RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

josip3
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la josip3 » 08 apr 2019, 11:51

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ne moramo se vratiti raja moja fina ali cast i postenje necemo dati. Necemo biti **** i prodavati se niti ce sirotinja trositi nase pare koje bi im davali za bodove. Nasa petokraka i antifasisticka istorija je najveci problem. Da nam je mjesec i zvijezda na grbu vec bi bili 4 puta sampioni. Prijatelja nemamo u ovoj drzavi osim sebe. Vidite kako dusmani jedu muda sto nas je 4-5 hiljada kuci protiv Capljine ili Bratstva ili sto nas 3000 ode u Sarajevo. Nama liga nije mjerilo ljubavi i nasu ljubav prema Velezu nista ne moze izmjeriti zato i jesmo posebni. Nemojte na Ibru i upravu jer niste svjesni protiv cega se borimo casno i posteno. Mnogima je to smijesno ali vjerujte da cemo im se i mi smijati kad im Bandic bude svirao nepostojeci penal i izbije titulu ili Grgic podigne zastavicu i ponisti cist gol za plasman u pl. Zaboravili su to neki pa masu olimpikovim dresovima. Sve ce doci na svoje i cast i postenje nikada ne smijemo izgubiti. Biti navijac Veleza je nesto najteze na svijetu ali ja sam brato ponosan na njega i nikad nebi ovu petokraku mjenjao. Raja volim vas sve i svi protiv Slavena pa u Jajce. Idemo posteno pa dokle dodjemo. Kada se pogledamo u ogledalo sutra i kada pogledamo grb kluba vjerujte da cemo biti ponosni jer niko nije ku.rac gurao u njega. To je nasa najveca pobjeda
Momci dobrodošli u Jajce,da i mi vidimo jednom pravu ekipu,i dobru utakmicu,pa nek bolji pobijedi,mada sa ovom bagrom od sudija nikada se ne zna.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 apr 2019, 12:11

Mislim da trebate sjesti, smiriti se, vidjeti sta do kraja i kako. Igrace smiriti ali ih na neki nacin i dodatno motivisati i izbaciti im nervozu. Mislim da su vam skuhali ali ako pocnete igrati vrhunski ne mogu ni to. Sve je do vas i do toga da nadmasite sami sebe i odigrate vrhunski ostatak sezone gdje ni sudija ne moze pomrsiti racune. Morate izvuci 110% i iz navijaca i igraca i strucnog staba. Sretno do kraja, nadam se da ulazite jer je to najbolje za PL i jer ste historijski bitan klub. :bih:

Premije su dozvoljene, premirajte Bratstvo, Capljinu, Bosnu, Jedinstvo, TOSK, Rudar, Orasje. Sto se tice Veleza biti ce sve domace pobjede i dva izazova u gostima gdje potencijalno mozete izgubiti bodove.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 apr 2019, 12:26

tuzlak1987 je napisao/la:Mislim da trebate sjesti, smiriti se, vidjeti sta do kraja i kako. Igrace smiriti ali ih na neki nacin i dodatno motivisati i izbaciti im nervozu. Mislim da su vam skuhali ali ako pocnete igrati vrhunski ne mogu ni to. Sve je do vas i do toga da nadmasite sami sebe i odigrate vrhunski ostatak sezone gdje ni sudija ne moze pomrsiti racune. Morate izvuci 110% i iz navijaca i igraca i strucnog staba. Sretno do kraja, nadam se da ulazite jer je to najbolje za PL i jer ste historijski bitan klub. :bih:

Premije su dozvoljene, premirajte Bratstvo, Capljinu, Bosnu, Jedinstvo, TOSK, Rudar, Orasje. Sto se tice Veleza biti ce sve domace pobjede i dva izazova u gostima gdje potencijalno mozete izgubiti bodove.
Teško je premirati ekipu kad ti konkurent ˝premira˝ par igrača u odbrani da napravi kiks , a obično to tako ide u ovoj lopovskoj ligi.
Ili jednostavno se lakse ne znojiti za 300-400 sigurnih maraka vec se razguliti za 800 koje su na grani i upitne.
Bojim se da su nas uništili psihički i teško ćemo se izdići iznad ovoga .
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 08 apr 2019, 13:12

