FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Joj logige polako ljudi. Pa Barsa ne gurne sve mlade igrace koje ima u prvi tim,to cak ni Ajaks ne radi,vec cekaju da se proda npr De Jong pa da uleti movi talent koji ceka sansu. Cuj maknut Stanoja koji je fenomenalan i gurnut Mustafica npr pa bi bilo sljedece sezone debakl ne ide to tako ko na menageru
Ne znaci da je igracina ako je izasao iz akademiji. Samo za mujakica mozes to reci da je igracina za ove okvire. Polahko. Od rata nismo imali ovakvu situaciji da imas ovoliko mladih i da imas rezultate.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pripremite se na fašizam i ustašluk.
-
ajdohordas
- Kontakt:
I ovaj Kova je teska budaletina, nije frajer uredan nikako 
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Sta je bilo braco, nisam danas ništa upratioajdohordas je napisao/la:I ovaj Kova je teska budaletina, nije frajer uredan nikako
ZZ
momak je golman, mora bit ludajdohordas je napisao/la:I ovaj Kova je teska budaletina, nije frajer uredan nikako
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zayebavao se, napravio kreč i onda ga skinuo.moj uzor-S.G je napisao/la:Sta je bilo braco, nisam danas ništa upratioajdohordas je napisao/la:I ovaj Kova je teska budaletina, nije frajer uredan nikako
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
sta je pitari, kisa, hladno, prosli pa vam nije bilo zanimljivo doci.. imate li obraza pisati i traziti bilo sta od ovih momaka na terenu, ko god nije dosao a mogao je nek se stidi
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ma kazem opcenito onako i po ponasanju u toku igre, i driblanje, zajebava se pa skrivi penal pa ga odbrani... u pola gradskog derbija umjesto da budes fokusiran i pratis igru on se zajebava i prati ritam Hordi na tribinama.moj uzor-S.G je napisao/la:Sta je bilo braco, nisam danas ništa upratioajdohordas je napisao/la:I ovaj Kova je teska budaletina, nije frajer uredan nikako
Danas kad je skinuo penal bio je u fazonu " dosadno mi je pa sam se malo zaigrao"
Kova je car !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam recimo bio na 90% domacih ove sezone, sto na sjeveru sto na istoku. Danas od 9 do 3 na faksu, mrtav umoran, vrijeme sranje zivo, krova nema, kosevo znamo kakvo je kad ima vjetra, karte za danasnju utakmicu BOZE SACUVAJ, protivnik nikakav jos sve rijeseno u prvoj. Bez uvrede pasa moj al danas ti ne bi dosao da si me motkom tjerao!zlo87 je napisao/la:sta je pitari, kisa, hladno, prosli pa vam nije bilo zanimljivo doci.. imate li obraza pisati i traziti bilo sta od ovih momaka na terenu, ko god nije dosao a mogao je nek se stidi
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma vala vise i ta prica...kakve veze ima br ljudi na tribinama ...jbt zivot to mu je posao,od kojeg fenomenalno zivi.Makar da ne dodjes svaku5 utakmicu imas pravo od njih uvijek trsziit maksimum.zlo87 je napisao/la:sta je pitari, kisa, hladno, prosli pa vam nije bilo zanimljivo doci.. imate li obraza pisati i traziti bilo sta od ovih momaka na terenu, ko god nije dosao a mogao je nek se stidi
Na kraju krajeva oni su tu jer su placeni odlicno,a raja ima pravo doci kad im se ku... Cefne jer daju svoje pare i sve dok se ne psuje igracima ima pravo traziti da vidi nesto za svoje pare.Cuj imal raja obraza nesta traziti,STA ba da trazim,placen je da grize i sa 50 ljudi i sa 20 hiljada i kapak.
Btw bio sam na tekmi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Je l' ti ono studiraš građevinu il sam pomiješao nešta? Neko je pisao na ovoj temi da studira građevinu, možda ti?FrancescoTotti je napisao/la:Ja sam recimo bio na 90% domacih ove sezone, sto na sjeveru sto na istoku. Danas od 9 do 3 na faksu, mrtav umoran, vrijeme sranje zivo, krova nema, kosevo znamo kakvo je kad ima vjetra, karte za danasnju utakmicu BOZE SACUVAJ, protivnik nikakav jos sve rijeseno u prvoj. Bez uvrede pasa moj al danas ti ne bi dosao da si me motkom tjerao!zlo87 je napisao/la:sta je pitari, kisa, hladno, prosli pa vam nije bilo zanimljivo doci.. imate li obraza pisati i traziti bilo sta od ovih momaka na terenu, ko god nije dosao a mogao je nek se stidi
- FrancescoTotti
- Kontakt:
u toj sam zgradi uglavnom, nisi pomjesao
zovi na kafu katkad
zovi na kafu katkad
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Iz koje si mahale?FrancescoTotti je napisao/la:u toj sam zgradi uglavnom, nisi pomjesao![]()
zovi na kafu katkad
FK SARAJEVO.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sto manje ljudi na trebinama dok ne osvojimo duplu 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Valja, doći ću gore jedan dan.FrancescoTotti je napisao/la:u toj sam zgradi uglavnom, nisi pomjesao![]()
zovi na kafu katkad
Ideš li u Budvu slučajno za maj?
