FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2019, 20:08

sto se tice igraca i Nalica, mislim da velika vecina , osim ova 2-3 starija, jedva cekaju da zavrsi sezona i da bjeze. I oni su istroseni svim ovim desavanjima, ukljcujuci i Nalica. Mislim da se tu niko ne vidi u ovako nezdravoj sredini vise naredne sezone, kome ovo treba

pritisaka kao da za Real Madrid igras u najmanju ruku, a nisu svi dorasli tome.

a normalno da nema promjena, kako ce bit za 10 dana, nego hajmo se onda dogovorit da ne pratimo Slobodu vise do Augusta i mirna Bosna. Da niko ne ide na utakmice, da ne pisemo ovdje dok ne odu ovi igraci i treneri (posljednji ostaci ove stare uprave) pa krene na novo hajmo i mi opet

a Tandir ti je isto produkt atmosfere, samo tad smo bili protiv Jagodica i uprave. Momak se nije mogao nositi s tim, a daleko od toga da je toliko los igrac.

trebas ba bit premazan svim bojama da bi se ovdje snasao i uklopio, djeca koja pogotov dodju sa strane cesto nisu u stanju da podnesu sve to

onaj Kalezic jebote u timu polusezone u Crnoj Gori, Hairlahovic igra za Radnik standardno, Tandir daje u Slovackoj , jedino Zilkic nije opravdao od te garniture. Samo djeca nisu bila dorasla Tuzli i ovim poturanjima, smicalicama

ovdje moras doc il premazan svim bojama ili sa nekim **** menadzerom ili ocem iza ledja, inace si ****, jer ako si nezasticen ti si prvi na kojeg lesinari udaraju

Adzem prvih 5 utakmica kloc nad klocevima, i sad 80% lopti nabije u aut (iako je strasno napredovao, da ne bude da pogresno shvaceno da kritikujem momka), ali nema prozivki za Adzema. Valja stisnut.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 07 apr 2019, 20:17

Nalic nece sigurno ostat ako je cilj tavorenje. Stvarno bi bilo steta da se istrosi covjek ovako. Volio vih ga vidjeti s boljom Slobodom **** prosjek
Niko, niko, samo Sloboda

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 07 apr 2019, 20:47

ovdje moras doc il premazan svim bojama ili sa nekim **** menadzerom ili ocem iza ledja, inace si ****, jer ako si nezasticen ti si prvi na kojeg lesinari udaraju

Adzem prvih 5 utakmica kloc nad klocevima, i sad 80% lopti nabije u aut (iako je strasno napredovao, da ne bude da pogresno shvaceno da kritikujem momka), ali nema prozivki za Adzema. Valja stisnut.[/quote]
Nije potrebno biti premazan , menadzeri ili bogati otac vec trebaju ovi novi ljudi u klubu da ovo sto je korova ostalo u klubu rastjera i ovi pomocnici od nalica sto se uvaljuju kod igraca tj oceva i menadzera i da se stvori ZDRAVA SREDINA a ne kao do sada samo uvaljivanje i nerad . Dodju nova djeca sa strane u OP i budu pokradena telefon , novac ...... Od ovih sad trenera i pomocnika samo Spaha radi posteno i korektno a ostalo sve korov

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 apr 2019, 21:16

ma njih ko otjera spomenik mu podic ispred stadiona, ni Azmir nije mogao **** te
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 07 apr 2019, 21:40

Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 apr 2019, 21:51

Sve se moze kada se hoće pa i to @ultra. Samo mnogima ne odgovara.

Iz ove ekipe vrijedi zadržati Ignjatovica, Adžema, Ivetica, Vidovica i Husejinovica. Beganovic i Muminovic ako dođe kakva ponuda dobra idu mada povreda je udaljila Azira od toga i trebaće mu vremena da se vrati.
Hadzanovic onako nestabilan igrač i rizičan ima takvih svugdje. Livancica bi volio vidjeti do kraja sta može ali mu zbog necega Nala ne vjeruje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 07 apr 2019, 22:02

To je jedini način da u savremenom kapitalističkom sistemu naši klubovi opstanu i krenu naprijed.To je spas i za nasu Slobodu,pa kod god bude zaintereseovan za većinski dio u klubu bujrum.da se zna ko je za sta zaduzen i za taj segment i odgovara!!Ovako sve je nase a nije ničije je prodavanje magle i niko nikad neće odgovarati za brojne malverzacije koje su svi činili u klubu bar u zadnjih 25 god!
DRŽAVA TUZLA!!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 apr 2019, 22:21

