Zip je napisao/la:Bas su strucnjaci nasli danasnju utakmicu da ocjenjuju jel neko kvalitet za Sarajevo ili ne

ma hajde ba,
ali kao neki pregled trenutnog stanja forme je očigledno da je dosta igrača zapustio...a samo on zna zašto...
Kurdiću je bilo i vrijeme da fino odigra jednu...Mustafić je imao dobrih tekmi i prije a i prošle hefte je imao sasvim ok tekmu...
Resić ne znam kad je igrao prije ove? Šofranca da ne spominjem....Šišić i Hare po minutu ili 10....skupljaju...
Kapić fata formu, baš mi je žao da neće ostati...ali će nas baš pogurati imam osjećaj, dobija na sampouzdanju, počinje driblati, solirati...
ovaj Halilović ko ima nekakve pameti gdje-ko-šta? ali iskreno nema on šta igrati u našem klubu ni beka a sigurno ne krilo....treba nam nešto brže,jače,bolje...neki brutalac ala Fanimo na steroidima

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače