Najače kad je Hajdar potegne, hem padne na zicagu hem lopta ne dođe do gola uopšte, stane negdje oko petercaLjoZee je napisao/la:Mi i udjemo u neku sansu i onda tzv. zvijezde Zajmovic, Ramovic, Hajdarevic sutnu negdje, eto, samo da bi se sutnulo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ovo je do svih. Od prosle Uprave preko ove, igraca, Amara ma svih. Bespotrebno se dovodila krila, a na sredini ostali Sadikovic, Sabanadzovic i Hajdarevic koji ne znaju jednostavno. Moliti Boga da AEK ne prati Anela sad trazit ce nam ljudi pare nazad.
@Osim13 lik umalo nogu nije izvrnuo kad je stao na loptu. Ja gledam i ne vjerujem. Nekad sam sebi zapinje.
@Osim13 lik umalo nogu nije izvrnuo kad je stao na loptu. Ja gledam i ne vjerujem. Nekad sam sebi zapinje.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
FIRSTELEVEN ISM DEVELOPMENT
Anelova menadžerska agencija, treba vidjet javit se možda i za nas šta nađu
Anelova menadžerska agencija, treba vidjet javit se možda i za nas šta nađu
Kad on moze u AEK mozemo i mi najmanje u neki tim na sredini tabele engleske lige.
Prodefilovalo je vala te naše djece koliko hoćeš kroz klub al ova dvojica mralee ne znam jel to što zajedno drže sredinu, što su se našli na 'pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme', ali ne znam fakat, aj ovaj Anel mi nikad nije ni mirisao iskreno al Hajdar mi je u početku izgledao pravo dobro, kao neko ko će postat dobar igrač al bogam mrka kapa. Dal ih je pojeo pritisak, loša atmosfera i zadnje vrijeme pa ih tako mlade syebalo ne znam.
Pustite se ba Hajdara i Anela. Pet utakmica naš napadac nije imao sut u okvir gola? Halo ba, plata mu je 10 milja? Jeste normalni ba, Hajdar igra za milju ipo jbt ? Sta ocekujete od igraca s takvom platom?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- plavousrcu
- Kontakt:
Ocekujem da grije klupu ili nosa cunjeve na treningu. Dok su oni nama kicma veznog reda mi nikog necemo dobiti bez sikiracije
Jesi i ti udario na Krpića isti qurac ko i ostali
Unazadilo ih ovo igranje bez nekog iskusnog. Vidjelo se davno da njih dvojica ne mogu zajedno i onda ne dovedes nekog dobrog veznjaka.
Krpic moze upisati Akademiju scenskih umjetnosti zbog nekih padova. Vise je na zemlji nego na nogama.
Mujezinovic, E. Zec i Veselinovic donekle mogu pomoci kad bi imali normalnu ekipu, ostali go k. I oni sa 500 KM i oni sa 10.000 KM.
Krpic moze upisati Akademiju scenskih umjetnosti zbog nekih padova. Vise je na zemlji nego na nogama.
Mujezinovic, E. Zec i Veselinovic donekle mogu pomoci kad bi imali normalnu ekipu, ostali go k. I oni sa 500 KM i oni sa 10.000 KM.
Nije isto jarane moj dobri. Igrac koji te godisnje košta 120.000 maraka, i igrac koji te godisnje izadje 25.000 maraka pri tome se razvijao u Senadovom kokosinjcu. Razlika velika..Osim13 je napisao/la:Jesi i ti udario na Krpića isti qurac ko i ostali
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma znam razumijem šta želiš reć al treba ih za ovo večeras **** sve majke miBezideja je napisao/la:Nije isto jarane moj dobri. Igrac koji te godisnje košta 120.000 maraka, i igrac koji te godisnje izadje 25.000 maraka pri tome se razvijao u Senadovom kokosinjcu. Razlika velika..Osim13 je napisao/la:Jesi i ti udario na Krpića isti qurac ko i ostali
Sad je jasno: protjerati sve, od Kjosevskog do Krpića 
Da ima obraza Kjosevski ne bi izasao pred Jug i stao sa kakvim god raspolozenjem. Takodjer, i ostali, ali on posebno. Ne znam ko im je rekao da se vrate i lafo spustaju glavu.
Zadnja izmjena: LjoZee, dana/u 06 apr 2019, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ja mislim da ni Amar nece ostati jos dugo. Ne sto ce ga neko otpustiti ili to vec da ce se sam povuci. Dzaba trosi vrijeme i zivce kad ne moze Tito ove nauciti.
Remze mi Jaca je bila Sloboda iz Svrakina od sadasnjeg Zelje.
Pa nece ih ni uciti, kad panjeve ne možeš nauciti fudbalu - ali ce ih s noge na nogu sve redom. Cim se završi sezona.LjoZee je napisao/la:Ja mislim da ni Amar nece ostati jos dugo. Ne sto ce ga neko otpustiti ili to vec da ce se sam povuci. Dzaba trosi vrijeme i zivce kad ne moze Tito ove nauciti.
Dosta je više bilo blamiranja i brukanja kluba sa ovim bijednicima, ovo je najgora poslijeratna ekipa Želje, ubijedljivo najgora
Nemoguce je to izvesti, a najbolje bi bilo. Kad skontas da ove sezone cemo k zaraditi na ljeto jer necemo u Evropu onda je jasno kako cemo tim izgraditi za sljedecu sezonu. Moliti Boga da u nekoj nizoj ligi otkrijemo novog “Mujezinovica” na 5-6 pozicija i da imamo iole normalnog golmana koji vidi dalje od 20 cm.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.