"I dream of staying in Juventus and becoming Juventus own Ferguson."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ALLEGRI: "Bonucci si è espresso male"
Ja sam svoje "molio" da me puste da preuzmem staru damu. Iskreno mogla bi se ovdje naci trojica znalaca da je dignu.Padovan je napisao/la:Ima li zainteresovani za ss.ba ligu da se aktivira La Vecchia Signora, vec nekoliko kola pisu se sluzbeni rezultati ?
Hajmo decki da se klub digne iz pepela![]()
viewtopic.p
Mogu prijave i u pp...
Ja sam igrao redovno al vecinom sam i onda sam odustao :/ a bio medju prvim strijelcima hahhahMig_Mig je napisao/la:Ja sam svoje "molio" da me puste da preuzmem staru damu. Iskreno mogla bi se ovdje naci trojica znalaca da je dignu.Padovan je napisao/la:Ima li zainteresovani za ss.ba ligu da se aktivira La Vecchia Signora, vec nekoliko kola pisu se sluzbeni rezultati ?
Hajmo decki da se klub digne iz pepela![]()
viewtopic.p
Mogu prijave i u pp...
Pa to je kradja svjetskih razmjeraIlCapitano je napisao/la:BILD kaže da smo blizu Juliana Brandta za 25 miliona.
Znam ga iz medija i s FM-a samo, nisam pogledao utakmicu BL ne pamtim
Doveden je da daje golove glavom. Nek vjezba odraz samo i skace.dinoo je napisao/la:Ma ja mislim da ce ronaldu za godinu dojaditi ovo sto mi igramo. Ostace jos sljed.godine, uzet 60milki za dvije sezone. Zasto bi zadnje sezone karijere prosipao krv na treningu da 70 min stoji na centru i ceka hocemo li uspjeti nabiti loptu ili cemo je ipak samo u korner ili aut izbiti pa se treba onda jos 20,30 metara spustiti dole.
Već u Torinu:Wesley alla Juventus, tutto fatto.