Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Koliko je ocajan City, Pep fakat zna bit mnogo retardiran lik, jel realno da mu Gundo Mahrez i Otamendi igraju ovakvu utakmicu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pep klasično sa taktičkim izmišljotinama u LP od četvrtfinala počinje da previše razmišlja i ispadne
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne razumijem ovakav hajp oko citya,plastika ko i PSG
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
City je promašenim penalom Aguera izbacio sebe iz svih utrka :krašekspres:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Gdje je sada VAR kad treba dati crveni ovom bezobraznom Brazilcu?
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Logicno da ce kombinovat, za 7 dana revans a za vikend liga a vodi mrtvu trku sa Lpoolom. Drugo je ako ste ocekivali da ih veceras rijese.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Idemo još jedan algoritam za EPL fanboyse:
Ako City izgubi ----> nije Pep kriv šta je još mogao uraditi
Ako City odigra neriješeno ----> nije Pep kriv šta je još mogao uraditi
Ako City pobijedi ----> najbolji ikada promijenio fudbal pokazuje i večeras
- Ponos Torina
- Kontakt:
Marega ima 43 godine ako ne i vise..fol 27

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Barbarossa
- Kontakt:
Mahrez najveća prevara ikada
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ne kontaju to mute..Kaunas je napisao/la:Logicno da ce kombinovat, za 7 dana revans a za vikend liga a vodi mrtvu trku sa Lpoolom. Drugo je ako ste ocekivali da ih veceras rijese.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kad sam ja rekao da je sterotip da imaju najbolje navijace. Ljudi dosli u BG i syebali seKaunas je napisao/la:Kakva je ovo atmosfera na Anfieldu jbt, u Gabeli se bar ona zvonca cuju.
27.10.2020
Jel se VAR koristi samo u slučaju penala u LP, nešto su govorili da je tako pa mozda zbog toga onaj gad Fernandinho nije dobio zuti kad išamara Kanea
Gleda li ko drugu utakmicu ? Kakav je Porto ?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Preglupa pravila. Lik prvo laktom opali Kanea po glavi i onda još šamarom po ćeli yebo majku cigansku.Bobadilla je napisao/la:Jel se VAR koristi samo u slučaju penala u LP, nešto su govorili da je tako pa mozda zbog toga onaj gad Fernandinho nije dobio zuti kad išamara KaneaGleda li ko drugu utakmicu ? Kakav je Porto ?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pep je kriv što je Aguero promašio penalcoelho41 je napisao/la:Idemo još jedan algoritam za EPL fanboyse:
Ona Fernandinjova svinjarija nad Kejnom je bila bar za žutog, a dosta sudija bi pokazalo i crvendać svijetla obraza.Lillard je napisao/la:Preglupa pravila. Lik prvo laktom opali Kanea po glavi i onda još šamarom po ćeli yebo majku cigansku.Bobadilla je napisao/la:Jel se VAR koristi samo u slučaju penala u LP, nešto su govorili da je tako pa mozda zbog toga onaj gad Fernandinho nije dobio zuti kad išamara KaneaGleda li ko drugu utakmicu ? Kakav je Porto ?
Sudije zakazale. Nidje VAR-a
Zadnja izmjena: let3, dana/u 09 apr 2019, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvo kombinovanje protiv tottenhama u gostima? 
Recimo za vikend kombinuj protiv Palasa u gostima šta ćeš u Ligi prvaka kombinovat protiv dobre ekipe?!
Majmunisanje al hajd tottenham je sa druge strane možeš s njima
Fernandinho je zaslužio žuti, kakav crveni nije mu glavu otkinuo
Recimo za vikend kombinuj protiv Palasa u gostima šta ćeš u Ligi prvaka kombinovat protiv dobre ekipe?!
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Ybg da je ovaj se počeo bacati kako neki igrači znaju, imao je osnova da mu pokaze crveni, za ono udaranje na zemlji pa zatim za guranje po glavi kad je ustajao. 2 zutaJack je napisao/la:Kakvo kombinovanje protiv tottenhama u gostima?
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ma cisto majmunisanje, nije ovo nista novo za Pepa, za zatvora je ovo prvo poluvrijeme bilo, da je neka ozbiljnija ekipa opet bi popio 3 komada ko laniJack je napisao/la:Kakvo kombinovanje protiv tottenhama u gostima?
Sto je najgore i dalje ovo moze ispraviti sve samo da odmah ubaci KDBa i Sanea umjesto Mahreza i Gunde, ali jok on ce cekat da primi gol pa ce onda se sjetit da na klupi ima klase
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa nije ovo PES jbt.Jack je napisao/la:Kakvo kombinovanje protiv tottenhama u gostima?
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.