FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 09 apr 2019, 21:04

bordobijeli je napisao/la:Ja mislim da je jako tesko koristiti vise mladi igraca nego sto smo mi ove sezone.ovo je savrsen spoj mladosti i iskustva. Milion primjera gdje previse forsiranje mladog igraca nije dobro Radovac, Kadusic, Handzic, Hadzic, kod nas, u dinamu Halilovic pa evo u zelji šananadzovic i hajdarevic vidjeli smo kako su izgledali u vezi protiv nas a njihova ta generacija ispred nase bila. Mladi igrac samo rad red i disciplina, dozirati minutazu i biti ce pravi kao sto sad jesu Kovacevic, Mujakic, Pidro, prije Mihojevic.
Ima toga , ali Radovac,Kadusic i dr. nisu bili u ovakvoj Akademiji . Zatim Sabanovic(gol+3 asis.),Mustafic ,Kurdic (u Mostaru i Krupi),Resic (2 gola bas lijepa) su pokazali vise od Zeljinih , a imali puno manje prilika . Mozda se petljam gdje sam analfabeta u odnsu na Husrefa,Hadziju i SS .Ebiga forum .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 09 apr 2019, 21:04

Denchi je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:Pidro nece igrati iduce sezone kod nas. ima dosta dobri ponuda za njega. on ide za vise od 1.0 Mio € to je 100 %
i za Vladana ima interesa, mada bi ja njega još jednu čitavu sezonu pustio da brani, dosta bi mu značilo za sigurnost...
Tako je, još najmanje jednu sezonu.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 09 apr 2019, 21:20

Reuf Herco-Dzenan Hosic, najjaci stoperski par :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 apr 2019, 21:40

Mujakic u paru sa Dupovcem je bio dobar,al od Dupovca greske su Mujakica ukopavale i pravile solidnog stopera,kad je sad Lazic tu Mujakic ko Nesta djeluje

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 09 apr 2019, 21:40

... IAKO SU MENE NEKI VEC SAHRANILI PRIJE 5-6 GODINA , AL ETO ZIV SAM JOS UVIJEK .

- dirljivo ebiga
- trenerska da igracka legenda nisi
- samo ti zamjeram manje sanse mladima(imas svoje razloge kao i uvijek isto kao i Jahic)
- ipak si vrijedan postovanja tersu jedan
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 09 apr 2019, 21:56

Uglavnom sto se prodaje igraca tice,sad mi diktiramo cijene

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 apr 2019, 21:57

:lol: :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 09 apr 2019, 22:26

Jel moguce da su ovo cijene za sutra ili se neko z.a.j.e.b.a.v.a?! Crkni bijedo! Extra je prijedlog jedna ulaznica za sutra i nedelju ali ovo...i cudi se neko što nas ima milja i po u prosjeku.

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 09 apr 2019, 23:02

brojjedan je napisao/la:Jel moguce da su ovo cijene za sutra ili se neko z.a.j.e.b.a.v.a?! Crkni bijedo! Extra je prijedlog jedna ulaznica za sutra i nedelju ali ovo...i cudi se neko što nas ima milja i po u prosjeku.
rdjavom urcu svaka dlaka smeta.
Gdje su navijaci bili do sada? Prosle sezone nemas rezultate pa je to problem, svi imali pare. Ove sezone imamo rezultate al odjednom pare su probem.
Ko je navikao dolaziti, doci ce bila karta cvaja ili dvije marke. Imaš sve moguće uslove sto se tice atmosfere i kluba.
Garantujem zivotom da je karta sutra jeftinija da ne bi bilo razlike u brojci. Ko je nanijetio doci, doci ce makar sutra grad bio, protivnik bio vrbanjusa ili ulaz bio dzaba.
Razlog naseg dolaska je klub za cije rezultate zivimo.
JURIŠ

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 09 apr 2019, 23:09

Ko hoće da dođe, doći će. Neće gledati marku, dvije. A ako se i to gleda, ima godišnja, polugodišnja pa u pola cijene se gleda.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 apr 2019, 23:10

midzuka je napisao/la:
brojjedan je napisao/la:Jel moguce da su ovo cijene za sutra ili se neko z.a.j.e.b.a.v.a?! Crkni bijedo! Extra je prijedlog jedna ulaznica za sutra i nedelju ali ovo...i cudi se neko što nas ima milja i po u prosjeku.
rdjavom urcu svaka dlaka smeta.l
Gdje su navijaci bili do sada? Prosle sezone nemas rezultate pa je to problem, svi imali pare. Ove sezone imamo rezultate al odjednom pare su probem.
Ko je navikao dolaziti, doci ce bila karta cvaja ili dvije marke. Imaš sve moguće uslove sto se tice atmosfere i kluba.
Garantujem zivotom da je karta sutra jeftinija da ne bi bilo razlike u brojci. Ko je nanijetio doci, doci ce makar sutra grad bio, protivnik bio vrbanjusa ili ulaz bio dzaba.
Razlog naseg dolaska je klub za cije rezultate zivimo.
Ja suplje majko mila .... ja suplje...
Kome te price Bgt? Cuj ne bi bilo razlike, da, bas je ono merak nekome ko i hoce i nece da kisne na kosevu dati cenera haha bravo :D
Nego, ja sam za to da godisnje budu 230 a ulaznice 30. Jer, kao sto kolega eece ko hoce doci doci ce bez obzira na cijenu, pa kada je tako, daj bar zaradite
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 09 apr 2019, 23:15

