FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj resic bi meni iza spica igrao , brz ,tehnicar , ima nisko teziste , to je najazfrkanije za cuvat a i sut ima
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 10 apr 2019, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Presjeklo te, priznajskoroalen je napisao/la:Ovaj da ga je dao, ja bih izašao sa stadiona.
Kakva je Sloga odron pa ovo je nevjerovatno..
Idee Dupee 2:0
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jest Bgm.BordoSarajevo je napisao/la:Presjeklo te, priznajskoroalen je napisao/la:Ovaj da ga je dao, ja bih izašao sa stadiona.
Jesam ih prozvao s onom statistikom kornera. Do kraja ćemo dignut postotak 4-5 puta.
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 10 apr 2019, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bravo Dupe
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AlfredNobel
- Kontakt:
Upravu si, znam i ja to, ona dvojica su zvijerke teške. Ali, žao mi Šofranca, momak odličan igrač a nažalost nije imao priliku da se pokaže.skoroalen je napisao/la:Jedina pozicija gdje niko ne bi smio da se buni što ovi igrači igraju je štoperska. Na svakoj poziciji se da diskutovat o selekciji igrača, al štoperi su neprikosnoveni.AlfredNobel je napisao/la:Šofranac baš nešto razočarano djeluje. I kad ga je zabio, totalno razočaran i mrtav, vjerovatno ljut što ne dobija više šansi.
Umalo Kurdić da ga zabije
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Infarkt će me opalit do kraja.
Vadi Numana Husrefeeeee
Vadi Numana Husrefeeeee
Ma Kurdic je solidan al to protiv ovih jadova nis ne znaci
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Moze posudba u CelikAlfredNobel je napisao/la:Upravu si, znam i ja to, ona dvojica su zvijerke teške. Ali, žao mi Šofranca, momak odličan igrač a nažalost nije imao priliku da se pokaže.skoroalen je napisao/la:Jedina pozicija gdje niko ne bi smio da se buni što ovi igrači igraju je štoperska. Na svakoj poziciji se da diskutovat o selekciji igrača, al štoperi su neprikosnoveni.AlfredNobel je napisao/la:Šofranac baš nešto razočarano djeluje. I kad ga je zabio, totalno razočaran i mrtav, vjerovatno ljut što ne dobija više šansi.
Umalo Kurdić da ga zabije![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Veliki potencijal, naredne sezone glat umjesto Stanoje na sredini.
@Blake
Malo vam ovi što su otišli, hoćete još. Nećete valjda da nam budete razvojna filijala..
@Blake
Malo vam ovi što su otišli, hoćete još. Nećete valjda da nam budete razvojna filijala..
Dajte tog Sofranca i Pidru pa da se tucemo za titulu naredne godineAlfredNobel je napisao/la:Veliki potencijal, naredne sezone glat umjesto Stanoje na sredini.
@Blake
Daj nam 100 tenkova i 50 aviona pa da sataremo Njemačku.Blake je napisao/la:Dajte tog Sofranca i Pidru pa da se tucemo za titulu naredne godineAlfredNobel je napisao/la:Veliki potencijal, naredne sezone glat umjesto Stanoje na sredini.
@Blake
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovima bi prva postava 15 dala. U prvoj federalnoj pitanje je da li bi bili među prvih 10.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Tooo Kapo
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Jestel vi skontali da su nam korneri ko u Atalante posljednje 2 3 tekme, na prvu, pa se prebacuje na drugu glavom? Sviđa mi se Hus nova taktika kornera. Trpaaaaj!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AlfredNobel
- Kontakt:
Biži ba, pa dan mlatnete titulu naredne sezone. Ne mere kralju.Blake je napisao/la:Dajte tog Sofranca i Pidru pa da se tucemo za titulu naredne godineAlfredNobel je napisao/la:Veliki potencijal, naredne sezone glat umjesto Stanoje na sredini.
@Blake
- AlfredNobel
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.