Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Stroj1946
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Stroj1946 » 08 apr 2019, 16:29

Dokoljenko je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Cuj suti. :lol:

FK Zeljeznicar je najveci klub u BiH!

Najtrofejniji!

Najvise navijaca!

Najbolji stadion!

Pitari su vijetnamske qurve. I tako ce biti i iduce sezone, ako gazdu ne promijenite.
Doduse jeste nas sad osamarili, momacki. Sto jest jest, bridi da valja.
Djesi debilu, cekamo te danima.
Gdje si yebo ti majcinu bradavicu usahlu.

Kako ti mogu pomoci?
Oblizi Lazin penis :urnebes: :urnebes: :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 apr 2019, 16:29

bhpremierliga12 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:

Gdje je dogrljenko, evo mu video što je tražio.

Covjece kad pogledas ovaj video bas se dobro dobro zacudis kako nijedan igrac nije nabio ove sudije boksom i izbio im sve zube. Kakve komicne i kriminalne situacije, nevjerovatno. I onda ti dodje Dodebilko i prica kako je njih neko zakinuo, jadovi jedni
Ma mene bi bilo stid da pričam o nekakvim sudijama i 'krađama', a u proteklih nekoliko godina pokrali boga oca. Samo pogledaj onaj svirani 'penal' nad Kajkutom, pa mene bi bruka bilo, ali eto oni se diče time. I na kraju debili izgube završenu titulu, vratio im se bumerang.

Ja sam davno govorio, ja se ponosim jedino kad moj klub osvoji časno titulu, bez štimaljki i ostalih mutnih radnji. To je baš ova sezona gdje je sve bilo čisto i gdje je klub pokazao da je najbolji u ligi bez premca, uz najviše zabijenih golova, najmanje primljenih, najefikasnija ekipa, dosta dobijenih 'velikih' tekmi, pala negativna tradicija u lištici, Doboj-Kaknju, a evo i najubjedljivija pobjeda na Grbavici. Uz to, ekipa koja je strašna za naše uslove, zajedništvo, stručni štab, Uprava, evo i novi vlasnik. Meni neke titule koje se osvoje na kriminalne načine su ništa, već pokaži kvalitetom da to zaslužuješ. A to ova ekipa zaslužuje, bolja ekipa nije kročila na teren u historiji ove lige.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 16:31

Ja ne bi bio ponosan nazivati nekoga 'debilom' jer je eto, sa druge strane :urnebes:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 16:35

Osim13 je napisao/la:
kosevskobrdo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:.
Od izbijanja titule iz ruku kad vas Bekić popiša, preko onog pišanja neki dan do pišanja po tribini gdje smo "uvijek korak ispred vas"!
Titule nemate koliko evo već, 6-7 godina? A nećete je ni imat i samo Boga molite da vijetnamac digne sidro i ode jer ono što vas čeka u budućnoati će biti samo reprize pišanja i pišanja i pišanja po vama !
Znači što se tiče prošle sezone
slika
:hmmmmm:

Jes zamisli, 6 - 7 godina vam čojk da fore i tek se sad ufatili u kolo :nedam:

A to šta će biti, vrijeme će nam kazat jel, nije mi baba Vanga ništa u srodstvu kao što je meščini tebi jel.
Prošla sezona kao i dvije prije te smo se mi sami po sebi pišali! Nikakve veze vi niste imali s nama, nit ste nam pomogli nit ste nam odmogli.
Te protekle sezone će ostat upamćene kao sezone u kojima željezničar nije uspio kupljenu titulu da uzme!!
Evo uživaj
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 16:36

Pa ja, godinama pišaju al ovo kad su gubili se ne pika. Najs.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 apr 2019, 16:36

Osim13 je napisao/la:Ja ne bi bio ponosan nazivati nekoga 'debilom' jer je eto, sa druge strane :urnebes:
Morel hadalji?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 16:39

KUPLJENE TITULE NISTE UZELI!!! Zar ti treba dodatno pišanje? :urnebes:
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 16:39

AlfredNobel je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:Ja ne bi bio ponosan nazivati nekoga 'debilom' jer je eto, sa druge strane :urnebes:
Morel hadalji?
Samo ti, ne daj se omesti.
kosevskobrdo je napisao/la:KUPLJENE TITULE NISTE UZELI!!! Zar ti treba dodatno pišanje? :urnebes:
Da te citiram
Prošla sezona kao i dvije prije te smo se mi sami po sebi pišali! Nikakve veze vi niste imali s nama, nit ste nam pomogli nit ste nam odmogli.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 16:44

Da se i ja citiram

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 16:47

Ugodno zaobilaženje rasprave. Lol.
Kako smo se zahajcali kupovat te sezone da smo i za druge počeli kupovati

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 17:04

Osim13 je napisao/la:
Samo ti po svom.. Evo popij kafu na moj račun i navikavaj se :bih:
slika

