FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
Sariel1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tantavicarska ideja
Pickonja
Zabo
Pickonja
Zabo
Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 06 apr 2019, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Da ima 7500 svi bi bili protiv Nalica jer je covjek podvala jer je rekao da ce spremiti ekipu posto je ko fol dobio od Milenka ne spremnu ekipu a svi vidimo kako je spremiotuzlak1987 je napisao/la:Ovaj mirza trol, ima 75 postova, u 73 prica o Nalicu negativno.
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Fakat, gdje su sisojini? Vidite da smo nezadovoljni pobjedom, bujrum 
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
Sariel1987
- Kontakt:
Zato sam i rekao volio bih vidjet njihove treninge.
Nevjerovatno je da fura ovaj neki lazni presing ne mogu ljudi trcat. Tako se ne prilagodjavas onom sto imas na raspolaganju.
Gdje ces saida tako trosit
mesu.ej ba civic

Nevjerovatno je da fura ovaj neki lazni presing ne mogu ljudi trcat. Tako se ne prilagodjavas onom sto imas na raspolaganju.
Gdje ces saida tako trosit
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od Milenka mozda nije dobio nespremnu ekipu ali je dobio definitivno limitiranu ekipu koja je nakon zime ostala ista.mirza24 je napisao/la:Da ima 7500 svi bi bili protiv Nalica jer je covjek podvala jer je rekao da ce spremiti ekipu posto je ko fol dobio od Milenka ne spremnu ekipu a svi vidimo kako je spremiotuzlak1987 je napisao/la:Ovaj mirza trol, ima 75 postova, u 73 prica o Nalicu negativno.
Limitiranu ekipu mozes nabrijavati jedan period, kasnije ne prolazi. Ide ljeto, sacekajmo da li Nalic ostaje, neka obavi selekciju igraca, neka odradi pripreme i onda se moze dati ocjena.
-
Sariel1987
- Kontakt:
I limitirana ekipa tantavicaru jedan nauci bar nesto.prilagodis im se.
- Beduin
- Kontakt:
Kako mozes biti zadovoljan Nalicem kad imas istu ekipu i daleko losiju igru i rezultat?
Trener Naliceve reputacije je morao i mora podici tim na visi nivo, bolje ih motivisati, fizicki, tehnicki i psihicki ih bolje pripremiti... ne samo neke teorije i analize, nego rezultati.
Mene je, iskreno, razocarao u nastavku sezone, jer svi znamo da on zna i moze daleko bolje, koliko god Uprava nije stala uz njega i dovela mu pojacanja koja je htio. U tom slucaju je morao zadrzati par mladica, zlu ne trebalo.
Trener Naliceve reputacije je morao i mora podici tim na visi nivo, bolje ih motivisati, fizicki, tehnicki i psihicki ih bolje pripremiti... ne samo neke teorije i analize, nego rezultati.
Mene je, iskreno, razocarao u nastavku sezone, jer svi znamo da on zna i moze daleko bolje, koliko god Uprava nije stala uz njega i dovela mu pojacanja koja je htio. U tom slucaju je morao zadrzati par mladica, zlu ne trebalo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Danas perfektan dan za sve koji volimo Slobodu.Rukometasi pobijedili,kosarkasi pobijedili i fudbaleri pobijedili.3 od 3

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MakabiTuzla
- Kontakt:
Zanimljivo da portal na kojem seruckamo, a upravo sam ga otvorio na mobitelu ne spominje uopste utakmicu u Tuzli. Nema ni vijesti iz kosarke? Pa kakav je to sportski portal, okliznuo se Amar, svi su ostali bez daha, Pogledajte kako...

