Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Kane završio sezonu? 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
naravno da ima
Na areni1 Ajax-Juve, na novoj ManU-Barca.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
https://www.tvarenasport.com/tv-program
onda je upitanju greška
edit: ipak su ispravili.. ali ima screenshot

onda je upitanju greška
edit: ipak su ispravili.. ali ima screenshot

Zadnja izmjena: idma75, dana/u 10 apr 2019, 10:45, ukupno mijenjano 1 put.
BALL DON'T LIE
Ajax prenose i RTS i Sportklub SLO
HRT 2 prenosi ovo što i Baho
HRT 2 prenosi ovo što i Baho
Ma Ligu Evrope ako ne uzmemo ni ne trebamo igrati Ligu Šampionajestamaji je napisao/la:počni bolje razmišljati o tome dokle će stići u ligi evropeDin je napisao/la:Po meni su Spursi, poslije Porta, najslabiji tim koji je još u takmičenju. A imaju takve igrače da mogu svake sezone biti u top 3 u EPL. Ne znam šta im se dešava. Dobili su ovu utakmicu ali na Etihadu će vjerovatno biti drugačija priča.
A gledajući LP pitam se, kao navijač Chelsea, koliko će Chelsea moći dogurati naredne sezone. Ne čini mi se kao da ćemo moći preko osmine finala, naročito ako Hazard ode.
I onda pitaju kako si mogao za Real u finalu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Imam i Arenu, ali gledam na novoj 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Kao navijač Chelsea nadam se da Liverpool uzima i LŠ i EPL. City nek uzme ove bezvrijedne kupove. 
Odnosno, bezrijedne u odnosu na LŠ i EPL. FA kup je opet velika stvar sam za sebe.Din je napisao/la:Kao navijač Chelsea nadam se da Liverpool uzima i LŠ i EPL. City nek uzme ove bezvrijedne kupove.
invincible1921 je napisao/la: Najveca prevara ovog citya je Jesus...jeste navadio sam se na njega da ga kritikujem, ali kako i ne bi.Nevjerovatno kakva rupa je lik, nije ni za West Hama
![]()
Da igra sa nekim na terminu tacno bi vam bio najogavniji lik. Onaj koji dodje i saom vreba sansu ne bil zabio koji go i onda da moze pricat da je u rangu nekog propalog talenta koji vam dodje na termin i dominira, a ustvari je medju najgorim igracima termina![]()
![]()
Ronaldinho believes Gabriel Jesus will replace Lionel Messi as the world's best, insisting 'Manchester City have a very special player'
Mojne se sad vadit LuiseLillard je napisao/la:
Lillard je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Sta sad na kraju prenosi arena 1
Za koga Ibra večeras navija? 
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za AjaxBlejzer10 je napisao/la:Za koga Ibra večeras navija?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
lionele jesi spreman?
- invincible1921
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:invincible1921 je napisao/la: Najveca prevara ovog citya je Jesus...jeste navadio sam se na njega da ga kritikujem, ali kako i ne bi.Nevjerovatno kakva rupa je lik, nije ni za West Hama
![]()
Da igra sa nekim na terminu tacno bi vam bio najogavniji lik. Onaj koji dodje i saom vreba sansu ne bil zabio koji go i onda da moze pricat da je u rangu nekog propalog talenta koji vam dodje na termin i dominira, a ustvari je medju najgorim igracima termina![]()
Ronaldinho believes Gabriel Jesus will replace Lionel Messi as the world's best, insisting 'Manchester City have a very special player'
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.