Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BlueBosnian
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
United osvaja.. 
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
Pa evo vec zadnje 2 sezone rutinira dubletu, +15 nad Rejalom.S-Y-L-A-R je napisao/la:Eno ga opet atomski mrav.
"Juve osvaja" i "Mrav rutinira" se ponavljaju duže od Bahinih failova. Biti će nekad, mada izgleda gora kletva od Benfice.
U LP je dozivio blamazu u toj jednoj tekmi, vidjet cemo ove godine.
27.10.2020
Džaba, to je off topic. 
Liverpool - Porto 2-0
Tottenham - City 1-2
Liverpool - Porto 2-0
Tottenham - City 1-2
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Kad god uđem na temu CL Rajaz se trese sa Fergusonom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Plus postavljaju gifove s utakmice gdje su ispali
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Nije.Osim13 je napisao/la:Tottenhamu je realno veći prioritet da čvakne koji bod Cityu u EPL nego da ih ganja po LP, pa jel.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
$ & & & ?Rajaz je napisao/la: Mi Katalonci se tresemo ko Ferguson 2011-te :kava
Don't hate what you don't understand.
Najjace sto ni celavi prevarant ni maloumni mrav nece vidjet mozda ni finala cak kamoli rutinirat.
Juve Live finale lagano dva razlicita stila i deri.
Rona pokazuje da je babo i kraj price.
Juve Live finale lagano dva razlicita stila i deri.
Rona pokazuje da je babo i kraj price.
treba pošten biti i reći da bi potencijalna polufinala siti juve i barsa liverpul bila i najrealnija polufinala. 4 ekipe koje su najviše pokazale ove sezone definitivno. nadam se da im neće niko pomrsit račune do tad. 
Na klupi im sjedi neznalica Valverde, u zadnjih 10 godina nisu bili gori, ali se nadaju klempi. Pa yebem ti alija majku 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Ja navijam za Porto i želim da taj klub ako je ikako moguče prođe Liverpoola, male su šanse ali iskreno navijam, nemam ništa protiv Redsa, čak su mi mnogo dragi kao fanu Celtica ne mogu da ne volim taj klub, ali jedna osoba je u pitanju a to je Iker Casillas, ja mislim da je ta osoba zaslužila bar dio nekog poštivanja u svijetu tako i kod nas. Lik je primjer pravog sportiste čovjeka, osvojio sve što je mogao i čak i nekoliko puta, ali imam osjećaj da pola nas nema pojma da on brani sutra/danas. Da je u pitanju Buffon i danas sutra Neuer i par još golmana, to ne bi mogao čovjek ostati od članaka i najava. Mlađi je i od Buffona, pa je opet masu rekorda srušio i nekim statistikama bolji nego i on, ali eto nije to bitno ništa... Sreća uvijek ima ljudi koji znaju cijeniti i koji cijene neke stvari.
Cuj nisam zelio Porto, kaze ko god se razumije u fudbal zelio je izbjeci Porto. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako god okrenes, taman da pionire izvedemo opet imamo vise sansi za trofej nego viNitro je napisao/la:Na klupi im sjedi neznalica Valverde, u zadnjih 10 godina nisu bili gori, ali se nadaju klempi. Pa yebem ti alija majku
27.10.2020
Takvo je takmicenje da je izenadjenje realno ocekivat,da li nocas ili sutra vidjet cemo.
Totenh ima dobre sanse protiv City-a,Porto nemoguca misija.
Sutra zanimljivije sigurno nego ovo nocas.
Totenh ima dobre sanse protiv City-a,Porto nemoguca misija.
Sutra zanimljivije sigurno nego ovo nocas.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
leorey je napisao/la:Kako god okrenes, taman da pionire izvedemo opet imamo vise sansi za trofej nego viNitro je napisao/la:Na klupi im sjedi neznalica Valverde, u zadnjih 10 godina nisu bili gori, ali se nadaju klempi. Pa yebem ti alija majku
Zamisli kad smo i ovakvi nikad lošiji u igri za sva tri trofeja.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sve je dobro dok pateticni United ne uzima nista.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Kako lik spusti ligu u kojoj igrajuBoixosNois1899 je napisao/la:
Zamisli kad smo i ovakvi nikad lošiji u igri za sva tri trofeja.
U prevodu La Liga = Eredivisie
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Jes ku.rac =, viceprvak Holandije ubio brasno u viceprvaku Spanije.
15.10.2013.
damnTonight will be the first Champions League Quarter Final in North London since the 2010-11 campaign when Tottenham played Real Madrid
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.