Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Alija je heroj,ali uhljeba na budzetu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Bravo Pjanicu Bosnjaku nas.
Sad ce komunjare, cetnici, ustase jos vise da mrze Pjanica, ali zato ce mo ga mi pravi patriote voljeti jos vise.
Koje patriote? Nepismene?tesanj40 je napisao/la:Sad ce komunjare, cetnici, ustase jos vise da mrze Pjanica, ali zato ce mo ga mi pravi patriote voljeti jos vise.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Da te Allah dragi nagradi Miraleme što poštuješ našeg predsjednika rahmetli Aliju.
Evo komunjara iz propale Tuzle.
Da je našao bar nekog istaknutog sportistu ili slično al' ne on našao Aliju, čovjeka koji izjavi mirno spavajte dok narod trpaju u kamione po Bosni. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Ponos Torina
- Kontakt:
Zlatne kasike i mnoge druge stvari..

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A ko ce im zabraniti i zasto? Nisu robovi iz Afrike u vrijeme robovlasnistva.jestamaji je napisao/la:fudbalerima treba u principu zabraniti da pričaju, osim o fudbalu, a i to je diskutabilno
Mire nazionale!
zašto? zato što su glupi ko kur.ac!
Laz koja se konstantno ponavlja postane istina pogotovo kod bosnji koji ne vide dalje od nosa.Ponos Torina je napisao/la:Zlatne kasike i mnoge druge stvari..![]()
![]()
https://youtu.be/E6RCnV6AwL0
Koliko ti, tako inteligentan, pricas stranih jezika, a koliko glupi Pjanic. How yes no...jestamaji je napisao/la:zašto? zato što su glupi ko kur.ac!
Alijina najveća greška ko je što je napravio Bakira, al nejse off je svakako.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
ja nisam nikad rekao da sam inteligentan, ali da budeš pametniji od pjanića to i nije potrebno. ali dobar je on kakvih ima!Yanichar je napisao/la:Koliko ti, tako inteligentan, pricas stranih jezika, a koliko glupi Pjanic. How yes no...jestamaji je napisao/la:zašto? zato što su glupi ko kur.ac!
p.s. za pjanića nisam siguran koji jezik zna kako treba, maternji mu nije baš najbolji, ali ima opravdanje, to je u dure!
najbolje od svega igra lopte!
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro, nije bas da je Bakir, a ni Tihic prije njega preuzeo neku drzavu blagostanja da mu to bude najveca greska.Osim13 je napisao/la:Alijina najveća greška ko je što je napravio Bakira, al nejse off je svakako.
Alija = fildžan džamahirija, bliskoistočno feudalnog tipa.
Kome to do sada nije jasno, nepopravljivo je naivan
A da je bio mudar da izgura koliko može, tu mu treba skinuti kapu.
Sada Princ treba da dovrši posao, Hrvatima omogući treći entitet i eto Bošnjakistana.
Kome to do sada nije jasno, nepopravljivo je naivan
A da je bio mudar da izgura koliko može, tu mu treba skinuti kapu.
Sada Princ treba da dovrši posao, Hrvatima omogući treći entitet i eto Bošnjakistana.
Neka pati kome smeta. Mire, legendo 
Amin!xinxee je napisao/la:Da te Allah dragi nagradi Miraleme što poštuješ našeg predsjednika rahmetli Aliju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.