Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Optimizam preovladava na pdf-u Uniteda :neskafe:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pušite ga hejteri
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Pa normalno, zasto bi trenirao neku ekipu 15 godina, cim vidi da ekipa pocne polako da pada, da se zasiti osvajanja, ode negdje drugo. Ne moze vise dati timu ono sto je zamislio i to je posteno.jestamaji je napisao/la:vidjećemo šta će biti ako izgubi i titulu i ligu šampionatuzlak1987 je napisao/la:Bitno mu je i za legacy da uspije u LP bez Barcelone sigurno. A sto se tice posla imao bi ga ali mu ne bi niko mogao ponuditi vise od ovoga sto City nudi, njemu su za ovo sto zamislja sada potrebne dobre pare, tipovi igraca, pravi igraci i sezona-dvije da neki od njih sazriju i uklope se u sistem.leorey je napisao/la:Otkud to? Pa svaki tim na svijetu bi ga opet zelio. Covjek nikad otkaz nije dobio u karijeri, za razliku od vecine trenera. Jednostavno, nije to samo zbog LP, on je brend.
Zar recimo mislis da sad izjavi da zeli u Bayern da se ovi ne bi ponovo zaniteresovali?
On sa City da uzme LP mislim da bi se odmorio od fudbala ili povukao..
a to što nije dobio otkaz, otišao je sam nakon 4,5 i 3 godine....kratko je to
Nece ti njemu nikad City dati otkaz, taman da ne uzme nikako LP, pa on je tamo popularniji od bilo kojeg igraca, radi dobro s djecom, posjecuje akademiju, veliki je brend i dobre veze ima sa arapima. Imas i na YT sve o tome.
27.10.2020
Nitro je napisao/la:Pušite ga hejteri

Prikladniji avatar
Nego, je li najbolji stoper Otoka Smalling spreman da obuzda Lionela
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prognoza sutra ce United i Ajax da dobro odigraju ali u uzvratima ce biti druga prica.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Prognoza sutra ce United i Ajax da dobro odigraju ali u uzvratima ce biti druga prica.
nemojte citirati Nitra da ne gledam ovaj avatar, iskoci mi Avast svaki put prepozna sliku ko virus
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BosniaBoston
- Kontakt:
Za 20 sati i 31 minut slusacemo bahu

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kako uspiješ duplirat post, nije fer baš si pravi t - seriestuzlak1987 je napisao/la:Prognoza sutra ce United i Ajax da dobro odigraju ali u uzvratima ce biti druga prica.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BoixosNois1899
- Kontakt:
harden je napisao/la:nemojte citirati Nitra da ne gledam ovaj avatar, iskoci mi Avast svaki put prepozna sliku ko virus
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- tuzlak1987
- Kontakt:
Anonymous India, dva posta unutar minuteOsim13 je napisao/la:Kako uspiješ duplirat post, nije fer baš si pravi t - seriestuzlak1987 je napisao/la:Prognoza sutra ce United i Ajax da dobro odigraju ali u uzvratima ce biti druga prica.
Ne treba me citirat niko, nayebali ste :malasmlijekom:harden je napisao/la:nemojte citirati Nitra da ne gledam ovaj avatar, iskoci mi Avast svaki put prepozna sliku ko virus
Nitro češće piši, ti ukrasni elementi moraju biti prisutni na svakoj stranici
treba posto si mi na ignore, tobejarabiNitro je napisao/la:Ne treba me citirat niko, nayebali ste :malasmlijekom:harden je napisao/la:nemojte citirati Nitra da ne gledam ovaj avatar, iskoci mi Avast svaki put prepozna sliku ko virus
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Post je postao/la Osim13, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.Osim13 je napisao/la:Citiraću ga ja ne brini
Prikaži post.
otkrit cemo ti identitet uskoro i tek onda si nayebo, imamo ljude sto rade na tome
Laže da sam mu na ignore, sve je pod kontrolom
Jel to surađujete sa Klixom, ako me zatvore zbog govora mržnje pripremiću vam paklenu osvetu...harden je napisao/la:Post je postao/la Osim13, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.Osim13 je napisao/la:Citiraću ga ja ne brini
Prikaži post.
otkrit cemo ti identitet uskoro i tek onda si nayebo, imamo ljude sto rade na tome
'nemoj oske nećemo više'
- e i nećete
Ikere ikoro naša
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.