Još se neofirno izreklamira
Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Eki knjigu napisao

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma dobro meni je pola tih likova na ignore pa ne citam svakakve gluposti. Dobronamjerna kritika uvijek dobro dodje, a Pep je veceras zasluzio jednu ogromnu samarcinu za ovo sto je uradio bez ikakve dileme, i meni je drag i smatram ga najboljim trenerom na svijetu, al da se zna izglupirat itekako zna. Ok nije sve gotovo, ima priliku za popravni na Etihadu, pa cemo vidjeti jel sta naucio.AlfredNobel je napisao/la: Ma ima on neke svoje vizije i tako ti je.
Ma više govorim za ove mongoloide na temi, pa sunce ti poljubim kao da ih je izgazao Tottenham i nabio par golova razlike, a ne ovako jedan razlike. Preokrenuće ovo City. Tottenham je meni lično simpa ekipa, nekoliko baš ekstra igrača, kompaktni, dugo vremena zajedno i vidi se rad Pochetina, ali nije to taj nivo da ih se bojiš.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Babuku spominjati poslije 4-5 godina uzastopnog sramoćenja.. 
Dva brata rodjenajestamaji je napisao/la:pobrko si, to je tottenhamBobadilla je napisao/la:Liverpool je poznat po tome da će već sam sebe pobijediti, ljudi zadnji put bili prvaci za vrijeme Tita
A pepo je revolucionar, slabo ko je uspio da sa ovoliko ulozenog novca toliko puta bude isprašen
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Trenerski prirucnik.Osim13 je napisao/la:Eki knjigu napisao![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ti pišeš gluposti. Da Tottenham prođe u polufinale ti bi pisao "di će luzeri osvojit hajte molim vas"leorey je napisao/la:Pa samo kazem ono sto je ocito, tj sto je tradicija. Luzeri da prodju, to bi bilo najvece iznenadjenje do sada, definitivno.Lillard je napisao/la:Krelac da si šutio večerasleorey je napisao/la:Zar mislite da ce luzeri da prodju?![]()
Pa da su 4:0 dobili ja ne bi bio siguran. Kad se sjetim meca Juventus-Tottenham
Ali hajde bgt pa ti imas Barcu, a nisam upratio jel navijas i za Ajax jos?
Najveći ti se syebo večeras, Poche ga naguzio bez Kejna
Što bi Pep reko' lani
But we also have United, we saw again the Harry Kane team scores every day two or three goals."
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
3 od 4, rutinskiS-Y-L-A-R je napisao/la:Džaba, to je off topic.
Liverpool - Porto 2-0
Tottenham - City 1-2
Pep se za*ebavao sa sastavom, ali druga bi se pjesma pjevala da je Aguero ono zabio. Ne branim ga, ali ovi penali su ga i u Bayernu sjebali par puta.
Neka, biti će revanš dobar.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sutra Baho komentariše? 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
I to navijački.Nitro je napisao/la:Sutra Baho komentariše?
15.10.2013.
Ma filozofira gdje i kad ne treba al što bi jedan od najvećih komentatora sa ovih prostora rekao 'Suviše je on plaćen da bi se ja brinuo za to'messilla je napisao/la:Pa jel filozof ili neJack je napisao/la:Pa ako je klasično tako dakle on je iz sezone u sezonu klasično glup. Kako drugačije objasniti?
Ne vjerujem da će ispasti u ovom dvomeču, dobar je trener ali niko nikada neće shvatiti ove budalaštine sa njegovim sastavima.![]()
Aguero je zasluzio samar za penal jbt. Tesko je gore izvesti.
Salah jbt ni zuti nije dobio
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
| Virgil van Dijk vs Porto:
91 passes (most in the game)
6 clearances
3/3 tackles
5 duels won
2/3 aerials
89% pass rate
Just another day at the office.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sutra, i sljedecih 15 godina. Bar tako kaze jel.Nitro je napisao/la:Sutra Baho komentariše?
27.10.2020
da, u pravu si, nije jednom pogriješio u CLbodi123 je napisao/la:Ma dobro meni je pola tih likova na ignore pa ne citam svakakve gluposti. Dobronamjerna kritika uvijek dobro dodje, a Pep je veceras zasluzio jednu ogromnu samarcinu za ovo sto je uradio bez ikakve dileme, i meni je drag i smatram ga najboljim trenerom na svijetu, al da se zna izglupirat itekako zna. Ok nije sve gotovo, ima priliku za popravni na Etihadu, pa cemo vidjeti jel sta naucio.AlfredNobel je napisao/la: Ma ima on neke svoje vizije i tako ti je.
Ma više govorim za ove mongoloide na temi, pa sunce ti poljubim kao da ih je izgazao Tottenham i nabio par golova razlike, a ne ovako jedan razlike. Preokrenuće ovo City. Tottenham je meni lično simpa ekipa, nekoliko baš ekstra igrača, kompaktni, dugo vremena zajedno i vidi se rad Pochetina, ali nije to taj nivo da ih se bojiš.
mada, ligu šampiona je jako teško uzeti bez obzira šta se ovde piše
Samo nemoj navijački, pa da United prođe ko Bocna protiv GrkaKaunas je napisao/la:I to navijački.Nitro je napisao/la:Sutra Baho komentariše?
Going on up to a spirit in the sky...
Jao Pepa, jaooo
ne mogu da vjerujem kako je los takticar i koliko lose priprema dvomec.
Max Allegri
Poslat ce Baho Messija kuci nakon pola sata.Nitro je napisao/la:Samo nemoj navijački, pa da United prođe ko Bocna protiv GrkaKaunas je napisao/la:I to navijački.Nitro je napisao/la:Sutra Baho komentariše?
15.10.2013.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svaki trener zastari nekako, Mourinho je bio tamo negdje do 2012-2013 aktuelan dok nije ispao od Bayerna na penale. Zamislite sada da je Ancelotti nekad davno bio top trener, mozda nekom i sada jeste ali meni to zvuci smijesno nakon zadnjih epizoda. Vidi se da ga je vrijeme pregazilo, kontas kako je on prije uzimao neke titule, da li je imao odlicnu ekipu ili je zastario.
sad si mi sjebo dan, a radovo sam se utakmiciNitro je napisao/la:Sutra Baho komentariše?
Izbrisali Bahinu najavu teferiča sa ytOsim13 je napisao/la:
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.