RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la drakensang » 06 apr 2019, 18:44

Jedno je kritikovat sabane a jedno je psovat majku seljacku. ja ibru kritikujem, ti ga mrzis jer ocito ne mlzes vise sisat pare iz kluba i za taninu cvaju pusit ku.rcheve. u tome je problem, o veliki mostarci kantautori i vodje

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 apr 2019, 19:00

Poseremo vam se mi svi i Ibro po sred glave picketine smrdljive. Javljate se poslije svakog kiksa retardi. Ibro mjastore armija je uz tebe.

Hajde vi hejteri malo sa rajom na Rodjenim.com medju Velezovce.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 06 apr 2019, 19:01

Čestitke na igri prikazanoj al morate bolje malo manje prepucavanja po društvenim mrežama danas vas je koštao pobjede nas inat jer raspad sistema bi bio da smo izgubili ! A sljedeće godine opet 7 komada ibri Nek da to vas košta pl. Sretno do kraja

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 apr 2019, 19:02

Hajmo pusikurci javljajte se, sta je rec, djeca vam antitalenti ne mogu prismrdit prvom timu Veleza pa ne valja Ibro, ili gazda ne moze vise pare izvlaciti iz Veleza?

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 06 apr 2019, 19:23

Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.

DembaBa21
Kontakt:

Post Postao/la DembaBa21 » 06 apr 2019, 19:33

Halo 3 godine nas vuce za nos u ovoj seljackoj ligi 3 godine nas laze od setanja ligom do ne moze nam niko nista kakva djeca kakvi antitalenti ostadosmo u ovom blatu l jos godinu

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 apr 2019, 19:34

josipmusa2 je napisao/la:Svak' ih natamburo u proljetnom dijelu i oni kao nama pustili :D

Vi niste igrači, vi ste igračka, ako nam otkinete koji bod to će biti samo radi našeg lošeg dana ili sudija, treće nema, a dobit cemo vas 8 od 10 u ovim sastavima i na vašem terenu. To što ste vi u takvoj situaciji sada vam nismo mi krivi. Ti ako imaš dokaze prijatelju predaj u tužilaštvo i ja prvi kažem nek nas izbace u niži rang, kao i svakog ko kupuje i prodaje
Jel ba ibro sredio sta haa..jel molio sinoc se pusti utakmica..pitajte ga slobodno. Nisam vidio cestitku od tebe..mislim igraci su zasluzili svoje premije..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 apr 2019, 19:58

Sta je RA skandirao Jazvinu ?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 apr 2019, 20:03

Jazvinu svaka cast dugo nisam vidio onakog igraca... nije slavio gol koji je postigao plus u interviju rekao da mu je to najmrzi gol koji je ikad dao... ljudina ipo...

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 06 apr 2019, 20:12

Ljudi moji glavu gore. izgubili smo zasluzeno danas, ali i dalje je sve u nasim rukama. Budite svjesni da nmz Olimpik dobiti sve do kraja, znaci nema sanse. mi se trebamo max potruditi da osvojimo sto je moguce veci broj bodova, mi smo kiksali do sada 2 tekme u ovom dijelu sezone, Olimpik ce sigurno zijaniti par bodova. Glavu gore i u subotu da pruzimo podrsku igracima? jer Slaven ce biti nezgodan rival.
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 06 apr 2019, 20:17

combe80 je napisao/la:Jazvinu svaka cast dugo nisam vidio onakog igraca... nije slavio gol koji je postigao plus u interviju rekao da mu je to najmrzi gol koji je ikad dao... ljudina ipo...
Jesi li bio na utakmici ? Sta mu je RA skandirao ?

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 apr 2019, 20:26

combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Kao sto sam i prije govorio vi ste 30% posto jaci od ostatka lige a od Olimpika niste nikako. I kad vas neko malo jace nagazi imate problem.
Jer realno vi niste mogli dobit nikad slabiju Zvijezdu. Mi smo danas samo borbu imali. A vi ste nama tako losim uspjeli napravit 2 sanse. I to jedna poslije greske Jazvina i druga iz prekida.
Znaci iz igre nista. Htjeli priznati ili ne Mujezinovic vam je bio 1/3 ekipe. Ako vas sta bude kostalo ulazka to je Ibro i vase ku rcenje bez pokrica.
Sretno u nastavku.
Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 06 apr 2019, 20:30

Wandelanoite je napisao/la:
combe je napisao/la:Rođeni odlika velikih je da imaju postovanje prema drugima. A vi to na zalost nemate. Ni vi navijaci a ni vas trener. Frajer jos prije 5 kola govori da nemate konkurenciju i da ste vec prvaci.
Sretno u nastavku.
Evo ja sam iz Srebrenika, ali kako vas nije stid pricati da ste vi nesto igrali i da vi nesto imate pa sudjenje je bilo kriminalno, narod se smije i vas svijet odlazi sa utakmice u 70oj minuti. Ljudi nisu mogli ni smjeli igrati uz onakvo sudjenje. Bruka zgadio mi se Gradacac nakon onog danas.
Bas si kad volio Gradačac sta se blamiras

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 apr 2019, 20:32

Joj lika majko draga pa sest sudija ti je bilo bolan upravo radi tih neki mogucih marverzacija nikad bolje i realnije sudjenje nisam vidio svaka im cast... zgadio se Gradacac Hahahah... zgadit ce vam se jos vise kad vas natrpamo iduce godine ako udjete u federalku...

