Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Eo ja upravo kontam ponudit opkladu nekome iz tvog tabora (u prolaz). 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bolje ti je nemojKaunas je napisao/la:Eo ja upravo kontam ponudit opkladu nekome iz tvog tabora (u prolaz).
Messiju se ove godine digo da osvoji titulu, kaže dosta se kastiljska sirotinja kurchila u zadnje vrijeme
Nema veze, ko ga jos stavlja svaki put kad mu se digne.let3 je napisao/la:Bolje ti je nemojKaunas je napisao/la:Eo ja upravo kontam ponudit opkladu nekome iz tvog tabora (u prolaz).onako prijateljski savjet
![]()
Messiju se ove godine digo da osvoji titulu, kaže dosta se kastiljska sirotinja kurchila u zadnje vrijeme
15.10.2013.
15.10.2013.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
samo da mi je znati po kojoj osnovi se ovaj dejong tu uguro
p.s. pokaži to ronaldu, kad vidi da ga tu nema popizdiće i onda juve sigurno uzima
p.s. pokaži to ronaldu, kad vidi da ga tu nema popizdiće i onda juve sigurno uzima
Juve osvaja 
Po osnovu onog sto mu stoji ispod imena.jestamaji je napisao/la:samo da mi je znati po kojoj osnovi se ovaj dejong tu uguro
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dominacija i na ovom polju, reklo bi se.Mokes je napisao/la:
Od 11 igrača, Barcinih je 6.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Barbarossa
- Kontakt:
Spursi u blagoj prednosti večeras
-Imali su više odmora nego City
- Igraju na novom stadionu , motivisani su (Poche je rekao da je ovo najvažnija utakmica u njegovoj karijeri )
- Cityu već polako otpadaju igrači zbog paklenog ritma , opet nekoliko upitnih za utakmicu + nemaju adekvatnog i in form lijevog beka
- Spursi imaju Kejna
- Igraju na novom stadionu , motivisani su (Poche je rekao da je ovo najvažnija utakmica u njegovoj karijeri )
- Cityu već polako otpadaju igrači zbog paklenog ritma , opet nekoliko upitnih za utakmicu + nemaju adekvatnog i in form lijevog beka
- Spursi imaju Kejna
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Reklo bi se da je sramota što svake godine ispadate u četvrtfinalu sa najskupljim timom.BoixosNois1899 je napisao/la:Dominacija i na ovom polju, reklo bi se.Mokes je napisao/la:
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Dembele, AlbaTonySosa je napisao/la:Reklo bi se da je sramota što svake godine ispadate u četvrtfinalu sa najskupljim timom.BoixosNois1899 je napisao/la:Dominacija i na ovom polju, reklo bi se.Mokes je napisao/la:
Max Allegri
Ter Stegen ispred DDG. 
15.10.2013.
Cudi me da nema Baillya i Smallinga, najboljeg stoperskog tandema Otoka i šire.
Kaunas, ostavi njemačkog ubermenscha nadčovjeka na miru
samo je Oblak možda bolji, al njega više nema u LP, tako da... 
Kaunas, ostavi njemačkog ubermenscha nadčovjeka na miru
- Barbarossa
- Kontakt:
"Rumours are that Kun and Walker are both missing tonight."
Ma sjajno
Ma sjajno
I jedinica elfa ispala, ostao MAtS bez konkurencije.let3 je napisao/la:Cudi me da nema Baillya i Smallinga, najboljeg stoperskog tandema Otoka i šire.
Kaunas, ostavi njemačkog ubermenscha nadčovjeka na miru![]()
samo je Oblak možda bolji, al njega više nema u LP, tako da...
15.10.2013.
Eh kad bi se Pochetinu desila tekma ko prosle godine Liverpoolu na Anfieldu pa da onako ubjedljivo marne City,niko sretniji od mene ne bi bio. Taman da se celavac spusti gdje mu je mjesto a i plasticni mu tim koji zna samo bacat milione. Doduse tesko je al nema veze ceka ih babo ako Bog da u polufinalu.
Sto se tice druge tekme,pisanje portugalaca koji ni sami ne znaju kako su dosli do ovdje. Mane i Salah sigurni strijelci.
Sto se tice druge tekme,pisanje portugalaca koji ni sami ne znaju kako su dosli do ovdje. Mane i Salah sigurni strijelci.
kladionice se slažu s tobomBarbarossa je napisao/la:Spursi u blagoj prednosti večeras
- Spursi imaju Kejna
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Barbarossa
- Kontakt:
kladionice su također na prošlom SP Njemačku i Brazil stavljali kao prve favoriteLillard je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.