Evo ga! Nakon 45 pokušaja
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Fantastične odbrane Pavlovića, skinuo je penal Đuriću, a zatim i još jedan udarac gostiju."
yebo sve svoje.
Pavlovic bio proslo kolo najbolji golman, i opet fenomenalno brani. Svi procvjetaju kad odu od nas.Memara je napisao/la:"Fantastične odbrane Pavlovića, skinuo je penal Đuriću, a zatim i još jedan udarac gostiju."
Evo ga! Nakon 45 pokušaja![]()
yebo sve svoje.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Tad bi tvrdoglavost dobila svoju mjernu jedinicu. "Djevojka mi je tvrdoglava 17 husrefa"skoroalen je napisao/la:Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:Tad bi tvrdoglavost dobila svoju mjernu jedinicu. "Djevojka mi je tvrdoglava 17 husrefa"skoroalen je napisao/la:Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
Nadam se da sam pogrešno obaviješten, il da je neka podvala, nešta. Ovo niko pri zdravoj pameti ne bi uradio.
-
belosevic28
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Itekako valja, itekako je spreman i zna suditi. Samo što u našoj ligi i pod našim savezom Kuneyt Çakir bi sudio seljački u smislu zadnjeg derbija i silnih kompenzacija nakon crvenog kartona njima. Kod nas kad zavuče crveni ili penal nekom, onda ih mora paziti čitavu utakmicu i dati im malo više da mu ne bi pričali. Klasična seljačka politika.AlfredNobel je napisao/la:Ne provaljujte se. Da ne valja ne bi sudio u EL, tako da vam te priče ne piju vode.
Šta mislite da Jakupovića vrate..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
To jest, kod nas je sve stvar kompenzacije. Da ne bi sutra rekli "sudija provukao nekog". Nema sudije s mudima nikako.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma to je notorna glupost, gdje će s Halilom na beku. Nema šanse da tako počne. To ti neki željovac rekao.skoroalen je napisao/la:Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Na kojem je kanalu tekma?
Zadnja izmjena: Benkara21, dana/u 06 apr 2019, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Stavi i Ahmeta i Hareta od prve nek crknu dusmani. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ThrillerHz
- Kontakt:
Vala, Jakupovic se ne bi slozio s tobomskoroalen je napisao/la:To jest, kod nas je sve stvar kompenzacije. Da ne bi sutra rekli "sudija provukao nekog". Nema sudije s mudima nikako.
1946~
MojaTV, naravnoBenkara21 je napisao/la:Na kojem je kanalu tekma?
Za Sarajevo večeras igraju:
Kovačević, Hebibović, Halilović, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Ahmetović.
Kovačević, Hebibović, Halilović, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar, Ahmetović.
Koji je ovo suicid,nemamo beka jbt?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Kovačević, Hebibović, Halilović, Mujakić, Lazić, Stanojević, Crepulja, Rahmanović, Velkoski, Tatar, AhmetovićAlfredNobel je napisao/la:Ma to je notorna glupost, gdje će s Halilom na beku. Nema šanse da tako počne. To ti neki željovac rekao.skoroalen je napisao/la:Načuo sam da postoji mogućnost da večeras ne zaigraju ni Bekić ni Pidro, nego da će lijevu stranu držat Halil i Velkoski. Nadam se da nije istina, djeluje nevjerovatno ali...
Možda je trebalo da Husrefu naglasimo da hoćemo Pidru lijevo, a ne samo "vadi Almira"?
Pozitivno je da je ovo neka promjena, nije ono šablonski kako smo navikli. Negativno je... paa, sve ostalo. Uništit će nas po krilima jbt.
Pozitivno je da je ovo neka promjena, nije ono šablonski kako smo navikli. Negativno je... paa, sve ostalo. Uništit će nas po krilima jbt.
- f0rest1946
- Kontakt:
Dal je moguce Halil bek wtf 
Kakva komedija od trenera, kucu na keca