FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da ce Kapic poceti protiv Sirokog,nevjerujem da bi ga izveo iz igre u 60-toj.Samo je pitanje dali je pametno izvesti u jednoj takvoj utakmici tako dosta ofanzivan red.Ako bi birao igraca koji ce igrati pored Crepulje gledajuci danas Mustafica i Kurdica definitivno bi se odlucio za drugog.
Ovi ljudi sto su danas dosli i ostali do kraja po kisi trebaju godisnju gratis dobiti
Ovi ljudi sto su danas dosli i ostali do kraja po kisi trebaju godisnju gratis dobiti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
ajdohordas
- Kontakt:
A ne znam sto kukate na Halilovica... meni uopste on ne djeluje toliko los... 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rahma je napisao/la:
Fantastičan potez fudbalera Sarajeva: Prvotimci trenirali nakon ubjedljive pobjede nad Slogom
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sumnjam da Kapic moze kvaliteno odigrati , na poziciji zadnjeg veznog.
Samo vi podržavajte Kurdića. Kad zaigra redovno u prvoj, ja ću prestat dolazit. A onakvih igrača će uvijek bit al ovakvog navijača nećete naći. Po ovakvom kijametu da dođe i gleda svog suparnika na terenu, pa gdje to ima?? 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Crepulja, Tatar, Lazic odradili trening poslije utakmice.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
-
Smjecanindzemo
- Kontakt:
Skoro brate halali , al da mi je vako odvratan frajer skinuo trebu ja bih se dobro zapitao. Par puta ga cam zumira ja njuske braco sta je ono. Daj skoro travolta postavi sliku da vidimo u cemu je fazon 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jbg sad protiv Širokog će ti faliti veoma važna dva igrača, bez njih ne možeš ni zamisliti prvu postavu, bit će guravo.
haveru domaćini smo imamo prskalice, mogu se palitledesma je napisao/la:Joj hoce bit loš teren u nedjelju, tvrd i neravan ako bude sunce, bolje da i u nedjelju pada kisa...
fino je bilo loptat se ovih par zadnjih tekmi fini mokri brzi tereni
krupan, čupavSmjecanindzemo je napisao/la:Skoro brate halali , al da mi je vako odvratan frajer skinuo trebu ja bih se dobro zapitao. Par puta ga cam zumira ja njuske braco sta je ono. Daj skoro travolta postavi sliku da vidimo u cemu je fazon
2 čak?MortemHz je napisao/la:Jbg sad protiv Širokog će ti faliti veoma važna dva igrača, bez njih ne možeš ni zamisliti prvu postavu, bit će guravo.
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 10 apr 2019, 21:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Pretjeravanje, al bas. Sad cu ti objasniti i zasto; bilo koji stoper u ligi nema sta traziti pored Lazica i Mujakica. Uz njih imamo jos Dupovca i Sofranca, po kvaliteti je Numan peti stoper.Samozdravlje je napisao/la:- Kurdic , Mustafic i Resic ako nisu izgubljeni na dobrom su putu da to budu .Vidan nedostatak samopouzdanja , minuta .
- Momci ako ne budete konstantno u 18 hvatajte se Slovenije , imat cemo kad zaliti .
- Kurdic poslije 10-ak minuta dosao sebi i odigrao vrlo dobro , drzao sredinu . Sigurno ima potencijal , rekao bih da moze biti bolji od ovih nasih vedeta
- Mustafic pogubljen poluvrijeme , kasnije nesto bolje . Momak sigurno ima kvaliteta , ali sumnjam da ce moci da se nametne u FKS.Slovenija .
- Onaj ko hoce da potopi i izvrgne ruglu Resica ,neka ga stavi da igra beka .Vasionski brod za Sisica ,Halilovica ,imajuci u vidu godine i talenat .Ono sto mi se kod Resica ne svidja je nonsalantan pristup koji je vjerovatno i uzrokovan pozicijom.Interesantne su rasprave njega i Mustafica.Ko djeca .
- Handje naklon do poda , Ti bas volis FKS . Zelim Ti sve najbolje i da karijeru zavrsis gdje Ti zelis .
Pored Stanojevica niko iz lige nema sta traziti. Mustafic je dobio ponajvise utakmica od akademaca i bio ke najtanji od njih.
Resic bljesnuo na 2 utakmice i sad to mjerilo? Cuj nonsalantan pristup zbg pozicije? I to kao opravdanje? Da te podsjetim da se Cimorota guralo na desnog beka?! Odvadite malo, Ajax ne igra sa vise od 2 akademca u prvih 11. Jesu perspektivni, jesu dobri, jesu Kova, Niho i Pidro nennadyebivi u ligi na svojin pozicijama...ali pretjerivanjem xete napraviti nove Hadzice od njih.
Uzdravlje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bi li više voljeli da smo domaćini ili da gostujemo prvo? pretpostavljam ovo drugo? 
Smjecanindzemo je napisao/la:Skoro brate halali , al da mi je vako odvratan frajer skinuo trebu ja bih se dobro zapitao. Par puta ga cam zumira ja njuske braco sta je ono. Daj skoro travolta postavi sliku da vidimo u cemu je fazon
Ma nije je on skinuo, jest pokušavao al je dobio blok na kraju. Al se bahato ponašao, bezobrazan dečko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
pa drugo Morteme što baksuziraš?MortemHz je napisao/la:Bi li više voljeli da smo domaćini ili da gostujemo prvo? pretpostavljam ovo drugo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da je do kupa bodovno povećati razliku, da u prvenstvu možemo kalkulisati sa sastavom.MortemHz je napisao/la:Bi li više voljeli da smo domaćini ili da gostujemo prvo? pretpostavljam ovo drugo?
Samo da u subotu drmnemo listicu,ide onda lakši raspored.
Bravo @belibelosevic28 je napisao/la:Pretjeravanje, al bas. Sad cu ti objasniti i zasto; bilo koji stoper u ligi nema sta traziti pored Lazica i Mujakica. Uz njih imamo jos Dupovca i Sofranca, po kvaliteti je Numan peti stoper.Samozdravlje je napisao/la:- Kurdic , Mustafic i Resic ako nisu izgubljeni na dobrom su putu da to budu .Vidan nedostatak samopouzdanja , minuta .
- Momci ako ne budete konstantno u 18 hvatajte se Slovenije , imat cemo kad zaliti .
- Kurdic poslije 10-ak minuta dosao sebi i odigrao vrlo dobro , drzao sredinu . Sigurno ima potencijal , rekao bih da moze biti bolji od ovih nasih vedeta
- Mustafic pogubljen poluvrijeme , kasnije nesto bolje . Momak sigurno ima kvaliteta , ali sumnjam da ce moci da se nametne u FKS.Slovenija .
- Onaj ko hoce da potopi i izvrgne ruglu Resica ,neka ga stavi da igra beka .Vasionski brod za Sisica ,Halilovica ,imajuci u vidu godine i talenat .Ono sto mi se kod Resica ne svidja je nonsalantan pristup koji je vjerovatno i uzrokovan pozicijom.Interesantne su rasprave njega i Mustafica.Ko djeca .
- Handje naklon do poda , Ti bas volis FKS . Zelim Ti sve najbolje i da karijeru zavrsis gdje Ti zelis .
Pored Stanojevica niko iz lige nema sta traziti. Mustafic je dobio ponajvise utakmica od akademaca i bio ke najtanji od njih.
Resic bljesnuo na 2 utakmice i sad to mjerilo? Cuj nonsalantan pristup zbg pozicije? I to kao opravdanje? Da te podsjetim da se Cimorota guralo na desnog beka?! Odvadite malo, Ajax ne igra sa vise od 2 akademca u prvih 11. Jesu perspektivni, jesu dobri, jesu Kova, Niho i Pidro nennadyebivi u ligi na svojin pozicijama...ali pretjerivanjem xete napraviti nove Hadzice od njih.
Uzdravlje.
Ma ovo se vise pise samo da potencirali nesta kontra Husrefa... Nigdje veze s vezom....
- AlfredNobel
- Kontakt:
A i ti mi neka muškarčina, preboli to ebemu Kurdića, kao da ti je Salmu Hayek skinuo.skoroalen je napisao/la:Samo vi podržavajte Kurdića. Kad zaigra redovno u prvoj, ja ću prestat dolazit. A onakvih igrača će uvijek bit al ovakvog navijača nećete naći. Po ovakvom kijametu da dođe i gleda svog suparnika na terenu, pa gdje to ima??
Ljubim svog belog pametnog, jest da je propali skaut, ali ima on šlifa.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što me jašeš danas, šta ti jeDenchi je napisao/la:pa drugo Morteme što baksuziraš?MortemHz je napisao/la:Bi li više voljeli da smo domaćini ili da gostujemo prvo? pretpostavljam ovo drugo?
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma Bgm ako je iko ponosan na akademiju onda sam to ja, ali pomalo brate. Nismo 'prekucali' ligu a neki ih vec salju u Arsenal?! Sta treba, odyebati Stanijevica da bi gurali Numana i Mustafica?
Odyebati Bekica i forsirati Pidru OBAVEZNO. Ostalo je ok.
@nobel
Odyebati Bekica i forsirati Pidru OBAVEZNO. Ostalo je ok.
@nobel
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ne znam nakav si mi nesiguran danas, hafifan da nisi hasta jesi pokisoMortemHz je napisao/la:Što me jašeš danas, šta ti jeDenchi je napisao/la:pa drugo Morteme što baksuziraš?MortemHz je napisao/la:Bi li više voljeli da smo domaćini ili da gostujemo prvo? pretpostavljam ovo drugo?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malo, sekundicu pokis'o ali dobro je bilo, opušteno