Benkara21 je napisao/la:Ko hoće da dođe, doći će. Neće gledati marku, dvije. A ako se i to gleda, ima godišnja, polugodišnja pa u pola cijene se gleda.
Joj, šuti, ne počinji. Nećeš se kotarisati ovih romana i eksperata za marketing.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 apr 2019, 23:31

Vala bezze prica totalno taman marke nemo za ovu tekmu mozes otic darivat krv, dobit ces I kartu gratis, ako neces ima na tv

Kako god okrenes imas opciju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 09 apr 2019, 23:58

miky_hz je napisao/la:
Prije dva mjeseca vratio se u Sarajevo. Odakle je otišao kao najbolji junior. Nakon “putešestvija” po Hrvatskoj, Češkoj, Sloveniji, gdje je bio najbolji igrač, te polusezone u Moldaviji, Rifat Kapić je ponovo u bordo dresu. Sada kao prvotimac i igrač pod ugovorom s Grashopersom i predugovom s jednim klubom iz “Cvajte”.

Izgleda da se ni on nece zadrzavat.
Kapic ide u Padeborn... :kafa: :kafa: :kafa:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 10 apr 2019, 00:05

Strah me ovih odlazaka ode Aduka,Mujakic, evo sad i Kapić.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 10 apr 2019, 00:10

MortemHz je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: Nije to baš politika kluba, naša liga je takva da si ti u biti primoran prodati najbolje igrače, tako je već 20+ godina.
Jeste upravu si, ali nismo ga bas morali pustiti nakon jedne sezone. Na njemu se vidilo da ce biti vrhunski stoper.
Sa njim smo bas pozurili. Recimo da je sacekao kraj sezone, uzeo titulu-dvije. Ujedno postao standardan clan U21, a mozda bi dobio i poziv Prosineckog. Mogli smo uzeti 3-4 puta vise.

I Pidro je nas kapitalac, kao i Kovacevic. Treba pametnije iskoristiti.
Znam ja to, tako se i trebamo razvijati ali..
Postepeno se ide, mora se stvoriti ime koje ces moci kasnije skupo prodati a to nije nesto sto se uradi preko noci. Ne mozes prodati igraca za 3-4 miliona eura ako prije toga nisi prodao nekolicinu igraca za 1.5 - 2 miliona, osim ako se ne radi o nekom vanserijskom talentu o kojem cijeli svijet pise. Nije ni Dinamo prodavao uvijek igrace za 15 20 miliona, a danas im svako dijete koje imalo sta zna vrijedi 10 jer dolazi iz Dinama. Mujakić je 1.1, Pidro i Kovacevic nek budu isto tako, pa će za dvije sezone već drugi Pidro i Mujakic vrijediti tri, i tako dalje. Naravno, pored prodaja treba uraditi nesto i na evropskom nivou, treba proci koje predkolo, izbaciti nesto sto vrijedi, da pridobijes interes zapadnjaka, da se o tebi pise po svijetu, sve to se odrazava na cijenu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 10 apr 2019, 00:13

:opaopa:
amypitar je napisao/la:Strah me ovih odlazaka ode Aduka,Mujakic, evo sad i Kapić.
Pa znalo se da Kapic nece ostajati.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2019, 00:19

amypitar je napisao/la:Strah me ovih odlazaka ode Aduka,Mujakic, evo sad i Kapić.
I otic ce sigurno jos jedan ili 2 igraca iz prvih 11

Po meni je bitno samo da golman ne ode, jer je to malo teze rjesiti...

Za pidru mozemo dovesti zamjenu + islamovic prelazi u seniore
Tako da je to ok
Na stoperu imamo vec Kurdica a I Besic ce biti prebacen u seniore...treba I sofranca rjesit I onda mozemo dovesti jos jednog iskusnijeg defanzivca...
O desnom beku necu ni da pricam jer je uzalud
Djokanovic, Mustafic, Salcin su vec tu spremni da upadnu u vezu...
Resic,Imamovic,Dervisagic na krilima, Cruz takodje...cistka potrebna, ili 2 juniora na posudbe ili nesto..
Spicevi su ok sa haretom,ahmetom I crnickim jos ako dodje irfan hadzic odlicni smo tu...

Po meni jedan strasan veznjak ako neko ode iz veze, I jedan dobar defanzivac(mjesto sofranca) I bili bi sasvim u redu za sljedecu sezonu...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tilo
Kontakt:

Post Postao/la tilo » 10 apr 2019, 00:30

imali neko link za snimak derbija ?

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 apr 2019, 00:43

Ali ce biti i top dolazaka... :kafa: :kafa: :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, casual033 i 55 gostiju.