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 08 apr 2019, 17:06

Caca se vraca sa penalom u Bjeljini :rol: Da je Bandic vas sudija ne bi ga izbacili u zupanijsku ligu, nego bi ko Bjelica i bez ljecnickog i bez znanja laganini sudio derbije.
The Nobles ⚔

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 08 apr 2019, 17:08

kosevskobrdo je napisao/la:
Osim13 je napisao/la:
Samo ti po svom.. Evo popij kafu na moj račun i navikavaj se :bih:
slika
Jel to i vi štampate prije vakta? :rol: :rol:
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 17:09

Ovo je photoshop ako ti je teško primjetit ... A o suđenju i sudijama najmanje prava imate vi zapadnomostarci pričat. Ruku pod ruku možete sa skretničarima :bih:
Zadnja izmjena: kosevskobrdo, dana/u 08 apr 2019, 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 08 apr 2019, 17:09

Dena94 je napisao/la:Caca se vraca sa penalom u Bjeljini :rol: Da je Bandic vas sudija ne bi ga izbacili u zupanijsku ligu, nego bi ko Bjelica i bez ljecnickog i bez znanja laganini sudio derbije.
Nije to poenta onog što sam želio reć.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 08 apr 2019, 17:11

Tacno se vidi ko nam je smrtni neprijatelj. Da mogu, ugasili bi nas i rade sve da nam nanesu stetu. Trenutno u ovoj sezoni prosipaju silu, sudije su Zelji ukrale min deset bodova i u velikoj mjeri uticali na lose rezultate.

Pitarski savez predvodjen Begicem i njegovim poslusnicima Pilavom, Bakovicem, Prolicem i pitarski glasnogovornici po drustvenim mrezama koji legende Zelje blate svakodnevno. Taktika uhvati lopova kao one sezone kad je Dinokio najavljivao borbu protiv korupcije, rodio se punac.

Mozete nam qurac pusit. Lajte ko kerovi, stimajte, pravite kompilacije. Ove sezone ste uzeli titulu, uzivajte dok traje i dok je Zeljo slab ( sto vam je veci uspjeh nego titula) jer se iduce nece ponoviti ni lose igre ni ovo kriminalno sudjenje.

Mi smo Zeljo, najveci klub u BiH.
FK Sarajevo je vijetnamska qurva!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kosevskobrdo
Kontakt:

Post Postao/la kosevskobrdo » 08 apr 2019, 17:14

Dokoljenko je napisao/la:Pitarski savez predvodjen Begicem i njegovim poslusnicima Pilavom, Bakovicem, Prolicem i pitarski glasnogovornici po drustvenim mrezama koji legende Zelje blate svakodnevno. Taktika uhvati lopova kao one sezone kad je Dinokio najavljivao borbu protiv korupcije, rodio se punac.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 08 apr 2019, 17:15

Dokoljenko je napisao/la:Tacno se vidi ko nam je smrtni neprijatelj. Da mogu, ugasili bi nas i rade sve da nam nanesu stetu. Trenutno u ovoj sezoni prosipaju silu, sudije su Zelji ukrale min deset bodova i u velikoj mjeri uticali na lose rezultate.

Pitarski savez predvodjen Begicem i njegovim poslusnicima Pilavom, Bakovicem, Prolicem i pitarski glasnogovornici po drustvenim mrezama koji legende Zelje blate svakodnevno. Taktika uhvati lopova kao one sezone kad je Dinokio najavljivao borbu protiv korupcije, rodio se punac.

Mozete nam qurac pusit. Lajte ko kerovi, stimajte, pravite kompilacije. Ove sezone ste uzeli titulu, uzivajte dok traje i dok je Zeljo slab ( sto vam je veci uspjeh nego titula) jer se iduce nece ponoviti ni lose igre ni ovo kriminalno sudjenje.

Šuti Doglupavko,poslacemo ti Lazica... :urnebes: :urnebes: :urnebes:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 08 apr 2019, 17:16

Dokoljenko je napisao/la:Tacno se vidi ko nam je smrtni neprijatelj. Da mogu, ugasili bi nas i rade sve da nam nanesu stetu. Trenutno u ovoj sezoni prosipaju silu, sudije su Zelji ukrale min deset bodova i u velikoj mjeri uticali na lose rezultate.

Bravo glupko. I zar vam sudije nisu ukrale 18 bodova, otkud sada 10? Ne znas ni ti sam gdje si sta slagao.
Vidim stigla slova na tastaturi pa se raspisao decko.
A vi ste kurava nema cija niste bili i jos uvijek ste, zadnji put ste bili nasa kurava, jbg tri komada primili, ne moze ni to svako.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 08 apr 2019, 17:21

Hahaha, lik po zadatku valja gluposti i prodaje ublehe i maglu. Svi su vam krivi, samo vi sebi niste. Jeste, naš savez pravi vama stadion. Kako će ovaj lik nestati kad nestane Osima i ove im uprave.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.