FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2019, 20:16

Blake je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Upravu si, znam i ja to, ona dvojica su zvijerke teške. Ali, žao mi Šofranca, momak odličan igrač a nažalost nije imao priliku da se pokaže.

Umalo Kurdić da ga zabije :lol: :lol:
Moze posudba u Celik :kafa:
vrlo moguće po ovome danas
eto vidjet ćemo za 20tak dana šta će bit :hmmmmm: :thumbup: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 apr 2019, 20:17

Po meni Kurdic dobro odigrao. Gledao sam tekmu od kuce na TVu pa fino vidjeh sve. Dobar pregled. Pravovremeno rijesavanje lopte. Dobra distribucja za krila. Sto se ostalih tice ovo je bila korektna utakmica zapravo trening.

Ono sto me interesuje, vidim da je listica igrala sa prvim timom danas pa jesu li se makar malo namucili?

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 apr 2019, 20:17

Živim za dan kad će Bekić otići iz kluba, ali nevjerovatno mi je da neki mogu biti toliko nerealni i reći da je Bekić večeras bio loš, pa makar i protiv ovih amatera. Posebno ovaj što je ko biva ocjenjivao. Očigledno pitari nikad neće preboljeti to koga uzmu na zub reći će da je loš i najgori makar zabio hat trick.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 10 apr 2019, 20:18

MOSA RAJV'OSA :opaopa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 apr 2019, 20:19

- Kurdic , Mustafic i Resic ako nisu izgubljeni na dobrom su putu da to budu .Vidan nedostatak samopouzdanja , minuta .
- Momci ako ne budete konstantno u 18 hvatajte se Slovenije , imat cemo kad zaliti .
- Kurdic poslije 10-ak minuta dosao sebi i odigrao vrlo dobro , drzao sredinu . Sigurno ima potencijal , rekao bih da moze biti bolji od ovih nasih vedeta
- Mustafic pogubljen poluvrijeme , kasnije nesto bolje . Momak sigurno ima kvaliteta , ali sumnjam da ce moci da se nametne u FKS.Slovenija .
- Onaj ko hoce da potopi i izvrgne ruglu Resica ,neka ga stavi da igra beka .Vasionski brod za Sisica ,Halilovica ,imajuci u vidu godine i talenat .Ono sto mi se kod Resica ne svidja je nonsalantan pristup koji je vjerovatno i uzrokovan pozicijom.Interesantne su rasprave njega i Mustafica.Ko djeca .
- Handje naklon do poda , Ti bas volis FKS . Zelim Ti sve najbolje i da karijeru zavrsis gdje Ti zelis .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2019, 20:20

revolt je napisao/la:Po meni Kurdic dobro odigrao. Gledao sam tekmu od kuce na TVu pa fino vidjeh sve. Dobar pregled. Pravovremeno rijesavanje lopte. Dobra distribucja za krila. Sto se ostalih tice ovo je bila korektna utakmica zapravo trening.

Ono sto me interesuje, vidim da je listica igrala sa prvim timom danas pa jesu li se makar malo namucili?
1-0
patnja
al su rotirali
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 10 apr 2019, 20:21

Denchi je napisao/la:
revolt je napisao/la:Po meni Kurdic dobro odigrao. Gledao sam tekmu od kuce na TVu pa fino vidjeh sve. Dobar pregled. Pravovremeno rijesavanje lopte. Dobra distribucja za krila. Sto se ostalih tice ovo je bila korektna utakmica zapravo trening.

1-0
patnja
al su rotirali
hvala bro

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 10 apr 2019, 20:22

Bas su strucnjaci nasli danasnju utakmicu da ocjenjuju jel neko kvalitet za Sarajevo ili ne :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 10 apr 2019, 20:24

Žrijebanje sad u petak, igramo 8 i 15-og
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Blake
Kontakt:

Post Postao/la Blake » 10 apr 2019, 20:24

Denchi je napisao/la:
Blake je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Upravu si, znam i ja to, ona dvojica su zvijerke teške. Ali, žao mi Šofranca, momak odličan igrač a nažalost nije imao priliku da se pokaže.

Umalo Kurdić da ga zabije :lol: :lol:
Moze posudba u Celik :kafa:
vrlo moguće po ovome danas
eto vidjet ćemo za 20tak dana šta će bit :hmmmmm: :thumbup: :kafa:
:salut: :salut:
U kakvim su odnosima Pidro i Husref? :mrgreen:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 10 apr 2019, 20:28

Po meni Kurdic mnogo dobar. Mustafic slab, vidi se razlog zasto ne igra, lose procjene, slab u duelu. Kapic i handze odlicni bas. Fino kosevsko poslijepodne. Cestitke sefu na ljubileju. 291 u stilu za historiju.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 10 apr 2019, 20:29

"Imamo dva igrača koji imaju po tri kartona, Rahmanović i Stanojević a ko će ih zamijeniti vidjećemo. Pidro se povrijedio, a bio je jedna od opcija u toj varijanti, ali vidjećemo sutra nakon pregleda pa ćemo znati kolika je priroda povrede. Uvijek pokušavamo naći adekvatnu zamjenu ako je moguće, nekad pogodimo nekad ne, ali sve je to sastavni dio našeg posla", dodao je Musemić.