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 06 apr 2019, 20:48

Ovo me podsjeca kad je bivsi predsjednik Jedinstva rekao da smo one sezone jednom nogom u premijer ligi, na kraju zavrsimo drugi i jos ga narod ismijao. Mislim da Ibro treba znati kakva je ovo liga, nije samo kvalitet presudan za neki uspjeh i treba biti oprezan kod davanja takvih izjava. Ja se nadam da cete ostati na prvom mjestu i plasirati se u visi rang ali... Lako se moze desiti da plastika prva zavrsi.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 apr 2019, 20:55

Sve smo sami krivi, ali mi je najtuznije vidjet ovog combeta80 kako se ponosi tim sto je Zvijezda zapela sad, a odmarala prosli vikend. Ja razumijem i animozitet, i mrznju zbog visokog poraza, ali ce bit gore po Zvijezdu ako se zamaze situacija u klubu. Najgore ni te pare nece doc u Zvijezdu, nego u dzepove pojedinaca. Steta je sto sport u BiH propada iz dana u dan, a mozda i ne treba da bude nista bolje od ovog sad. Bosnjo ce uvijel opstruirat bilo kakav napredak zarad 50KM. Zvijezdi zelim da izbaci ovaj sljam iz kluba, da im onemoguci bogacenje na imenu kluba, i da krenu nasim stopama, jer htjeli vi to priznat ili ne - na vrlo zdravim nogama smo, idemo uzlaznom putanjom i zdrava smo sredina.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 06 apr 2019, 20:59

Jaro ba ako smo ja i ti na brdu i ti se okliznes i jednom rukom se drzis i ja te spasim... iduce godine isto sve samo ja se okliznem i ti me jos gurnes u provaliju... tako ste vi uradili sa 7:0 mi osakaceni dosli a ibro trpaj trpaj a mi vam pomogli da ostanete u premijer ligi... zato nepametuj vec ponjavom se pokri i razmisli malo...

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 06 apr 2019, 21:00

combe80 je napisao/la:Joj lika majko draga pa sest sudija ti je bilo bolan upravo radi tih neki mogucih marverzacija nikad bolje i realnije sudjenje nisam vidio svaka im cast... zgadio se Gradacac Hahahah... zgadit ce vam se jos vise kad vas natrpamo iduce godine ako udjete u federalku...
E moj debilu, bolje suđenje nisi vidio, fuj :puke: .

Gradinu sa Azmirom na čelu niko nece natrpati cak sta vise kad se zavrsi stadion i prateći objekti mi cemo bit u Premijer ligi, a vi u Drugoj ligi sjever gdje po seljakluku i zaslužujete.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 06 apr 2019, 21:04

Wandelanoite je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Joj lika majko draga pa sest sudija ti je bilo bolan upravo radi tih neki mogucih marverzacija nikad bolje i realnije sudjenje nisam vidio svaka im cast... zgadio se Gradacac Hahahah... zgadit ce vam se jos vise kad vas natrpamo iduce godine ako udjete u federalku...
E moj debilu, bolje suđenje nisi vidio, fuj :puke: .

Gradinu sa Azmirom na čelu niko nece natrpati cak sta vise kad se zavrsi stadion i prateći objekti mi cemo bit u Premijer ligi, a vi u Drugoj ligi sjever gdje po seljakluku i zaslužujete.
Medjede siso si sa brda. Vracaj se u brdo brdjo.necete vi u prve federalnu ni za 2 godine a kamoli pl...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 apr 2019, 21:04

combe80 je napisao/la:Jaro ba ako smo ja i ti na brdu i ti se okliznes i jednom rukom se drzis i ja te spasim... iduce godine isto sve samo ja se okliznem i ti me jos gurnes u provaliju... tako ste vi uradili sa 7:0 a mi vam pomogli da ostanete u premijer ligi... zato nepametuj vec ponjavom se pokri i razmisli malo...
jaro moj puni do vrha, to je fudbal. mozda to 7 0 odluci prvaka. gol razlika. nas je leotar nafilovao 10 0, radnicki nafilovao 12 1 i sta sad? Ja bih trebao mrzit njih i osvecivat se? Da, al sportski, upamtis pa punis kad mozes. Ko i svakog drugog, kontas. A ne pustit nekom da te dobije, za par hiljada. to su ti majstore bas malogradjanske stvari i malogradjansko razmisljanje. bayern nafilova danas dortmund 5 0, city nedavno neke jetime 8 0 i sta sad? sve je to fudbal majstore, igra za gol vise.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []