Sto si ba zapeo toliko za pare jarane? Ko da ga ti prodajes. Jasno je i vama da on dolazi kod nas i sad vam je pravo krivo. A i za pare ako treba Amar ce ih naci. Osipate se lagano a pa boli. Uskoro dolazimo kod vas po tri boda. E jos sa Vukeljom bi to bilo jos ljepseRBA 1987 je napisao/la:Ma on nigdje ne igra za čast, samo lova...
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- zeljovac87
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Hahahaha,ako mi vjerujes ja bi vam ga dao besplatno,i plus kao bonus ubacio bi vam i Muminovica.eto kolko mi je krivo.zeljovac87 je napisao/la: Sto si ba zapeo toliko za pare jarane? Ko da ga ti prodajes. Jasno je i vama da on dolazi kod nas i sad vam je pravo krivo. A i za pare ako treba Amar ce ih naci. Osipate se lagano a pa boli. Uskoro dolazimo kod vas po tri boda. E jos sa Vukeljom bi to bilo jos ljepse
- zeljovac87
- Kontakt:
Samo polako. Ozbiljno po prici koju sam ja cuo od ljudi koji dobro poznaju situaciju u vasem klubu skoro je sigurno da ce Vukelja u Zelju. Ne misli se dalje raspravljati sa vama o tome.BMK je napisao/la:Hahahaha,ako mi vjerujes ja bi vam ga dao besplatno,i plus kao bonus ubacio bi vam i Muminovica.eto kolko mi je krivo.zeljovac87 je napisao/la: Sto si ba zapeo toliko za pare jarane? Ko da ga ti prodajes. Jasno je i vama da on dolazi kod nas i sad vam je pravo krivo. A i za pare ako treba Amar ce ih naci. Osipate se lagano a pa boli. Uskoro dolazimo kod vas po tri boda. E jos sa Vukeljom bi to bilo jos ljepse
Od kud to da ponovo pisete na ovom forumu?
Nemate svoj pa ste dosli na nas bosanski. Tako i treba.
Neka brate ne provociraj ih, pusti ljudezeljovac87 je napisao/la:Samo polako. Ozbiljno po prici koju sam ja cuo od ljudi koji dobro poznaju situaciju u vasem klubu skoro je sigurno da ce Vukelja u Zelju. Ne misli se dalje raspravljati sa vama o tome.BMK je napisao/la:Hahahaha,ako mi vjerujes ja bi vam ga dao besplatno,i plus kao bonus ubacio bi vam i Muminovica.eto kolko mi je krivo.zeljovac87 je napisao/la: Sto si ba zapeo toliko za pare jarane? Ko da ga ti prodajes. Jasno je i vama da on dolazi kod nas i sad vam je pravo krivo. A i za pare ako treba Amar ce ih naci. Osipate se lagano a pa boli. Uskoro dolazimo kod vas po tri boda. E jos sa Vukeljom bi to bilo jos ljepse
Od kud to da ponovo pisete na ovom forumu?![]()
![]()
![]()
Nek ide,da ista valja ne bi bio na transfer listi.zeljovac87 je napisao/la: Samo polako. Ozbiljno po prici koju sam ja cuo od ljudi koji dobro poznaju situaciju u vasem klubu skoro je sigurno da ce Vukelja u Zelju. Ne misli se dalje raspravljati sa vama o tome.
Od kud to da ponovo pisete na ovom forumu?![]()
![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Sada sam nacuo na carsiji da velike sanse ima narcis-mali maleni vlado jagodic DA PREUZME EKONOMAT OLIMPICA, bice to dobar potez celnika Olimpica da se stvarno pravi covek nadje na pravom mestu,,,,,,,,,,,,,RBA 1987 je napisao/la:To se on i Vlado dogovorilli, a Vlado će izgleda da preuzme Olimpic, hoće da nervira ovog Pabiza, kaže to mu je sada jedina preokupacija...
Raja na Otoci uveliko prica da par nogometasa iz Banjaluke dolazi u OLIMPIC,,,,,,,,,,,zmaj_Bosne je napisao/la:Vukelja potpisao predugovor sa Zvijezdom
znas li ti gdje je otoka uopste?pabizo je napisao/la:Raja na Otoci uveliko prica da par nogometasa iz Banjaluke dolazi u OLIMPIC,,,,,,,,,,,zmaj_Bosne je napisao/la:Vukelja potpisao predugovor sa Zvijezdom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
opet schlager naredio povratak lijepo lijepo
ipak vam veliki schlager naredjuje
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
- zeljovac87
- Kontakt:
Neka ih. Pusti ih, sad su ljuti.tik-tak je napisao/la:opet schlager naredio povratak lijepo lijepo
Evo sada sa nekim ljudima pričao oko Vukelje, kaže da ide u željeznićar, a kada bude dolazio očekuje da mu bude priređen doček na Stupskoj petlji...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
nabavit cemo mu kurvi na stupuRBA 1987 je napisao/la:Evo sada sa nekim ljudima pričao oko Vukelje, kaže da ide u željeznićar, a kada bude dolazio očekuje da mu bude priređen doček na Stupskoj petlji...
ima da covjek guzi
pozdravi vodju schlagera
aj borac
хгфг
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 27 okt 2010, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.
"" ПУТ ""
Ma jok, nego oće da ga manijaci dočekaju na stupu...tik-tak je napisao/la:nabavit cemo mu kurvi na stupuRBA 1987 je napisao/la:Evo sada sa nekim ljudima pričao oko Vukelje, kaže da ide u željeznićar, a kada bude dolazio očekuje da mu bude priređen doček na Stupskoj petlji...
ima da covjek guzi
pozdravi vodju schlagera
aj borac
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
da li si to sam smislio ili ti je schlager sapnoRBA 1987 je napisao/la:Ma jok, nego oće da ga manijaci dočekaju na stupu...tik-tak je napisao/la:nabavit cemo mu kurvi na stupuRBA 1987 je napisao/la:Evo sada sa nekim ljudima pričao oko Vukelje, kaže da ide u željeznićar, a kada bude dolazio očekuje da mu bude priređen doček na Stupskoj petlji...
ima da covjek guzi
pozdravi vodju schlagera
aj borac
ZELENI KOMPLEKSASI 
uvijek kad se vratite da provocirate ne zavrsi bas najbolje za vas, nadam se da ce se taj trend nastaviti" je napisao/la:stvarno je bezveze da prozivaš osobu koja nema ama baš nikakve veze sa ovim što se dešava ovdje.tik-tak je napisao/la:opet schlager naredio povratak lijepo lijepo
štaviše da malo pratiš dešavanja oko simpatizera Borca, znao bi da Šlager apeluje na neke borčevce da se ne spuštaju na taj nivo i da ne provociraju. a ti ovdje iznosiš lažiš bez ikakvih argumenata i prozivaš čovjeka koji ništa nije uradio.
ne razumijem zašto uživaš u iznošenju laži?
Ma kao oće da mu skandiraju ono "Mi smo Ljubini, Ljubo je naš"...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Znam a ti dali znas i sta si hteo sa ovim i sto vec nisi u krevetu ,,,,,,,,,,,,,,Jedan je N.... G..... jedan jedini u cijeloj BOSNI i Hercegovininick je napisao/la:znas li ti gdje je otoka uopste?pabizo je napisao/la:Raja na Otoci uveliko prica da par nogometasa iz Banjaluke dolazi u OLIMPIC,,,,,,,,,,,zmaj_Bosne je napisao/la:Vukelja potpisao predugovor sa Zvijezdom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.