Pozdrav za nabudzenog koji kaze da sam ja nanio najvise stete Velezu ne dopustajuci svakakvoj susi seljackoj da pljuje po klubu kad su svi nabrali sa foruma. Eto kaze frajer moji iritantni odgovori motivisali protivnike da izgore i daju maksimume protiv nas :crazy: :lol: E moj mazlume evo nece vam pastrmka vise pisat pa neka ti se svakakva seljadija pisa ovdje po Velezu ;) igrat ce s rucnom jer nema pastrmke bez obzira sto su namazali supak vazelinom i namjestili ga za pare :tokralju:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 08 apr 2019, 13:41

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Pozdrav za nabudzenog koji kaze da sam ja nanio najvise stete Velezu ne dopustajuci svakakvoj susi seljackoj da pljuje po klubu kad su svi nabrali sa foruma. Eto kaze frajer moji iritantni odgovori motivisali protivnike da izgore i daju maksimume protiv nas :crazy: :lol: E moj mazlume evo nece vam pastrmka vise pisat pa neka ti se svakakva seljadija pisa ovdje po Velezu ;) igrat ce s rucnom jer nema pastrmke bez obzira sto su namazali supak vazelinom i namjestili ga za pare :tokralju:
Ziv si brato Ptičiću. Iskarindase vas seljaci u Gradačcu. Ja se vec na 2-0 za Velez digao i otisao. Kako zavrsi na kraju? Klizi lagano slavlje 01.06. Kaze i navijaci Salkea sad se dvoume hocel dolazit na slavlje.
Valja iduce godine opet kod nas na selo.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 08 apr 2019, 14:34

Kao Pitar i neko ko je 100% za povratak Veleza konacno gdje pripada , zaista dosta nekih klubova koji nemaju 2' navijaca , plus Velez ima i tradiciju i sve ali moram pitat rodjene ovdje , kao neko ko je gledao dvije sazone tu ligu prateci Bosnu kad nisam bio na Kosevu i ta Bosna je imala isti naivan pogled da se ,oze uci posteno u tu ligu , i znajuci od prije svakakve pice i svjedocio sam nevjerovatnim sudjenima i pustanjima utakmica. Vi koji ste u toj ligi od blata do sada ste morali znat dda tu nema obraza , da se zadnjih 5 kola petvara u cirkus,Pa I PL je postala postenija samo iz razloga sto je liga smanjena pa ne smijes nista prodavat i ostat u ligi, mada se nikad nije mogla poredit sa vim blatom od lige . Pod boj 1 vasa uprava nece nista postic sa ovim pritiscima , to je liga bez obraza pa svake sezone se objave cirkusi i nista . 2 moraju podmazat neke ekipe i ono najvaznije je ovu Zvjezdu i ono Gorazde ste morali dobit bez obzira na sudjenje , imate najveci kvalitet al forma im je pala. Nemojte bit naivni , svaki navijac Slobode ce vam otvoreno rec da kad su se oni vracali da su kupili u startu toliko utakmica da su do 15 kola do kraja svi odustali. Madam se da se Velez vraca u PL ,Neko kaze Zelji i Sarajevu bitno da udje Olimpik , pa stvarno mislite da je teze bilo kome na onom stadionu bez Pritska bilo kome teze uzet bodove , Sretno rodjeni!!!
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 apr 2019, 14:51

