FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa nemamo rostera ni za lazni presing tek pa ga bezuspjesno pokusavaju.
I ovo 2 boda od evrope. Blize smo mi ispadanju negoli evropi nemojte da se opet lazemo
I ovo 2 boda od evrope. Blize smo mi ispadanju negoli evropi nemojte da se opet lazemo
Za presing ti ne treba roster vec sprema.Sariel1987 je napisao/la:Pa nemamo rostera ni za lazni presing tek pa ga bezuspjesno pokusavaju.
Na jesen u Sirokom i na Grbavici je bio pravi presing. Na jesen smo se na vec 0-1 ganjali 43 minute protiv Sarajeva sa igracem manje.
Ali je i cinjenica da smo bili spremniiji taj dio sezone.
tuzlanska Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
I ovo dajdzin pa ga ne smije izbacit iz prve.Dajdza lafo ode a mali i dalje u prvoj.
Pa onog ga strah prijetilo im, pa sad udje u igru. A
Jbe lud zbunjenog i slucajnog
@Zlajci, za spremu imo je nala prirpeme s njima losiji su nego ikad.
Ispade da ih je fkt milenko bolje pripremio i da su i pokupili bodove na konto njegovih "krvavih koljena"
Ispade da ih je fkt milenko bolje pripremio i da su i pokupili bodove na konto njegovih "krvavih koljena"
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 06 apr 2019, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ma ne lazemo se, ali smo se kao navijaci imali pravo nadati, a mi iz 3 domace utakmice uzmemo 4 boda. I jos veceras slusam raju, super, necemo ispasti. Ma hebem ja to vise. Na stranu sto si navijaci sa svojim uvredama daju previse za pravo. I veceras na Tusnju i neku vecer u Mejdanu. Zato i kazem, resetuj sve.Sariel1987 je napisao/la:Pa nemamo rostera ni za lazni presing tek pa ga bezuspjesno pokusavaju.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Ma imam osjecaj da su i Nala i igraci iskalkulirali opstanak, bodove i onda laganini traze sebi hljeba. A mi nemamo konstantu, koja ce to sve poravnati, ko je visak, ko zaslužuje ostanak, koga dovesti. Veceras trwba reci sta planiraju za iducu sezonu, ko je trener, kakave igrace zeli i raditi na tome. Isto i sjever treba da se sabere, sta je ono? Grupa? Ma daj, bez veze.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ako kalkulisu onda im trba jbt od do ivise nego sto ih se sad pljuje.a nije se ni pocelo kako treba.pokoja psovka zvizduk i prozivka
Milenko je bole spremio ekipu od ove podvale nalicaSariel1987 je napisao/la:I ovo dajdzin pa ga ne smije izbacit iz prve.Dajdza lafo ode a mali i dalje u prvoj.
- transandino
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa dobili smo. Nismo Real Madrid da kritikujemo i kada pobjedujemo, pobjedimo ruzno ali 3 boda su tri boda. Cestitke Nalicu i igracima na zalaganju.
E kad jos vidim da neko kritikuje Nalica, a kada je dosao u klub svi su igraci rekli da donosi nesto novo, samo sto covjek nema kvaliteta u ekipi ali itekako zna hendlati stvari. Kome nije dobar nek mi se napusi.
Krivac za sve probleme ove prirode na terenu je iskljucivo prespavan zimski prelazni rok. Krivac za dizanje limitirane ekipe u jesenjem dijelu iskljucivo Nalic, kakav Bosnjakovic da je ostao mi ne bi utakmice dobili. Nakon toga sve na Nalicevu atmosferu i nacin rada.
Sto se tice spreme pomoc je svakako Jasmin Zahirovic, ako se ne varam tako se zove, a on je u jesenjem dijelu spremao Slobodu, proljetnom City. Svakako bi bio od pomoci Nalicu.
Sto se tice procjene onoga sto ima u ekipi Naliceve postavke su bile bolje od Bosnjakovicevih, dovoljno je pogledati nacin igre i postavke u prva 2 kola. Sto se tice nacina rada trener moze na faktor nabrijavanja igrati 10 utakmica ali mu onda treba dati nekog kvaliteta. Nalic ne moze nabrijavati nekvalitetne igrace godinu dana i tu nije on kriv.
