Posto smo spominjali Minesottu i Sacrameto a o njima nismo nista zvanicno pisali da sada napisem.
Minesotta je pokazala u preseasona da moze da igra i sa najjacim ekipama,prosle sezone su imali ocajan skor 15-67 i takva se sezona ne moze ponoviti u to sam uveren.Nekako mi je i ova ekipa simpaticna ove sezone pa njih i najvise simpatisem ove sezone pre svega zbog Darka i Pekovica.Mislim da su oni i jedina NBA ekipa sa belom centarskom linijom ove sezone.Ove sezone otisao im je Al Jefferson u Utah,a nema ni Gomesa koji je presao u LAC.Sa druge strane u ekipu su im dosli,Pekovic,Ridnour(Milwakue),Beasley(Miami),Telfair (LAC).
Prva petorka ove sezone bi trebala da im bude Ridnour na playu,Brewer na SG,Beasley na SF,Love na PF te Darko na centru.Videcemo da li ce Darko uspeti da makar upola prikaze svoj potencijal koji je imao dolaskom u NBA,te tako pomoci u ovoj sezoni Vukovima koji bi mogli da budu prijatno iznenadjenje ove sezone,a u narednim sezonama sasvim pristojan NBA klub.
Sacramento je opet krenuo u izgradnju jedne dobre kosarkaske ekipe,ove sezone je mozda i rano za neki PO ali sledecih sezona se svakako mora racunati na njih.Ekipa ce im se ove sezone zasnivati na Evansu te Cousinsu i od njih se ocekuje odlican posao u tandemu.Ove sezone su im dosli DAlambeart,Head,Cousins,Wright a u rosteru nema vise Nocionia,Thomas,Mcguirrea,Hawesa,Udoka...
Startna petorka bi najverovatnije trebala da bude:
Udrih,Evans,Greene,Landry i Cousins.
Zadnja izmjena:
Devil, dana/u 27 okt 2010, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))