FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako je Baljić odigrao ?
Loše. Nije se sastavio sa loptom.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Sastavit ce se u Mostaru, ne sekiram se ja, samo bi volio vidjeti i tog Nikolica, jer decko je na gotovo svakoj pripremnoj utakmici zario i palio terenom, zabijao je kako kome, nekome jedan, nekome dva-tri...elSaik je napisao/la:Loše. Nije se sastavio sa loptom.
- Popović Lazar
- Kontakt:
Kada stignu novi artikli bit' će te obaviješteni nema potrebe za bezveznim pisanjem oko toga na ovom forumu..esad.DBR je napisao/la:zna li neko kada će roba stići u udruženje (neka mi javi privatnom porukom ) hvala
Hajde lazare,hajde Lazare..
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
o cemu se radi ne kontam?zeljovac87 je napisao/la:8 0 zavrsilonookey je napisao/la:Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
Šehić - Stanić, Marković, Vasilić, Gančev - Ćulum, Svraka - Višća, Čolić, Zeba - Baljić
koji partizan, gdje, kad?
8:0 ?
TM87
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
]
8:0 ?[/quote]
sarajevski partizan, nije beogradski, danas na pomocnom
o cemu se radi ne kontam?zeljovac87 je napisao/la:8 0 zavrsilonookey je napisao/la:Kako bi, koji je bio rez?elSaik je napisao/la:Zato što je danas protiv Partizana istrčao sastav koji će igrati i u Mostaru.
Šehić - Stanić, Marković, Vasilić, Gančev - Ćulum, Svraka - Višća, Čolić, Zeba - Baljić
8:0 ?[/quote]
sarajevski partizan, nije beogradski, danas na pomocnom
Za zivot cijeli!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti
???
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
JA 
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
zlaja-73TM87
- Kontakt:
U ova posljednja 4 kola jesenjeg djela,ŽELJO bi trebao/morao uknjižiti minimalno 10 bodova,da bi polusezona bila imalo uspješna!Igramo dvije kući i dvije u gostima i to sa klubovima od kojih smo bolji makar duplo.Pozdrav
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Javi se...MU'MIN T.M. je napisao/la:Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti???
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
MU'MIN T.M. je napisao/la:Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti???
Ma kogod da je u pola sezone ne dolazi kvalitetan igrac sigurno!Poslije derbija treba malo dici atmosferu previse je mucna
-
BlingBling
- Kontakt:
Steta sto se Mesanovic navodno vraca u Slobodu,a ne u Dolinu!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!
samo malo sto igra Gancev kad moze igrati Mešić on nije suspendovan ??
Razumijes ti mene burazere moj 
Načuh nešto za dukseve u udruženju.Ima li šta od toga 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Ma treba se bazirati na KUp, mislim da bi tu Zeljo mogao mnogo vise ! A ako se ukaze prilika za Ligu objerucke prihvatit 
Na koga misliš, ne razumijem?MU'MIN T.M. je napisao/la:Javi se...MU'MIN T.M. je napisao/la:Neko se ne javlja duuugo, za njega, na ovom forumu.Kao da je zatišje pred buru.Izgleda da čeka da objavi prvi, da je neko potpisao za Želju.....ko li bi to mogao biti???
Bas sam pogledao s kim to vi igrate, i od koga ste to vi duplo bolji, pa ocekujete 10 bodova.......mozda od ovi sto vama dolaze jeste, ali brate vi idete jednom zrinjskom kojem gori pod nogama, i ne smiju ni boda prosuti kuci, idete borcu koji je sigurno u 3 najkvalitetnije ekipe, tako da ne znam bas koliko bodova sa tih gostovanja mozete donijeti, od te 4 utakmice ja vam prognoziram nekih 7 bodova, ali realno....a prizeljkujem i koji bod manjezlaja-73TM87 je napisao/la:U ova posljednja 4 kola jesenjeg djela,ŽELJO bi trebao/morao uknjižiti minimalno 10 bodova,da bi polusezona bila imalo uspješna!Igramo dvije kući i dvije u gostima i to sa klubovima od kojih smo bolji makar duplo.Pozdrav
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
@ gigant ti fakat umori,majke mi...nadjem malo vremena da vidim sta se desava u klubu i citam tvoje nebuloze,sta bi ti volio sta ti predvidjas i sta ti mislis...nista licno al umori.
...nisu mogli da te ugase!!!
neki dan je dino lj napisao nesto fenomenalno a to je da svi manijaci stave na totalni ignor navijace sarajeva i njihovu temu.nista pametnije niko odavno nije napisao.to je najbolja stvar u odnosu sa njima.jer ovdije i oni pitari koji se deklarisu kao normalni,postaju postepeno ludi.najbolji primjer johny hz.kao vazi za normalnog pitara,a sad poceo sve da nas svrstava sa onim moronom koji je izbo momka na stupu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Sigurno je da će biti par promjena u prvih 11, i mišljenja sam da će novajlije ipak biti dostojne zamjene i da će uspješno odgovoriti postavljenim zadacima.Mandrak je napisao/la:Miriše to na dobro,ne brinigracic je napisao/la:U nedjelju sasvim novi Željo, u napadu Baljić, u odbrani Vasilić, Gančev, Stanić... Na šta li će to ličiti vidjet ćemo, ne miriše na dobro prije svega zbog njihove neuigranosti, Gančev je dobar igrač, veliki borac a Vasilić nije u formi, još kad vidim Stanića na lijevom beku...novi igraci ce dati sve od sebe da se nametnu.
Možda ga baš Baljić zavuce u Mostaru. Krv nije voda
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.