#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ovo sto gledamo su posljedice Ćurtinih i Viberovih ruku djela . Nije da nisu vise tu, oni su itekako tu. Dakle uzročnike su davno locirali, jedan je dobio nogu a drugom je konačno usvojena ostavka. Samo što će nam trebati puno vremena da ispravimo posljedice njihove nesposobnosti i šta sve čega. Trener sigurno zna šta mu treba, vidjet će mo da li će dobiti potrebnu logistiku od nove uprave. Ovi što prozivaju Nalića izgleda ne poznaju dovoljno materiju.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Prepo se necega ili n3koga
Ovi politicki pamfleti tema je FK Sloboda.
Ostali sportovi zdravo.
Hocemo stadion !
Hocemo titule jbo okk politicki projekat
Ovi politicki pamfleti tema je FK Sloboda.
Ostali sportovi zdravo.
Hocemo stadion !
Hocemo titule jbo okk politicki projekat
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prilagodio se, primamo malo golova jer je shvatio da nemamo ofanzivnog potencijala. Primili smo u samo 3 utakmice od kada je dosao 2 gola.Sariel1987 je napisao/la:I limitirana ekipa tantavicaru jedan nauci bar nesto.prilagodis im se.
Od 23 utakmice u 11 utakmica Sloboda nije primila gola, treca odbrana lige nakon Sarajeva i Zrinjskog.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Evo druze fakat sto mislis da je nepoznavanje materije.na osnovu cega.volio bih neki argumentovan odgovor.sta je to sto ne znamo a vidimo?Skver je napisao/la:Ovo sto gledamo su posljedice Ćurtinih i Viberovih ruku djela . Nije da nisu vise tu, oni su itekako tu. Dakle uzročnike su davno locirali, jedan je dobio nogu a drugom je konačno usvojena ostavka. Samo što će nam trebati puno vremena da ispravimo posljedice njihove nesposobnosti i šta sve čega. Trener sigurno zna šta mu treba, vidjet će mo da li će dobiti potrebnu logistiku od nove uprave. Ovi što prozivaju Nalića izgleda ne poznaju dovoljno materiju.
Mi nemamo vezni red i to je to. Tu igramo kao kita. Said nam je najbolji al se mora vracat na 30 metara po loptu. S ovom ekipom bi mnogi treneri bili zadnji na tabeli, ukljucujuci i MilenkaSkver je napisao/la:Ovo sto gledamo su posljedice Ćurtinih i Viberovih ruku djela . Nije da nisu vise tu, oni su itekako tu. Dakle uzročnike su davno locirali, jedan je dobio nogu a drugom je konačno usvojena ostavka. Samo što će nam trebati puno vremena da ispravimo posljedice njihove nesposobnosti i šta sve čega. Trener sigurno zna šta mu treba, vidjet će mo da li će dobiti potrebnu logistiku od nove uprave. Ovi što prozivaju Nalića izgleda ne poznaju dovoljno materiju.
Niko, niko, samo Sloboda
Pa vidimo skupinu igraca koja iz objektivnih razloga ne mogu odgovoriti na terenu, mnogi od njih su zalutali u ozbiljni nogomet.
-
Sariel1987
- Kontakt:
Zato imamo napad u pm
al nemamo vezni red
U pm.lijepu.pm.
U pm.lijepu.pm.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa oni bodovi koji su osvojeni na jesen su po meni cisto na atmosferu dolaska Nalica. Mi smo bili mrtvilo u prva dva kola. I onda su igraci poceli hvaliti atmosferu u timu i jedna pozitivna serija je pocela.Beduin je napisao/la:Kako mozes biti zadovoljan Nalicem kad imas istu ekipu i daleko losiju igru i rezultat?
Ali oni su i pored tih prikupljenih bodova bili jedna limitirana ekipa. Pozitivan sok se ne moze odrzavati pola godine ili godinu, potrebno je dodati 3-4-5 kvalitetnih igraca. A on to nije dobio.
To je moje neko misljenje. On ovdje nije imao sta vise dizati, nema se sa cim raditi.
Mora neko napadu ili napadacu stvorit sansu ili kreirat akciju da bude smislena, a veznjaci mogu zabit i gol, u modernom fudbalu se to cesto dogadja.Sariel1987 je napisao/la:Zato imamo napad u pm![]()
al nemamo vezni red
![]()
U pm.lijepu.pm.
Niko, niko, samo Sloboda
-
Sariel1987
- Kontakt:
Tantavicaru mi ne igramo lopte.imo si atmosferu i u medjugorju sad. Al je igra rinaka.nema je.ko ni veznog sto kaje karatakta al ostalo je tu.
Na atmosferu
Na atmosferu
Za tvoju info u medjugorju je poprilicno razjebana atmosferaSariel1987 je napisao/la:Tantavicaru mi ne igramo lopte.imo si atmosferu i u medjugorju sad. Al je igra rinaka.nema je.ko ni veznog sto kaje karatakta al ostalo je tu.
Na atmosferu
Zadnja izmjena: katarakta, dana/u 06 apr 2019, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.