PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Samo gledaj i treba da gledas golove,pusti LED reklame ostaces bez vida...svrakino1921 je napisao/la:Sad gledam golove Sarajeva
I prva dva gola penju se na Led reklame pa nakav sjeo i on nesto Hordama
Sljedeci put treba donjet merdevine pa se penjeti i komunicirajte sa svojim navijacima ako zabijete gol
Uhvatili po LED reklamama ko da su tarabe yebote

-
- Kontakt:
Eto vi ste trenutno real madridprisonbreak je napisao/la:Onako mrtva Sloboda da preokrene rezultat![]()
Al ozbiljno i vi ste blizu evrope, nisam gledao raspored al tesko da vi mozete, gori vam je igracki kadar nego nas

Raspored mi poslije goska igramo 4 utakmice Sarajevo kući, Zrinjski u gostima, Zeljo kući pa listica u gostima.
Vi zadnja 4 kola igrate sa istim ovim protivnicima samo sto gostujete sarajevskim klubovima a dočekujete hercegovce.
Uglavnom znas da ce u evropu standardno sarajlice i hercegovci. Prije će Radnik biti četvrti klub u evropi nego mi i vi. Znas ti to dobro da ti ne crtam. Bice kako je odlučio savez da bude kao i dosad.
Jesmo ti ovako mrtvi syebali ćeif sinoć priznaj zvijezdice

Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 07 apr 2019, 10:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ne pomože ni Angela Merkel,ni plavo odijelo,ni plave čizmice,ni Doglupavko,ni Begic,ni Peljto,ni "Gospodar Porodice"...

Pa Nala je bog, kod nas u ekipi više invalida nego što je 252. brigada iznjedrila.prisonbreak je napisao/la:Onako mrtva Sloboda da preokrene rezultat![]()
Al ozbiljno i vi ste blizu evrope, nisam gledao raspored al tesko da vi mozete, gori vam je igracki kadar nego nas
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- svrakino1921
- Kontakt:
Ni kontrolor sudenjaVanja8 je napisao/la:Ne pomože ni Angela Merkel,ni plavo odijelo,ni plave čizmice,ni Doglupavko,ni Begic,ni Peljto,ni "Gospodar Porodice"...![]()
![]()

- prisonbreak
- Kontakt:
Ma kakv real madridsviunapad1010 je napisao/la:Eto vi ste trenutno real madridprisonbreak je napisao/la:Onako mrtva Sloboda da preokrene rezultat![]()
Al ozbiljno i vi ste blizu evrope, nisam gledao raspored al tesko da vi mozete, gori vam je igracki kadar nego nas![]()
Raspored mi poslije goska igramo 4 utakmice Sarajevo kući, Zrinjski u gostima, Zeljo kući pa listica u gostima.
Vi zadnja 4 kola igrate sa istim ovim protivnicima samo sto gostujete sarajevskim klubovima a dočekujete hercegovce.
Uglavnom znas da ce u evropu standardno sarajlice i hercegovci. Prije će Radnik biti četvrti klub u evropi nego mi i vi. Znas ti to dobro da ti ne crtam. Bice kako je odlučio savez da bude kao i dosad.

Ipak mislim da smo u maloj prednosti u odnosu na vas, imam9 bar malo kvalitetniji igracki kadar, al vjerovatmo od evrope nema nista, kao sto rece vec se dosta zna

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Ni antidoping kontrola,ni vijagra,ni plava krv...svrakino1921 je napisao/la:Ni kontrolor sudenjaVanja8 je napisao/la:Ne pomože ni Angela Merkel,ni plavo odijelo,ni plave čizmice,ni Doglupavko,ni Begic,ni Peljto,ni "Gospodar Porodice"...![]()
![]()
![]()

- samoposteno
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi vidis kako je fino odma si propiso nakon 3 mijeseca postasviunapad1010 je napisao/la:Eto vi ste trenutno real madridprisonbreak je napisao/la:Onako mrtva Sloboda da preokrene rezultat![]()
Al ozbiljno i vi ste blizu evrope, nisam gledao raspored al tesko da vi mozete, gori vam je igracki kadar nego nas![]()
Jesmo ti ovako mrtvi syebali ćeif sinoć priznaj zvijezdice

- prisonbreak
- Kontakt:
Haman da Sarajlije nisu ispratilr da je Bojan odbranio penal 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Ma jesu, ispratili su legenduprisonbreak je napisao/la:Haman da Sarajlije nisu ispratilr da je Bojan odbranio penal

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A jesmo se ibretamili... Samo smo skontali da mu se nije bezveze bacalo kao do sada, pa ostao u stojecem stavu...prisonbreak je napisao/la:Haman da Sarajlije nisu ispratilr da je Bojan odbranio penal

Nisam vidio ali prije sreca nego istaprisonbreak je napisao/la:Haman da Sarajlije nisu ispratilr da je Bojan odbranio penal

Ali drago mi je da vam moze pomoc
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
FrancescoTotti je napisao/la:Kaze amar ce njih upregnut, ima ovaj jedan kraj grbavice zivi pa vidi kako im dusu vadi na treninzima.![]()

1 dobar stoper I 1 dobar zadnji vezniOsim13 je napisao/la:Treba nama novi kordon u odbranu
Ostalo ovi+ djeca
I sistem, posjed, kontre nebitno ali raditi na stilu igre...
Nista ovaj nije nametnuo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gdje su bili Zečevi 

Skupljali lunch pakete sto smo im donijeli...Treba hranu obezbjediti,j.ebo rezultat...Stroj1946 je napisao/la:Gdje su bili Zečevi

Ali vas Stana naruzi na poluvremenu ,zove Stana 1 na 1 niko ne smije samo psuju kroz mrezu.
**** ih Stana ti si Ultras pravi hahahaahH
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Napuco ga frajer po sredini.Kod nas nikad stranu penala nije potrefio.prisonbreak je napisao/la:Haman da Sarajlije nisu ispratilr da je Bojan odbranio penal
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Strah od Pitaramma_hz je napisao/la:Ali vas Stana naruzi na poluvremenu ,zove Stana 1 na 1 niko ne smije samo psuju kroz mrezu.

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.