E kad jos vidim da neko kritikuje Nalica, a kada je dosao u klub svi su igraci rekli da donosi nesto novo, samo sto covjek nema kvaliteta u ekipi ali itekako zna hendlati stvari. Kome nije dobar nek mi se napusi.
Krivac za sve probleme ove prirode na terenu je iskljucivo prespavan zimski prelazni rok. Krivac za dizanje limitirane ekipe u jesenjem dijelu iskljucivo Nalic, kakav Bosnjakovic da je ostao mi ne bi utakmice dobili. Nakon toga sve na Nalicevu atmosferu i nacin rada.
Sto se tice spreme pomoc je svakako Jasmin Zahirovic, ako se ne varam tako se zove, a on je u jesenjem dijelu spremao Slobodu, proljetnom City. Svakako bi bio od pomoci Nalicu.
Sto se tice procjene onoga sto ima u ekipi Naliceve postavke su bile bolje od Bosnjakovicevih, dovoljno je pogledati nacin igre i postavke u prva 2 kola. Sto se tice nacina rada trener moze na faktor nabrijavanja igrati 10 utakmica ali mu onda treba dati nekog kvaliteta. Nalic ne moze nabrijavati nekvalitetne igrace godinu dana i tu nije on kriv.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 apr 2019, 22:54, ukupno mijenjano 3 puta.
VRATITE MILENKAtransandino je napisao/la:VRATITE MILENKA !
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Prosvijetli naszlajci je napisao/la:Pricate gluposti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kriticno je, samo smo bili 11 bodova od mjesta za ispadanje, sada 14. Malo li je.Sariel1987 je napisao/la:Jbo vas tri boda sad kad raspored zareda.
Da ne dobismo veceras i iz lige bi mogli u knap izletit
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovaj mirza trol, ima 75 postova, u 73 prica o Nalicu negativno. 
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne vrijedi.
Taki smo i prosli put govoili ma nece.doduse koji vrag tebi sta pricam tebi je i senco valjo tantavicaru jedan.
Nek zaredaju porazi opet ces o politici srat.
Mrs
Koji tantavicar dobijes propalu zvijezdu na guzove i on se ko zaba na forumu napeo.ideja nesto podjebava lafo

Taki smo i prosli put govoili ma nece.doduse koji vrag tebi sta pricam tebi je i senco valjo tantavicaru jedan.
Mrs
Koji tantavicar dobijes propalu zvijezdu na guzove i on se ko zaba na forumu napeo.ideja nesto podjebava lafo
Sariel1987 je napisao/la:Ne vrijedi.
Mrs
Koji tantavicar dobijes propalu zvijezdu na guzove i on se ko zaba na forumu napeo.ideja nesto podjebava lafo![]()
DRŽAVA TUZLA!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ko podjebava, zadovoljan sam sa 3 boda i to je to.Sariel1987 je napisao/la:Ne vrijedi.
Mrs
Koji tantavicar dobijes propalu zvijezdu na guzove i on se ko zaba na forumu napeo.ideja nesto podjebava lafo![]()
Zadovoljan sam Nalicem jer nije dobio pojacanja i uvjete. Apsolutno shvatam ovaj pad jer nedostaje kvaliteta. Sada kada nema Mujkanovica mora se negdje drugo istresati izgleda.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Mrs. Ideja mozda je prelazno.Mrs
Prvi je tantsvicar poceo. I to opako psovat i vrijedjat.
Ono nekom za istresanje.
Tantavicar.
Prvi je tantsvicar poceo. I to opako psovat i vrijedjat.
Ono nekom za istresanje.
Tantavicar.
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 06 apr 2019, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Sve razumijem, al' da se vrijeđate jer vam se mišljenja razlikuju, to nikako. Dajte ljudi malo to smanjite, svi smo mi naši. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma pogodilo ih, bas bila Sloga dosla na 3 boda. Sloboda dobila, to se nadalo da izgubimo da mogu ovdje divljat malo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.