ljudi moji pjenimo ovdje na forumu a borimo se za evropu, ako dobijemo Goška sljedecu bit' ce daj Evropu pa makar je igrali i u Ugljeviku 2 boda kasnimo za cetvrtim mjestom koje donosi Evropu jer je gotovo izvjesno da ce finale igrati Sarajevo - Široki koji ce završiti na prva tri mjesta u ligi
Hajmo biti malo pozitivni igramo ko **** al' smo opet u borbi za Evropu šta bi bilo da igramo dobro onda se pitam za ove ostale evo celik igra kao dobro a imaju bodova k'o i mi Zeljo k'o **** , Radnik koji ima bodova k'o i mi ubili ih na Tušnju ko neku sirotinju.Siguran sam da cemo nekome uzeti bodove iz vrha tu racunam trenutno samo Sarajevo i Zrinjski ne vjerujem da ce nas te dvije ekipe dobiti po treci put u sezoni jer kvalitetom nisu za to da nas dobiju tri puta u sezoni mozda Sarajevo jest zbog širine al' Zrinjski cisto sumnjam, ovaj Široki nam bjezi 5 bodova al' i to se moze stici u dva kola
sami odlucujemo o svojoj sudbini imaš Zelju, Široki, Radnik ovdje ne racunam Celik jer imaju nešto lošiju gol razliku od nas i u slucaju istog bodova s njima ja mislim da se gleda gol razlika kod njih je -8 kod nas -1. Kakvi god da smo u borbi smo za Evropu i ja se iskreno nadam da cemo istu izboriti samo je pitanje dal' cemo dobiti licencu ne bi bilo prvi put da je ne dobijemo. Lijep pozdrav za sve navijače Slobode.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 apr 2019, 23:10

Ima ti problema.

Glavni je sto mi nemamo ekipu za Evropu. I Sloboda ce kiksati, jednostavno je liga losa ove sezone pa smo tu gdje jesmo sa bodovima.

Drugi je mislim to sto se dokumentacija za Evropu predaje sad nekad, a ona za licencu za PL kasnije. Mi ne znamo uopste kakva je situacija sa dogovorima oko dugovanja i jel imamo cistu stvar tu kako bi dobili uopste licencu za Evropu. A 99% nemamo.

Treca stvar je ta sto ce Siroki i Zeljeznicar nesto da izmajmunisu da idu i jedni i drugi u Evropu. Vidim Celik se nesto nada, mislim losi su i oni ali je los i Zeljeznicar ali ce na kraju savez, Siroki i Zeljeznicar nesto da naprave i da svi odu sretni i zadovoljni u prvo drugo pretkolo i pokupe te pare od Evrope.

Sto se tice GOSK-a gostujuca je utakmica, oni zadnjih 5 u gostima nisu dobili ali kod kuce zadnjih 5 nisu izgubili. Mozemo dobiti ali niti jedan rezultat ne treba da cudi.

fenorth
Kontakt:

Post Postao/la fenorth » 07 apr 2019, 23:20

Maksimovic asistirao za pobjedu Zvijezde protiv Veleza, i bio sigurno najbolji na terenu!
https://sportsport.ba/fudbal/zvijezda-v ... ica/313359

Kurtalic takodje dobar bio, posebno defanzivno..

Zna li neko kakav je Hodzic u Slavenu?

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 07 apr 2019, 23:23

fenorth je napisao/la:Maksimovic asistirao za pobjedu Zvijezde protiv Veleza, i bio sigurno najbolji na terenu!
https://sportsport.ba/fudbal/zvijezda-v ... ica/313359

Kurtalic takodje dobar bio, posebno defanzivno..

Zna li neko kakav je Hodzic u Slavenu?
tanak kako sam cuo..
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 apr 2019, 23:27

tuzlak1987 je napisao/la:Ima ti problema.

Glavni je sto mi nemamo ekipu za Evropu. I Sloboda ce kiksati, jednostavno je liga losa ove sezone pa smo tu gdje jesmo sa bodovima.

Drugi je mislim to sto se dokumentacija za Evropu predaje sad nekad, a ona za licencu za PL kasnije. Mi ne znamo uopste kakva je situacija sa dogovorima oko dugovanja i jel imamo cistu stvar tu kako bi dobili uopste licencu za Evropu. A 99% nemamo.

Treca stvar je ta sto ce Siroki i Zeljeznicar nesto da izmajmunisu da idu i jedni i drugi u Evropu. Vidim Celik se nesto nada, mislim losi su i oni ali je los i Zeljeznicar ali ce na kraju savez, Siroki i Zeljeznicar nesto da naprave i da svi odu sretni i zadovoljni u prvo drugo pretkolo i pokupe te pare od Evrope.

Sto se tice GOSK-a gostujuca je utakmica, oni zadnjih 5 u gostima nisu dobili ali kod kuce zadnjih 5 nisu izgubili. Mozemo dobiti ali niti jedan rezultat ne treba da cudi.
Daj brate ba cuj nemamo ekipu za Evrope, pa de mi reci ko to ima? Sarajevo, Zrinjski, Siroki, Zeljeznicar, Celik, Radnik? Oni imaju jel, pa svi izlaze u Evropu samo da se uzme to pola miliona, milion ako imas dobar zrijeb, da napunis stadion jednom, dvaput i kuca. Protiv Goska nas ocekuje jos jedna dosadna utakmica i sreca pa nema prenosa jer bi dzaba svi izgubili po 2 sata zivota gledajuci fudbal na onoj livadi. Samo se nadati da neka nasa frljoka udje, a da nasa kompletna odbrana sacuva mrezu i da se to sto prije zaboravi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 07 apr 2019, 23:41

