Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Traži Slavko i kamate- "Kad Može Amar,zasto ne bih mogao i ja..."
Plavi sa Grbavice bi mogli ostati bez licence za evropska takmičenja koju izdaje Komisija za licenciranje jer na vrijeme nisu izvršili sve obaveze prema nekadašnjem treneru Slavki Petroviću.

poyy
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Evolve
- Kontakt:
Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
NK Široki Brijeg
Vaso uvodi sos telefon,POMOZIMO "NAJTROFEJNIJEM" KLUBU DA IZADJE U EVROPU-Jedan poziv 5 KM...

avenija je napisao/la:Plavi sa Grbavice bi mogli ostati bez licence za evropska takmičenja koju izdaje Komisija za licenciranje jer na vrijeme nisu izvršili sve obaveze prema nekadašnjem treneru Slavki Petroviću.
poyy
I nije problem ovdje novac i isplata, nego sto su zakasnili isplatiti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- Orangina85
- Kontakt:
Ne vjerujem da Celik moze dobiti licencu, ovdje bi Radnik mogao biti najveci dobitnik
Čestitam Čeliku koji je vec sada obezbjedio učešće u EL...Pogura vas Vaso opasno...redbull93 je napisao/la:avenija je napisao/la:Plavi sa Grbavice bi mogli ostati bez licence za evropska takmičenja koju izdaje Komisija za licenciranje jer na vrijeme nisu izvršili sve obaveze prema nekadašnjem treneru Slavki Petroviću.
poyy![]()
![]()
I nije problem ovdje novac i isplata, nego sto su zakasnili isplatiti.
Zasto? Nemaju dugovanja(nije se javio niko), reprogram potpisan, ako obezbjede plasmanom cak I da se javi neko zavrsio bi turcin vjerujem, nije lud...Orangina85 je napisao/la:Ne vjerujem da Celik moze dobiti licencu, ovdje bi Radnik mogao biti najveci dobitnik
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- samoposteno
- Kontakt:
Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
Upravo tako...31.03/19 je bio posljednji rok za uplatu ,svako kasnjenje se smatra krsenjem presude i klubu se ne može izdati licenca...samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
E sad ce oni naci neku radnicu na salteru da kaže kako je zaboravila prebaciti novac...
- samoposteno
- Kontakt:
Ma odma pisat UEFI dosta je vise muljanjaVanja8 je napisao/la:Upravo tako...31.03/19 je bio posljednji rok za uplatu ,svako kasnjenje se smatra krsenjem presude i klubu se ne može izdati licenca...samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
E sad ce oni naci neku radnicu na salteru da kaže kako je zaboravila prebaciti novac...![]()
![]()
A lazes hahahahhahahahhaah
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dakle, Sarajlije su “probile rok” za četiri dana, što znači da im Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH ne može, niti sme, da izda licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2019/20.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Slovo zakona...avenija je napisao/la:Dakle, Sarajlije su “probile rok” za četiri dana, što znači da im Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH ne može, niti sme, da izda licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2019/20.
Ovo bolje od sexaVanja8 je napisao/la:Slovo zakona...avenija je napisao/la:Dakle, Sarajlije su “probile rok” za četiri dana, što znači da im Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza BiH ne može, niti sme, da izda licencu za nastup na međunarodnoj sceni u sezoni 2019/20.![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma Željo je loš svakako s licencom ili bez nje, jbt ljudi kod kuće imaju negativnu gol razliku 
- Evolve
- Kontakt:
Cekaj, zar nema drugostupanjska komisija?samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
NK Široki Brijeg
- samoposteno
- Kontakt:
Za probijanje roka neEvolve je napisao/la:Cekaj, zar nema drugostupanjska komisija?samoposteno je napisao/la:Oni su platili ali su prekoracili rok po zakonu nemaju pravo na licencu jedino preko mutni radnjiEvolve je napisao/la:Sve i da ostanu bez licence postojo zalba, isplatit ce Slavka jer nije neki ni iznos i dobiti licencu na drugo stupanjskoj komisiji. Bezvezno dizanje hypa od strane novinara...
Miske uzvraca udarac!!!

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.