Laznjak je napisao/la:Pa psuje Husrefu najmilije lik. Pola se priklonilo papku. Da Hus uzme 5 titula i plasira se u grupe lš isti bi opet pricao o porazima. Isti Gladbah uvali 3 Bayernu. Atalanta Juventusu 3. I onda pojede Romu, a Roma zabije 3 Barsi, Barsa pojede Real. A mi, mi igramo 2 2 u Italiji. Je.bo vas vise 8 komada. Husref je nas najveci trener. Tako ce ostatit jos dugo. Nemoj se slagat sa nama, ali nemoj ga vrijedjat. Nikad mu ruzno nisam rekao. I nemoj mi pricat o tvojoj ljubavi, a Sarajevo pises malim slovom. Ubleho.
Ja nikad na utakmici nisam glas digao n husrefa... na bekica i hebiba jesam i uvijek cu. Dva polovnjaka koja veze nemaju s ozbiljnim fudbalom. Također, poatujem ga jer je trener fks. Kao igraca fks ga ne postujem.
Buraz ne mozes 8 primiti taman da je juventus a ne atalanta kkja 7 dana kasnije ispadne od kopenhagena i da ne kazes DO MENE JE. Mi i jesmo druatvo gdje nam je vazda neko drugi kriv i gdje vazda je nesto drugo krivo. Drustvo u kojem je pljuvanje sto kazes da trener lose radi s mladim igracima i forsira igrace koji nista nece donijeti klubu.
Bordobijeli, pa normalno da ce otici, odose jer vrijede i jer au kvalitet ali nikd NE BI OTISLI da su dobili sansu u FKS! SVI AU OTISLI jer su sjediki na klupi i tribinama a igrali polovnjaci koji evropu nisu mogli izboriti. Dakle 6 igraca koji danas igraju u austriji, sloveniji, svicsrskoj, slovackoj i jako su dobri igraci, kvalotet su otisli svi dzaba sem cataka, za kkjeg amo uzeli 150 000 maraka. Podsjecam, isti je protiv Faynoorda bio u dvomecu mozda i najbolji igrac.
Jedno je kada 4 godine ulazes u igraca i ode za pare, drugo je kad akasemija ima 700 000 budzet a tebi pola ekipe ode dzaba a bekove ti igtaju bekic i hebibovic, halilovic ti krilo a tek dolaskom. Handzica imamo drugog napadaca