Idemo pobjedom napasti izlazak u Evropu. Pola miliona KM je nase, kurko ce nam Celik to uzeti. :)
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 07 apr 2019, 23:48

Beduin je napisao/la:Idemo pobjedom napasti izlazak u Evropu. Pola miliona KM je nase, kurko ce nam Celik to uzeti. :)
Ma kakav Celik bit' ce ispod Tuzle na tabeli na kraju još sad kad ih Krupa uzme imaju sreca pa su uvezali nekoliko pobjeda realno bara - bara su sa Krupom i Goškom jesu trenutno ispred nas ali nece biti jos dugo, naši ako nisu predali to za licencu onda motaj kablove gasi mješalicu **** klub ako je tu da samo postoji i da popunjava broj klubova u ligi hocemo evropu kad nam se pruza sansa.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 apr 2019, 07:45

Jutro momci, recite da se zezate??? :wtf:
Pa ljudi dragi zelje su jedno a realnost nesto sasvim drugo.
Cime da napadnete evropu?
Ultra naravno da ce mnogi igraci otici, ovo kad se govorilo mjesecima prije i da nije stvar rezultata, nego svega ostalog u klubu vi ovd govorite hejteri vaki naki, a na kraju se na utakmicama prelomi sve lose u vezi slobode.
Nije stvar crnjaka i kukanja, nego nerealni ste, klub nam je slomljen i dise na skrge a vi jednom jalovom pobjedom ocekujete evropu?wtf ba :lol: :facepalm:
I jos nesto govorite treba podrzat klub, pa ko ga podrzava svo ovo vrijeme, nego standardnih 500 do milja bolesnika?
ostali ce doci samo ako je sve ostalo ok, i to je tako. daj ljudima rezultate, daj uslove na stadionu pa ce doci.
ne mos ljude lagat vjecno laznim obecanjima.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 apr 2019, 07:52

Sariel1987 je napisao/la:Jutro momci, recite da se zezate??? :wtf:
Pa ljudi dragi zelje su jedno a realnost nesto sasvim drugo.
Cime da napadnete evropu?
Ultra naravno da ce mnogi igraci otici, ovo kad se govorilo mjesecima prije i da nije stvar rezultata, nego svega ostalog u klubu vi ovd govorite hejteri vaki naki, a na kraju se na utakmicama prelomi sve lose u vezi slobode.
Nije stvar crnjaka i kukanja, nego nerealni ste, klub nam je slomljen i dise na skrge a vi jednom jalovom pobjedom ocekujete evropu?wtf ba :lol: :facepalm:
I jos nesto govorite treba podrzat klub, pa ko ga podrzava svo ovo vrijeme, nego standardnih 500 do milja bolesnika?
ostali ce doci samo ako je sve ostalo ok, i to je tako. daj ljudima rezultate, daj uslove na stadionu pa ce doci.
ne mos ljude lagat vjecno laznim obecanjima.
Hocemo li na trening da vidimo sta to oni rade tamo, gdje se mali nije igrao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 apr 2019, 07:52

Kakva ba evropa ako se ne nagode sa davudom, hajd igraci 50ak milja, al ovaj s kamatom 700 :crazy: :facepalm:
Pa u najavi i iduca sezona za pisi propalo s ovakvim dugom
A sve posljedica dugogodisnjeg nesavjesnog rada i neznanja. :crazy:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 apr 2019, 08:00

haj ovi upadi sa strane imaju moderatori da to rjesavaju, al je fakat smjehotresno :lol: :facepalm:
tipican odgovor na sva desavanja oko nas ne samo u fudbalu, generalno u drzavi, ma kakav on ,ta ce on, vid mu glave :lol: :facepalm:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 08 apr 2019, 08:08

i jos nesto za pritisak, :lol: da se nasmijem na ovu floskulu imaju pritisak igre kod nas, :lol:
pa rijetko gdje igraci ovako rastereceno ne odradjuju svoj ugovor ko kod nas, oni ne znaju sta je pritisak igranja za boje slobode, ne znaju!
doduse ima te rasterecenosti u gosku, radniku, krupi i tako tim klubovima da se ko ne uvrijedi. al pricamo o klubovima na nasem nivou.doduse randik ima kup :lol: :facepalm:

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 08 apr 2019, 11:58

Sariel1987 je napisao/la:i jos nesto za pritisak, :lol: da se nasmijem na ovu floskulu imaju pritisak igre kod nas, :lol:
pa rijetko gdje igraci ovako rastereceno ne odradjuju svoj ugovor ko kod nas, oni ne znaju sta je pritisak igranja za boje slobode, ne znaju!
doduse ima te rasterecenosti u gosku, radniku, krupi i tako tim klubovima da se ko ne uvrijedi. al pricamo o klubovima na nasem nivou.doduse randik ima kup :lol: :facepalm:
Da mi je znati od cega imaju pritisak od kojih ciljeva. ..Borbe za opstanak. :facepalm:
Kako su ono govorili....Ko je napravio dug neka placa ko je potpisao ugovore neka placa....
E hajmo sada ko je zaduzio klub 700 000 :rol:
Neka plati. :rol:
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho i 7 gostiju.