MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.

AlfredNobel je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.

Pa ovaj momak (Kova) nas stvarno voli!AlfredNobel je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.
On i jest MIbordopoeta je napisao/la: Pa ovaj momak (Kova) nas stvarno voli!![]()
![]()
Pa stvarno što kažeš, toliko je napredovao od prošlog derbij!. Koracima od sedam milja!kosevskobrdo je napisao/la:On i jest MIbordopoeta je napisao/la: Pa ovaj momak (Kova) nas stvarno voli!![]()
![]()
Al koliko je napredovao u odnosu na prošli derbi![]()
Samo neka ovako nastavi!
Morto gdje se sisas, ekstra ti frizMortemHz je napisao/la:AlfredNobel je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.
Kad smo kod gifova, moze li i od Kove nekako pred kraj tekme, kada hvata neku bezopasnu loptu laganice, i onda se nicim izazvan baci sa loptom. Poceo se i on smijati.AlfredNobel je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Može li mi neko naći gif Kove kako prati ritam sjevera? Neki dan smo postavili ovdje.
brojjedan je napisao/la:U najboljem slucaju je sumnjivog znanja i kvaliteta trener cija ekipa sigurno uzima titulu, igra finale KUP-a, a ima ovoliki broj kriticara od, mora se priznati, velikog broja navijaca, kako ovdje tako i na tribinama (ja sam svjedok za istok samo). Da se ne lažemo.
Ja mu licno želim samo dobro zdravlje i dug život.
I da prebacimo 10 000 u nedelju.
Hajd ne citiraj me menadzeru u pokusaju. Idi zavrsi kakvog hrvatskog polovnjakaAlfredNobel je napisao/la:Aj ba Monchi pusti ljude neka se raspravljaju, nije tvoj forum.belosevic28 je napisao/la:Kako j' ljudine? Moze li se sraat...ovaj pisati?![]()
[spoiler]Samo mala ispravka, one sto si nazvao "ruljom" su moja braca, sestre, prijatelji... Njihovo misljenje mi je jako vazno, a tvoje manje-vise.[/spoiler]
BordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite vratimo Hodžića iz Čelika, svi ga hvale, kod nas krampa bio u 98% utakmica
To bi vec bio posaokanarinac je napisao/la:Milan Djuric I Marko Mihojeevic
VAHIDIN MUSEMIC JE ZIVA LEGENDA FKS . Ako treba obrazloziti mogu , ali @bordopoeta bi to puno, puno bolje .VenamaHrabrih je napisao/la:25 godina je id rata, a mi jos uvijek nismo u rangu poljskih ekipa, a ne tih sto sih pobrojao. Da bi se poredili s njima, ili trazili opravdanja za svoje neuspjehe, komparirajuci se sa navedenim timovima, moramo imati uspjehe slicne ili priblizne njima, do tada, mi smo obican seoski klub kojem je najveci uspjeh osvajanje nake kukuruz-lige, najslabije u Europi. Ako je tebi vazno sta skandira rulja, pa po tome odlucujes ko je u pravu, a ko ne, onda zaista imas krizu identiteta i kompleks manje vrijednosti, ali to je vec tvoj problem. Preporucujem ti, ako si zainteresovan i ako mislis sebi dobro, psiholosko promatranje.zagor1987 je napisao/la:Venamahrabrih* ti sto pises su nebuloze,nikakve cinjenice,mi nismo u rangu talijana,Besiktasa,Bazela pa makar nas i Gvardiola vodio. Husu ce ovo biti 2 titula ako bog da i kup,vodio nas do play ofa LP daj nam ti reci ko je to bolje i vise uspjeha od njega imao posto veze sa zivotom nemas. Jos nesto juce na tekmi ti kazem nije vecina skandirala Husu vec svi tako da nije tvoje misljenje bitno sekunde,Hus legenda ovog kluba htjeo ti to il ne
Legenda (lat. legere-čitati) u ovom slučaju; priča iz zivota svetaca, izmišljena priča, bajka. Husref legenda - junak iz bajke. Osoba koja je mrtva, ili izmisljena i kojoj se pripisuju nadnaravne moci.
Milan Vujaklija, Leksikon stranih riječi i izraza, str 499 u izdanju Prosveta Beograd 1980.
Nadam se da ti je bar malo sada jasno ko priča nebuloze i ko veze nema.
Uzdravlje.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, plisek, tutankamon1905 i 26 gostiju.