paulus je napisao/la:Kao Pitar i neko ko je 100% za povratak Veleza konacno gdje pripada , zaista dosta nekih klubova koji nemaju 2' navijaca , plus Velez ima i tradiciju i sve ali moram pitat rodjene ovdje , kao neko ko je gledao dvije sazone tu ligu prateci Bosnu kad nisam bio na Kosevu i ta Bosna je imala isti naivan pogled da se ,oze uci posteno u tu ligu , i znajuci od prije svakakve pice i svjedocio sam nevjerovatnim sudjenima i pustanjima utakmica. Vi koji ste u toj ligi od blata do sada ste morali znat dda tu nema obraza , da se zadnjih 5 kola petvara u cirkus,Pa I PL je postala postenija samo iz razloga sto je liga smanjena pa ne smijes nista prodavat i ostat u ligi, mada se nikad nije mogla poredit sa vim blatom od lige . Pod boj 1 vasa uprava nece nista postic sa ovim pritiscima , to je liga bez obraza pa svake sezone se objave cirkusi i nista . 2 moraju podmazat neke ekipe i ono najvaznije je ovu Zvjezdu i ono Gorazde ste morali dobit bez obzira na sudjenje , imate najveci kvalitet al forma im je pala. Nemojte bit naivni , svaki navijac Slobode ce vam otvoreno rec da kad su se oni vracali da su kupili u startu toliko utakmica da su do 15 kola do kraja svi odustali. Madam se da se Velez vraca u PL ,Neko kaze Zelji i Sarajevu bitno da udje Olimpik , pa stvarno mislite da je teze bilo kome na onom stadionu bez Pritska bilo kome teze uzet bodove , Sretno rodjeni!!!
Drug svjesni smo svega sta se desava oko nas i da se podmazuju sudije, Savez, protivnicke ekipe i sve to. Bili smo u blatu u doba bivse uprave, gori nego sada svi ovi timovi sa kojima se borimo, to niko ne spori. Dolaskom Hasica u upravu na prvom sastanku je podvuceno: NEMA PRODAVANJA I KUPOVINE UTAKMICA, SAMO POSTENO PA KO KOGA. Mozemo mi biti u ovoj vukojebini od lige jos 100 godina, al kupovine i prodaje nece biti. Konstatacije da smo bolji od svakoga u ovoj ligi za minimum 2 gola jesmo, izuzev mozda Olimpika, gdje smo negdje u egalu. Znaci nema prodaje pa sta kosta da kosta. A za navijace Rodenih mogu oruciti smirite se 1.6 slavimo ulazak u PL!
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 apr 2019, 16:41

Ma bola i da ne uđemo u je.benu premijer ligu zna se da će prava raja ostati na stadionu, i to je ono najbitnije. Džaba plastici sve i da uđu kad će imati više gostujućih nego svojih navijača svaku utakmicu. Ko god misli suprotno eno mu Lokomotive pa nek provodi svoje lopovluke...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 08 apr 2019, 16:42

Ma i suđenje i sve na stranu za sve ovo najveći je krivac Ibro, u Gradačcu bi dobili da je forma na 50 posto iz jeseni, svojim nepromišljenim potezima unosi nervozu igračima, ubacuje Samardžića da debituje u najvažnijoj utkamici sezone, prosuo je svojom defanzivom PL na Otoci gdje bi na 7 bodova ( sa gol razlikom) bilo gotovo sve. Ovako se nećemo plasirati, plastičari će imat 43/45 bodova što ni Obiliću nije pošlo za rukom, svaka vam čast i sram da vas bude

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 08 apr 2019, 16:50

Uvuklo vam se nesto u ekipu ba... neka nervoza nesto ima... Kad je se igrala utakmica u Gradaccu nesto su se derali jedni na druge na terenu nije bilo harmonije... desava se isto kao i nama prosle godine kad je se Sloga Simin Han plasirala... Bice vam tesko samo sportski uci u premijer ligu ako neodresite kesu i premije date i svojim igracima a i drugim igracima da zapnu protiv Olimpika... koliko te premije znace vidilo se u Gradaccu da nije bilo premija ni blizu nasi nebi ginuli...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 apr 2019, 17:16

