Bošnjak, Vladimir Perić Walter!Denchi je napisao/la:Denchi je napisao/la:Ma ne pitate se vi bolan nista
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Sandžaklija ali posta simbolGradonacelnik je napisao/la: Bošnjak, Vladimir Perić Walter!![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Sad ga treba Walter oslobađat od Aljinih Sandžaklija!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
- hskzmostar
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:Izgleda da je puknula ljubav izmedju Svinjskog i Vase,ako je to istina,eto Čelika u Evropu...![]()
![]()
(Tri smajlija ,obavezno)
-Lazic
-Velkoski
-Tatar
Smotani su i nesposobni
Ne mozes sa njima dugo lijepo
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
- FrancescoTotti
- Kontakt:
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa gore amar razgovara s trebom a dole je dokoljenka poslao da odradi prljavi posao za njegaOsim13 je napisao/la:Pa to čak nisu ni iste osobe
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Zenicanin988
- Kontakt:
Dugo nisam procitao na forumu da se neko ovoliko razocarao u svoje kao ti sinoc. Da je lose jest, nema govora al sta bi, bice boljeOsim13 je napisao/la:Nemam ništa protiv da Čelik ode u Europu, svašta su prošli u zadnje vrijeme i ako ništa zbog love nek idu ljudi, obe naše hadalje ne treba ni u Europski Konzum slat
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ma pisao sam mislim na temi Želje, nije problem u porazu ni prvi ni zadnji, al me pristup zabolio i vjerujem još dosta ljudi sinoć. Pa ti tačno vidiš na igračima da ih boli qrc i da preko qrca igraju. Yebi ga ja sam navikao gledati igru u kost na derbiju, nw naravno da povrijediš protivbika al da se pofajtaš, pokažeš zube i sl. Odavno lošiji pristup nisam vidio ovog sinoć, još kad dodaš neke amaterske poteze u odbrani...al eto, valjda gore ne može. Biće bolje što kažešZenicanin988 je napisao/la:Dugo nisam procitao na forumu da se neko ovoliko razocarao u svoje kao ti sinoc. Da je lose jest, nema govora al sta bi, bice boljeOsim13 je napisao/la:Nemam ništa protiv da Čelik ode u Europu, svašta su prošli u zadnje vrijeme i ako ništa zbog love nek idu ljudi, obe naše hadalje ne treba ni u Europski Konzum slat
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
FrancescoTotti je napisao/la:Pa gore amar razgovara s trebom a dole je dokoljenka poslao da odradi prljavi posao za njegaOsim13 je napisao/la:Pa to čak nisu ni iste osobe
Dogovorite se jel ne znate ili necete!??
Cuj price pristup,qrcobolja,kao mogu i znaju,ali nisu htjeli...ahahahaha
Sto ne mogu ovog pranja na ruke u smislu ublazavanja potopa. Ljudi imaju 9 poraza od cega 5 kuci i od ekipa iz svih dijelova tabele,od prvog do zadnjeg (prezadnjeg) tima.
Bas se moras potruditi da uspijes tako nesto.
Cuj price pristup,qrcobolja,kao mogu i znaju,ali nisu htjeli...ahahahaha
Sto ne mogu ovog pranja na ruke u smislu ublazavanja potopa. Ljudi imaju 9 poraza od cega 5 kuci i od ekipa iz svih dijelova tabele,od prvog do zadnjeg (prezadnjeg) tima.
Bas se moras potruditi da uspijes tako nesto.
Zadnja izmjena: socrates, dana/u 07 apr 2019, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Pročitaj malo sa razumijevanjem, spoj amaterizma i qrcobolje.
Sve sam procitao (s razumijevanjem) gdje se i amaterski potezi oprase qrcoboljom...
Ko bolan pere poraz? Ne mogu da vjerujem oko čega se ubjeđujem, pa svi složni i na temi Želje i ovdje da je ekipa očajna i amaterski izgledala ne sinoć već čitavu sezonu, al da su se barem oznojili da ne dožive najveći poraz na Grbavici na derbiju, a ne zabijat maltene sam sebi golove.
Šta li si to ti čitao da mi je znat lad si došao do ovog zaključka 'kao mogu i znaju,ali nisu htjeli...ahahahaha', nađi mi svega ti gdje je to iko napisao.
Šta li si to ti čitao da mi je znat lad si došao do ovog zaključka 'kao mogu i znaju,ali nisu htjeli...ahahahaha', nađi mi svega ti gdje je to iko napisao.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kume po tvom pisanju ispade da ste se vi sami porazili da mi nismo ni trebali dolazit na grbavicu. Ispade sve i da ste protiv zvijezde 09 igrali da bi izgubili jer su vam igraci bili nemotivisani... Malo treba ispostovat protivnika i rec cestitamo bolji ste.
Ako su tuzlaci mogli to uradit zenicanima mozete i vi nama.
Ako su tuzlaci mogli to uradit zenicanima mozete i vi nama.
Ludom radovanje, zelji filovanje
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ja ne znam šta je nejasno u mojim postovima, kritikujem qrcobolju ekipe zato što nisam vidio nekog truda i želje u njima, pa pobogu 10 ljudi vam je najmanje napisalo da ste za klasu bolji i čestitalo, mi kritikujemo pristup zato što se nisu potrudili pa ako ništa da ublaže poraz i budu na nekom normalnom mentalnom nivou a ne zato što bi vas uzeli 10:0 jel kako ste vi skontali.
I taj pristup vaše i naše ekipe govori ko je na kojim razinama.
I taj pristup vaše i naše ekipe govori ko je na kojim razinama.
Ne znam,ne ulazim tamo na vasu temu i ne citam,ali mi ovo tvoje zasmrdilo na ono vase....
Ma znas vec..
Ma znas vec..
Ne znam niti razumijem, eto sad ispade mi tvrdimo da bi vas rasuli ko zvečku da smo bili na nivou 
Daj ba
Daj ba
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa tako ispadne kad citas sa strane... kao da se mi nista nismo pitali, jer eto dali smo golove iz vasih gresaka... pa bolan da su nasi zapeli jos do samog kraja mogla je petarda puc hladno.
Al respect tebi, jedan si ako ne i jedini realan s anamo one strane rijeke
Al respect tebi, jedan si ako ne i jedini realan s anamo one strane rijeke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.