Znači vjerovatno je Pidro trebao igrati beka, Halil krilo a Krste iza Ahmetovića..eh sad nam Bekić ostaje u toj opciji. Prije bih gurnuo Šišića na krilo ali teško da će Husref to uraditi

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 10 apr 2019, 20:31

Da nismo postavili jos jedan rekord, najveca pobjeda u dvomecu polufinala kupa, barata li ko sa tim info? :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2019, 20:32

Zip je napisao/la:Bas su strucnjaci nasli danasnju utakmicu da ocjenjuju jel neko kvalitet za Sarajevo ili ne :lol:
ma hajde ba,
ali kao neki pregled trenutnog stanja forme je očigledno da je dosta igrača zapustio...a samo on zna zašto...
Kurdiću je bilo i vrijeme da fino odigra jednu...Mustafić je imao dobrih tekmi i prije a i prošle hefte je imao sasvim ok tekmu...
Resić ne znam kad je igrao prije ove? Šofranca da ne spominjem....Šišić i Hare po minutu ili 10....skupljaju...
Kapić fata formu, baš mi je žao da neće ostati...ali će nas baš pogurati imam osjećaj, dobija na sampouzdanju, počinje driblati, solirati... :clap:
ovaj Halilović ko ima nekakve pameti gdje-ko-šta? ali iskreno nema on šta igrati u našem klubu ni beka a sigurno ne krilo....treba nam nešto brže,jače,bolje...neki brutalac ala Fanimo na steroidima :D

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 apr 2019, 20:35

broj6 je napisao/la:"Imamo dva igrača koji imaju po tri kartona, Rahmanović i Stanojević a ko će ih zamijeniti vidjećemo. Pidro se povrijedio, a bio je jedna od opcija u toj varijanti, ali vidjećemo sutra nakon pregleda pa ćemo znati kolika je priroda povrede. Uvijek pokušavamo naći adekvatnu zamjenu ako je moguće, nekad pogodimo nekad ne, ali sve je to sastavni dio našeg posla", dodao je Musemić.

Znači vjerovatno je Pidro trebao igrati beka, Halil krilo a Krste iza Ahmetovića..eh sad nam Bekić ostaje u toj opciji. Prije bih gurnuo Šišića na krilo ali teško da će Husref to uraditi
to ide vjerovatno
Hebib-Lazić-Mujakić-Halil
Crepulja-Kapić
Šišić-Krste-Tatar
Ahmet

ili će Bekića na beka opet a Tatara desno Halila lijevo
hladan znoj me oblio sad evo kad sam shvatio da bi Bekić i Halil bili zajedno na jednoj strani :puke: :crazy: :sick:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 apr 2019, 20:39

Denchi je napisao/la: Hebib-Lazić-Mujakić-Halil
Crepulja-Kapić
Šišić-Krste-Tatar
Ahmet
Pocnite klanjat nafile vec veceras i molite da bude ovako :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 10 apr 2019, 20:40

Jesu li nas dusmani prebrojali na tribinama :D , samo to im je jos ostalo.
Ali stvarno ova liga RS je odron zesci, ovaj klub je kao konkurent Borcu za ulazak u PLBiH, a realno u prvoj federalnoj ne bi bili medju prvih deset.
Okrecemo se nedelji i Širokom i nadam se naravno daleko vecoj posjeti i ako vrijeme bude lose.
GAZI SVE DO DUPLE MANGUPE !!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 10 apr 2019, 20:40

Ma sta ima ko ocjenjivati,najbolje je rekao komentataor tekme u jednoj recenici..."Kaznena ekspedicija Fk Sarajevo,nastavlja resetati mreže suparnika"
KRAJ PRICE... :kafa: :kafa: :kafa:

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 10 apr 2019, 20:41

slika

Fantastičan potez fudbalera Sarajeva: Prvotimci trenirali nakon ubjedljive pobjede nad Slogom
Amer Dupovac!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 10 apr 2019, 20:48

Zip je napisao/la:Bas su strucnjaci nasli danasnju utakmicu da ocjenjuju jel neko kvalitet za Sarajevo ili ne :lol:
Vala baš čitajući komentare pojedinih stručnjaka stiče se dojam da smo se jedva provukli a ne sa 9:1
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 26 gostiju.