*p!p!t@* je napisao/la:Ma bola i da ne uđemo u je.benu premijer ligu zna se da će prava raja ostati na stadionu, i to je ono najbitnije. Džaba plastici sve i da uđu kad će imati više gostujućih nego svojih navijača svaku utakmicu. Ko god misli suprotno eno mu Lokomotive pa nek provodi svoje lopovluke...
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 apr 2019, 17:49

All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 08 apr 2019, 18:05

Jel istina da su u klubskom autobusu iz gradačca vratili samo Behram,Zvonic,Bogdanovic,Dario,Brandao???
MUSVDG

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 apr 2019, 18:19

Tracy1 je napisao/la:Jel istina da su u klubskom autobusu iz gradačca vratili samo Behram,Zvonic,Bogdanovic,Dario,Brandao???
Nije

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 apr 2019, 20:11

Volio bi licno da vi udjete u ligu, i ako ne mogu nikad zaboravit ono pustanje Gosku da ostane u ligi, i ako smo mi sami sebe gurnuli u cvajtu. Mi vrlo dobro znamo kakva je to liga i sta smo sve vidjeli i prosli, samo lopovlukom mozete do PL, iskreno da vam kazem nama da nije bilo Banovica i Goska koji je igra za nas licno mi se ne bi nikad vratili u PL, uglavnom sretno do kraja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 08 apr 2019, 20:16

fukara87 je napisao/la:Volio bi licno da vi udjete u ligu, i ako ne mogu nikad zaboravit ono pustanje Gosku da ostane u ligi, i ako smo mi sami sebe gurnuli u cvajtu. Mi vrlo dobro znamo kakva je to liga i sta smo sve vidjeli i prosli, samo lopovlukom mozete do PL, iskreno da vam kazem nama da nije bilo Banovica i Goska koji je igra za nas licno mi se ne bi nikad vratili u PL, uglavnom sretno do kraja
Svaka čast tebi da i dalje navijaš za Slobodu pored svih ovih sendvičara. I to da smo vas mi koštali ispadanja je malo izlizano, jest bilo tada svega al mi smo i u Tuzlu išli sa juniorima tada, vi niste dobili Slaviju čini mi se koja je igrala sa pjetlićima, al kod nas je najlakše drugog okriviti za vlastiti neuspjeh

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 apr 2019, 21:41

Mancini je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ma bola i da ne uđemo u je.benu premijer ligu zna se da će prava raja ostati na stadionu, i to je ono najbitnije. Džaba plastici sve i da uđu kad će imati više gostujućih nego svojih navijača svaku utakmicu. Ko god misli suprotno eno mu Lokomotive pa nek provodi svoje lopovluke...
:lol: :lol: :lol:
Šta je smiješno majmo?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 09 apr 2019, 00:48

Tracy1 je napisao/la:Jel istina da su u klubskom autobusu iz gradačca vratili samo Behram,Zvonic,Bogdanovic,Dario,Brandao???
Pozdrav imam info da su vasa 2 igraca bila u kaficu oko 9h i druga 2 igraca u jednom restoranu na veceri
U 10h tako da je to vjerovatno istina jer mi je bilo cudno kasni sati a oni u gradu jos uvijek

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 09 apr 2019, 00:54

Remetic jos sef skole ili?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 apr 2019, 08:28

Problem kod vas je sto ste doveli igrace koji nemaju pobjednicki, natjecateljski mentalitet i ne znaju se nositi sa pritiskom. Osim onih par iskusnijih igraca. Nekoliko mladih igraca ste doveli, ne moze se od njih ocekivat da se nosi tek tako. Drugo Ibro vam je vise navijac negi trener. Po meni jako los strucnjak, al moze posluziti za ulazak. On je meni vise da vam trenira juniore, ako je srcan onako. Kao prvi trener treba biti neko ko je smiren. Radi nepromisljene stvari u ovoj fazi, i jos vise unosi nemir, umjesto da smiri situaciju. Budala. Trece znate dobro da ce Olimpik mazati sve, nema tu puno price. Bice gusto do kraja jer oni ce kupovat sve redom.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []