Zasto ne mozemo argumentima dokazivati svoje misljenje ? Ovaj post je u prilog tome(mislim na ovaj tvoj post).nukleusmember je napisao/la:samo jedna isoravka krivog navoda revoltu,nisu postojale husrefove bebe,postojale su agimove bebe,agim je došao poslije husrefa i promovisao tu generaciju,činjenica je da husref ne voli mlade igrače i ima dosta trenerskih bubica,van terena je normala lik to mi je komšija,1000 puta sam ga kritikovao i kritikovaću ali ga gotivim kao čovu,psovanje nipošto
VVVBK
Poslije Kukesi poraza sam bio tuzan samo radi njega , zasluzio pobjedu , nije islo .Bilo bi to cudo sa onakvim rosterom , a 100 sansi . Ebiga .
Prije desetak god. moj prijatelj(bio s njim na seminaru-od drugih imao misljenje da je prepotentan),poslije upoznavanja i druzenja s njim govorio mi da nije sa prijatnijom osobom razgovarao . Slucajno sam imao cast se slikati s njim u tunelu Koseva 2007 g.
Ne mrzim ga licno to je sigurno iz 1001 razloga(zasto bih ?ne poznajem ga niti je konkurencija nekom mom, Vahidinov brat),ali ga i ne volim sad .
Bez razlike na 100 titula.Mnogi treneri (dobri)su tersovi i ne daju da mu se iko mjesa u posao ,po tome je najbolji .
Ono sto mu moja malenkost(priznam skromno znanje) nikad nece oprostiti je zastoj Akademaca , pa taman i Evropu osvojio.Jahic je prica za sebe
Vjerovatno u trenerima oko FKS ima ljubomore prema njemu,ali isto tako i Uscuplic iz 2 pokusaja osvoji 2 trofeja .
Postujem navijace FKS koji ga podrzavaju i brane od ovakvih komentara , ali pisem onako kako mislim . Evo zasto:
Na klupi za rezerve na GRbavici:PIDRO,Bekic,Kapic,Handzic,Dupovac,Sisic i Dizdarevic . Kako to 2 klasicna lijeva beka na klupi i jedana zamjena za igrace sredine(gdje su Mustafic ,Kurdic- njima je i klupa iskustvo).
Neuspjeh protiv Krupe je njegov(moje misljenje) jer je igrala iscjedjena ekipa(sa taktikom u onoj 2:1 bi dobio) . Poraz od Laznih je poraz fudbalera (neki bi rekli qrcobolja), a onda izgidose i onako podcjenise komsije .
Kako bi volio da odgovori ,zasto su zaustavljeni Akademci.Nisam siguran da li bi i Kovacevic poceo sezonu da je Dzafic zdrav.NIKAD MU NECU PSOVATI ILI POGRDNO ZVATI(nisam od tih). No zastoj u razvoju Akademaca mu ne mogu oprostiti. Najgore sto on zna da je to jedini ispravan put kluba . I da mogu ne bih isao na Kosevo. AKADEMIJA , AKADEMIJA , AKADEMIJA .