FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Tako je Senad je kriv jer je Davud lopov. Nije bitno sto ovaj za nista trazi 700k, treba ovo prebaciti na Senada.
A sutiti i ne **** Davudu, jer je povoljno sto nas lopov ebaje.
Sloboda ima određena dugovanja prema bivšim fudbalerima, a sporazum su uspjeli postići sa Miljanom Govedaricom, kojem su isplaćena dugovanja, što je Govedarica potvrdio za portal “****”.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
ma haj jbo partiju, vidim da ne zna...
nidje veze nisam senada spomeno

nidje veze nisam senada spomeno

- Probisvjet
- Kontakt:
Ko je bio zgradonacelnik u vrijeme Davuda? Ko je presutno dopustio pljacku? Zasto i Davud ne potpise kao Azmir da nece potrazivati dok ne bude privatizacije?tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Senad je kriv jer je Davud lopov. Nije bitno sto ovaj za nista trazi 700k, treba ovo prebaciti na Senada.
Cuj malog sto laze
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ma kako ce znati
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Doveo ga Sabovic ako se ne varam ili neko od prethodnih predsjednika. Ko je drzao skupstinu kad su nabijani ti dugovi?Probisvjet je napisao/la:Ko je bio zgradonacelnik u vrijeme Davuda? Ko je presutno dopustio pljacku? Zasto i Davud ne potpise kao Azmir da nece potrazivati dok ne bude privatizacije?tuzlak1987 je napisao/la:Tako je Senad je kriv jer je Davud lopov. Nije bitno sto ovaj za nista trazi 700k, treba ovo prebaciti na Senada.
Cuj malog sto laze
Traziti ce i Asmir lagano. Svaka cast na dobrotvornom radu, stvoris ime, zaradis i jos ubacis 3 mil za penzije hehe.
Bio je rekao i Davud necu, otac mi navijao za Slobodu kuknjava
Poslije svega, ko nam garantuje da se reprogram plaća?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
evo ga doso je do azmira
koji lik
ima nocne more od azmira

koji lik
ima nocne more od azmira

Ordagicu nije dosta sto je ogulio Azmira pa sad traži još 15 hiljada 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ne placa se redovno.Cekaj docicemo do tog za par mjeseci mozda i ranije.wobly92 je napisao/la:Poslije svega, ko nam garantuje da se reprogram plaća?
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Placa se redovno, stavljao sam vam sve izvjestaje. Kada bude aprilski postavim i njega za period 31.3.2019.Brcanskamalta je napisao/la:Ne placa se redovno.Cekaj docicemo do tog za par mjeseci mozda i ranije.wobly92 je napisao/la:Poslije svega, ko nam garantuje da se reprogram plaća?
-
- Kontakt:
aha sad su igraci krivi jeldeMadal je napisao/la:Ordagicu nije dosta sto je ogulio Azmira pa sad traži još 15 hiljada

to je ta politika. boli nas briga sta ste potpisali dobicete sta mi smatramo da ste zasluzili jbo neke sitnice kao potpisani ugovori i obaveze.,
pa to preneses na sve dugove kluba i pojedince koji su ih i nanijeli a sve iz ljubavi prema klubu jelte ..
ne mislim licno ti madal, nego kompanija koja godinama vedrila i oblacila i o slobodu se okoristila.
a ovde se i jedan juric doskora prodavo ko ej sad je pod kontrolom ne moze radit sta hoce.

-
- Kontakt:
uvijek neko drugi kriv nevjerovatno.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Svako ko zeli da nas guli neka guli, pohvalno je to. - Navijaci Slobode.
-
- Kontakt:
glupo spinujes i rezonujes za decka sa vss.
sto potpises moras i ispostovat.
i mora ti interes kluba biti iznad licnog interesa. a ne ko mnoge krvopije i paraziti.
i mora ti interes kluba biti iznad licnog interesa. a ne ko mnoge krvopije i paraziti.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne kazem da ne treba traziti ali i igraci nisu cvjecke, ne ispostuju dogovore, sporazume, predsjednici ostete klub, igraci odu pod ugovorom, a klubovima vezane ruke. Tako da necu braniti niti jednog igraca jer nisu ni oni cisti.Sariel1987 je napisao/la:glupo spinujes i rezonujes za decka sa vss.
Bas imamo shizologiku.tuzlak1987 je napisao/la:Svako ko zeli da nas guli neka guli, pohvalno je to. - Navijaci Slobode.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Ko je od ovih što traže otišao pod ugovorom?
Šta više, njih se zavlačilo i išlo im na štetu od NJUO
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Govedaricu otpisali i on nije zelio raskid ugovora, prebacili ga u juniore on pobjegao. Jer zna dupe da nema nigdje drugo para boljih za njega nego u Slobodi.wobly92 je napisao/la:Ko je od ovih što traže otišao pod ugovorom?
- Beduin
- Kontakt:
Koliko novinara imamo u gradu, koliko portala, koliko puta se pravio intervju sa Upravom, predsjednicima, gradskom upravom, i niko nikad nije imao obraza ili damu da pita Jasmina gdje je taj pravni tim koji ce precesljati sva dugovanja Slobode.
Sigurno da ne mogu provjeriti jer se sve radilo ispod ruke i mimo zakona, mater im njihovu.
Klub je gradski, grad je najveci i skoro jedini ulagac/finansijer kluba, a nije im u cilju provjeriti sumnjive dugove koji iskacu iz pastete? De ba, nismo mi glupi, ako smo neujedinjeni i nezaintrresovani.
Sigurno da ne mogu provjeriti jer se sve radilo ispod ruke i mimo zakona, mater im njihovu.
Klub je gradski, grad je najveci i skoro jedini ulagac/finansijer kluba, a nije im u cilju provjeriti sumnjive dugove koji iskacu iz pastete? De ba, nismo mi glupi, ako smo neujedinjeni i nezaintrresovani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