tuzlak1987 je napisao/la:Sta fali tome jer ti ostaje i historija i grb i trofeji. Niko ne gubi nista osim sto imas cist klub.
Da su se prije udruzili Sloboda i Olimpik, Sloboda bi ostala bez historije i grba ali i imena, a historija koja bi se nastavljala je historija Olimpika koji nije imao dugove.
Znaci nije ni slicno. Ovo je kao u slucaju Zvezde u kosarci, pravno im je ostalo sve osim dugova. Samo caka da se dopusti klubovima da prodisu bez da im se nesto gubi.
To ti je sine sisanje budala ko si ti.
Lijepo ti pise eto....Potpuno novi klub .
Ako je to potpuno novi klub,kako ce on "naslijediti"historiju"ili trofej de mi prvo to objasni.
Znaci po tom zakonu kada bi gledali laicki da bi ti razumio Sloboda bi mogla naslijediti Real,i preko noci postali najtrofejniji na planeti a u stvarnosti ima jedan trofej polu kupa....
Druga stvar i da prodje to....Teoretski taj zakon im omogucava sledece...
Lipnica uzme boje grb historiju Slobode i hajmo dalje.
Pa kada opet pokradu milione,ugase ga opet..
Uzme onda Mramor i nastavi...
Ovaj zakon je slika i prilika okk kvazi kluba.
Znaci ti bi pristao da ugase Slobodu i da Mramor nastavi igrati pod imenom bojama historijom Slobode.
Pa jeste li normalni majku vam yebem komunisticku. ...Sve bi vi pogasili samo da bude po vasem.
Bolji zakon (A isti efekat potpuno)je da drzava oprosti svim sportskim kolektivima dug i zakonski regulise to...Pa predjes dug preko milion hajmo kantonalna. .To je postenije.
Ovako je isto samo im ovaj zakon omogucava da to ponove sto puta

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic