Donosiš zaključke nakon viđenih 20-ak minuta njegove igre u jednoj od nebitnijih utakmica sezoneRizah je napisao/la:Jao Carrola, sad sam se uvjerio u njegove kvalitete.
Kolika je njegova trenutna cijena?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Donosiš zaključke nakon viđenih 20-ak minuta njegove igre u jednoj od nebitnijih utakmica sezoneRizah je napisao/la:Jao Carrola, sad sam se uvjerio u njegove kvalitete.
Jašta je. No, kad vidim kako ste Tottenhama razvalili u kratkom vremenskom periodu(u produžecima zabili 3 gola), ovo još i dobro. Mada, moram prriznati da je ovo previsoko vodstvo, a mi smo zaslužili barem jedan gol(onaj Šešni brani k'o lud).Faraon iz Visokog je napisao/la:Potop
Prije početka sezone se dovodio u kontekst sa Chelseaom, a pričalo se o dvadesetak miliona funti.Rizah je napisao/la:Jao Carrola, sad sam se uvjerio u njegove kvalitete.
Drag ste mi tim al nadam se da će se ponovit utakmica od prije 4 dana.Monolog je napisao/la:Sljedeći meč je na Emiratesu, dakle gostovanje Arsenalu koji nas je prije 3 dana propisno izuo, ali taj meč nije bio toliko bitan koliko će biti ovaj.
Sigurno je broj trocifren(@Gero je predočio dokaze, tako da...).wenger je napisao/la:Ovo mi je drugi profil na forumu,moj pravi nick ide Magpies
Stvarno ne znam,zašto ste mi blokirali prvi profil
Molim ?Monolog je napisao/la:Sigurno je broj trocifren(@Gero je predočio dokaze, tako da...).wenger je napisao/la:Ovo mi je drugi profil na forumu,moj pravi nick ide Magpies
Stvarno ne znam,zašto ste mi blokirali prvi profil
geronimo je napisao/la:Magpies je napisao/la: Nadajmo se prijatelju da ce nam dopustiti da vodimo ovu temu
Royal 04 je napisao/la:Nova tema na forumu,sretno samo nastaviteRock Bottom je napisao/la:O pa je li moguće da i Scum imaju svoju temu,vidim niste dobro krenuli u Ligi,valjda ćete moći opstati.Sljedeće godine će vas Boro dobro razbucati aBd kada budete igrali