksi.MortemHz je napisao/la: Sramotno ponašanje

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- prisonbreak
- Kontakt:
Sarajevu pola, pola GoskuOsim13 je napisao/la:Jel istina da je Aydin obećao šleper toplih donera u vidu premije za Pitare?

Zadnja izmjena: prisonbreak, dana/u 05 apr 2019, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- TamniVilajet
- Kontakt:
''Zelimo se distancirati od prevaranata i kriminalaca u sportu''

- MocMahale444
JokOsim13 je napisao/la:Jel istina da je Aydin obećao šleper toplih donera u vidu premije za Pitare?

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
TamniVilajet je napisao/la:''Zelimo se distancirati od prevaranata i kriminalaca u sportu''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jest vas Baho skupio, hahahah djeca na maturiLaznjak je napisao/la:TamniVilajet je napisao/la:''Zelimo se distancirati od prevaranata i kriminalaca u sportu''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TamniVilajet je napisao/la:''Zelimo se distancirati od prevaranata i kriminalaca u sportu''
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Sarajevo ljubavi moja !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- MocMahale444
Išla raja maksuz u Rajlovac da kupuje kod čajnizera ovo, dobra zayebancija za uvaliti bližnjem Pitaru za 'poklon', a bila je i naša bordo varijanta 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- MocMahale444
Jako je i ono kad nama pisu o sda salovima a imaju iste gurbeti s lavoraOsim13 je napisao/la:Išla raja maksuz u Rajlovac da kupuje kod čajnizera ovo, dobra zayebancija za uvaliti bližnjem Pitaru za 'poklon', a bila je i naša bordo varijanta

"Timz a koji zivimja"

koja je ovo greska bila, ne dao Bog nikome,, pu pu puMocMahale444 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Sarajevo ljubavi moja !

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- MocMahale444
Cak i prije VinCenta Tana bio je Tan koji vas je zelio farbati u plavo.Zagor je napisao/la:koja je ovo greska bila, ne dao Bog nikome,, pu pu puMocMahale444 je napisao/la:Zagor je napisao/la:Sarajevo ljubavi moja !

Hajde ba sad vam je sve pod kontrolom i vijetnamci ce vas spasiti sigurnog propadanja.
Uz sve to vi ste favoriti na derbiju (znam da nema favorita ali ovog puta izgleda ima).
Pozivam sve Pitare i Manijake da jednom ovako preko tastature yebemo sve svim bradatim spodobama i međedima koji su na današnji dan nagrnuli na ovaj grad.
Sutra u inat svima njima i jedni i drugi, nisu nas satrali sjeme im se zatrlo smrdljivo.
Sutra u inat svima njima i jedni i drugi, nisu nas satrali sjeme im se zatrlo smrdljivo.
Sta imas protiv arapaOsim13 je napisao/la:Pozivam sve Pitare i Manijake da jednom ovako preko tastature yebemo sve svim bradatim spodobama i međedima koji su na današnji dan nagrnuli na ovaj grad.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
O tom ti i pričam. Hiljadu i jednu situaciju sa onim drotovima. Jbte nisu u stanju sprovesti red. Ko da ćemo poubijati jedni druge. Znao sam 100 puta proći sa ljudima pored sjevera njihovog dijela, sa šalom kluba, niko ništa, ha jel dođem kod našeg dijela, oni drotovi odma kenjaju.skoroalen je napisao/la:Ma znam brate, nemam šta pogrešno shvatit kad si u pravu. Jednom pogođen bakljom, jednom me drotovi prebili... Dosadi ranjen dolazit kući.Stroj1946 je napisao/la:Onda nije golubarnik za tebe. Ja ti ne bi savjetovao da ides na tekmu. Iskreno. Da me pogresno ne shvatis. Ako nisi spreman na sranja, koja se cesto znaju desiti, onda nemoj.skoroalen je napisao/la: Nije problem meni, ja dolazim da gledam utakmicu, al će neki balavac uć preko tuđe lične i on će napravit sra.nje, a tamo upisan i ja da sam kupio kartu.
To je problem sa bilo kakvom vrstom evidentiranja kad je naš MUP u pitanju.
Dođem ja većinu derbija dole al se hvatam zdenke, što dalje od tampon zone.
Sutra svakako ne mogu ni doć, nisam kartu ni mogao kupit, radim praksu pa me nema u Sarajevu par dana.
Zato što su idioti koji žele što manje posla za sebe
- TamniVilajet
- Kontakt:
Da cijeli stadion otpjeva “Sarajevo ljubavi moja”Osim13 je napisao/la:Pozivam sve Pitare i Manijake da jednom ovako preko tastature yebemo sve svim bradatim spodobama i međedima koji su na današnji dan nagrnuli na ovaj grad.

Svi ko jedan

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Balorda, Beli98, benko21, Direktorcic, DobriBosnjanin, JavierBosnia, laznokrilo, leo1946, MaroonBjelave, mma_hz, mnon46, mosarajvosa83, NazorUso, rishovski, Rodman, worchester, Zeko87 i 99 gostiju.