Mislim da rezultat nije realan, niste bili bolji za tri gola razlike, al' u suštini iskoristili ste svoje šanse, mi svoje nismo i to je to. Negdje mi je i drago zbog ovako ubjedljivog poraza, nadam se da su konačno sada svi otvorili oči oko ove ekipe i određenih igrača
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čestitke konama na pobjedi, a vjerovatno i na tituli, pošto se +6 nakon 0:3 na derbiju ne ispušta titula
Mislim da rezultat nije realan, niste bili bolji za tri gola razlike, al' u suštini iskoristili ste svoje šanse, mi svoje nismo i to je to. Negdje mi je i drago zbog ovako ubjedljivog poraza, nadam se da su konačno sada svi otvorili oči oko ove ekipe i određenih igrača
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Rek'o mu Husref gol i asistencija ili ides na klupu.Dokoljenko je napisao/la:Vijetnamci, kakve su to svadje na treningu, Husref i Velkoski? Odbija vam igrac da pocne sa klupe u derbiju.
:citaknjige:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dokoljenko prdio Krste na treningu pa Hus ga mislio za kaznu ostaviti na klupu. Nego sta ovo placete i kmecite da vas neki azijat uzme? Jel tacno da vam igrac na derbiju bordo jaknu nosio? Jel tacno da el grande presidente Miske tuzi morza i da ce vas oguliti? Jel tacno za kifle da nemate da kasne plate? Jel tacno sto onaj vas iz uprave receSabinho je napisao/la:Rek'o mu Husref gol i asistencija ili ides na klupu.Dokoljenko je napisao/la:Vijetnamci, kakve su to svadje na treningu, Husref i Velkoski? Odbija vam igrac da pocne sa klupe u derbiju.
:citaknjige:
Alipasino je napisao/la:Vjerujte mi da je pravde ja ko bolesni Zeljovac bi volio da Celik ode u evropu.Zenica i njihovi navijaci su to zasluzili.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- akisarajevo92
- Kontakt:
koliko je jadna i nekvalitetna liga najbolje pokazuje ko se sve bori za izlazak u Evropu, u moru ocajnih ljeta u Evropi naredno bi moglo biti najgore 
Don't believe the hype.
Denchi je napisao/la:Ma ne pitate se vi bolan nista
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Drugi gol Sarajeva je pokazatelj kakve golove nasi klubovi primaju u evropi
Nako je nama Gladbah dao , dokaz da nema stajanja dok lopta ne zadje ...
Pod hitno...ZAUSTAVITE NASILJE NAD NEMOCNIM I SLABIM...

-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Jel ko primijetio da Minut sutnje nije trajao ni 30 sekundi , sudija odmah prekinuo 
Tek sad vidjeh da je Sarajevo raskovalo ko šupu Željezničara.
Sve što je grande miske gradio, Amar razgradio.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- hskzmostar
- Kontakt:
Riziko je napisao/la:Tek sad vidjeh da je Sarajevo raskovalo ko šupu Željezničara.
Malo Amar malo Zrinjski malo Lemdra pa dodje Sarajevo i zakuje zadnji cavao u lijes.
Rahmanovic onaj plavi pojeo sredinu Zelje momak borac i pravi destruktivac koji zna loptu prenijet.
Na momente imas osjecaj da im je Sarajevo moglo postici gol kad god pozele.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Stanojevic je onaj "plavi", a ne Rahmanovichskzmostar je napisao/la:Riziko je napisao/la:Tek sad vidjeh da je Sarajevo raskovalo ko šupu Željezničara.
Malo Amar malo Zrinjski malo Lemdra pa dodje Sarajevo i zakuje zadnji cavao u lijes.
Rahmanovic onaj plavi pojeo sredinu Zelje momak borac i pravi destruktivac koji zna loptu prenijet.
Na momente imas osjecaj da im je Sarajevo moglo postici gol kad god pozele.
The Nobles ⚔
Kod nas traje 30 sekundi, kod drugih minuta. Naopako sveHeraklitMracni je napisao/la:Jel ko primijetio da Minut sutnje nije trajao ni 30 sekundi , sudija odmah prekinuo
protiv zrinje je bio samo loš dan. Na Koševu sve na duplu miriše a onda vidjeti hoće li uspjeti zadržati igrački kadar na ljeto. Uz ovaj tim dovesti po meni jednog kapitalca i imaš tim koji može gotovo sigurno i sl sezone dominirati ligom.
Minuta šutnje je uglavnom samo simbolično "minuta". Generalno je bezveze kada to traje cijelu minutu, predugo je.
Da bi gledao snimak moras podnijeti dokaze da si stariji od 18 godina uz obavezno prisustvo nekog od roditelja...Riziko je napisao/la:Tek sad vidjeh da je Sarajevo raskovalo ko šupu Željezničara.
Izgleda da je puknula ljubav izmedju Svinjskog i Vase,ako je to istina,eto Čelika u Evropu...
(Tri smajlija ,obavezno)
-Lazic
-Velkoski
-Tatar
Nemam ništa protiv da Čelik ode u Europu, svašta su prošli u zadnje vrijeme i ako ništa zbog love nek idu ljudi, obe naše hadalje ne treba ni u Europski Konzum slat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Može li u Europski Megamix...???Osim13 je napisao/la:Nemam ništa protiv da Čelik ode u Europu, svašta su prošli u zadnje vrijeme i ako ništa zbog love nek idu ljudi, obe naše hadalje ne treba ni u Europski Konzum slat
Minuta sutnje obicno traje 20 sekundi. Neki ju ocito nikad nisu dozivjeliHantraga je napisao/la:Minuta šutnje je uglavnom samo simbolično "minuta". Generalno je bezveze kada to traje cijelu minutu, predugo je.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.