I juniori pobijedili
Juniori Sarajeva savladali su danas u Butmiru vršnjake iz Zrinjskog u prvoj polufinalnoj utakmici Omladinskog Kupa BiH sa 2:0.
Već u 10. minutu Sarajevo je stiglo do vodstva. Korner je izveo Amar Jašarević, loptu je sa druge strane Adin Čičkušić vratio na prvu stativu gdje je sačekao Ahmed Hasanović i pogodio za 1:0.
Na startu drugog poluvremena Sarajevo je uduplalo prednost. Poslije kornera Zrinjskog, loptu je odlično iznio Amar Jašarević, uposlio na lijevoj strani Imamovića, koji ubacuje loptu u kazneni prostor gdje je Ermin Kadrić sprovodi u mrežu za 2:0.
U 88. minutu Plemići su dobili i penal, te priliku da postignu veliki gol pred revanš u Mostaru, međutim šut Ivora Krešića je zaustavio Belmin Dizdarević, a onda je odbijenu loptu Krešić ponovo pokušao da smjesti u mrežu, međutim Dizdarević je i to zaustavio.
Do kraja utakmice nije bilo promjena, te je ostalo 2:0, pa Sarajevo sa dva gola viška putuje u Mostar na revanš meč.
Sarajevo - Zrinjski 2:0 /Hasanović 9', Kadrić 54'/
Juniori Sarajeva savladali su danas u Butmiru vršnjake iz Zrinjskog u prvoj polufinalnoj utakmici Omladinskog Kupa BiH sa 2:0.
Već u 10. minutu Sarajevo je stiglo do vodstva. Korner je izveo Amar Jašarević, loptu je sa druge strane Adin Čičkušić vratio na prvu stativu gdje je sačekao Ahmed Hasanović i pogodio za 1:0.
Na startu drugog poluvremena Sarajevo je uduplalo prednost. Poslije kornera Zrinjskog, loptu je odlično iznio Amar Jašarević, uposlio na lijevoj strani Imamovića, koji ubacuje loptu u kazneni prostor gdje je Ermin Kadrić sprovodi u mrežu za 2:0.
U 88. minutu Plemići su dobili i penal, te priliku da postignu veliki gol pred revanš u Mostaru, međutim šut Ivora Krešića je zaustavio Belmin Dizdarević, a onda je odbijenu loptu Krešić ponovo pokušao da smjesti u mrežu, međutim Dizdarević je i to zaustavio.
Do kraja utakmice nije bilo promjena, te je ostalo 2:0, pa Sarajevo sa dva gola viška putuje u Mostar na revanš meč.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Tatar, Lazić, Crepulja!!! Kapa dole momci!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Izvini strucnjak. Neki post koji je nestrucan , Ti kao strucan bi trebao zaobici. No posto si mi dao na vaznosti.Cast mi je da ti objasnim:belosevic28 je napisao/la:Pretjeravanje, al bas. Sad cu ti objasniti i zasto; bilo koji stoper u ligi nema sta traziti pored Lazica i Mujakica. Uz njih imamo jos Dupovca i Sofranca, po kvaliteti je Numan peti stoper.Samozdravlje je napisao/la:- Kurdic , Mustafic i Resic ako nisu izgubljeni na dobrom su putu da to budu .Vidan nedostatak samopouzdanja , minuta .
- Momci ako ne budete konstantno u 18 hvatajte se Slovenije , imat cemo kad zaliti .
- Kurdic poslije 10-ak minuta dosao sebi i odigrao vrlo dobro , drzao sredinu . Sigurno ima potencijal , rekao bih da moze biti bolji od ovih nasih vedeta
- Mustafic pogubljen poluvrijeme , kasnije nesto bolje . Momak sigurno ima kvaliteta , ali sumnjam da ce moci da se nametne u FKS.Slovenija .
- Onaj ko hoce da potopi i izvrgne ruglu Resica ,neka ga stavi da igra beka .Vasionski brod za Sisica ,Halilovica ,imajuci u vidu godine i talenat .Ono sto mi se kod Resica ne svidja je nonsalantan pristup koji je vjerovatno i uzrokovan pozicijom.Interesantne su rasprave njega i Mustafica.Ko djeca .
- Handje naklon do poda , Ti bas volis FKS . Zelim Ti sve najbolje i da karijeru zavrsis gdje Ti zelis .
Pored Stanojevica niko iz lige nema sta traziti. Mustafic je dobio ponajvise utakmica od akademaca i bio ke najtanji od njih.
Resic bljesnuo na 2 utakmice i sad to mjerilo? Cuj nonsalantan pristup zbg pozicije? I to kao opravdanje? Da te podsjetim da se Cimorota guralo na desnog beka?! Odvadite malo, Ajax ne igra sa vise od 2 akademca u prvih 11. Jesu perspektivni, jesu dobri, jesu Kova, Niho i Pidro nennadyebivi u ligi na svojin pozicijama...ali pretjerivanjem xete napraviti nove Hadzice od njih.
Uzdravlje.
1. Ko je spominjao pozicije Mujakic-Lazic , pogotovo sad kad se prvenstvo lomi.
2. Niko nije postao igrac , ako nije bio na klupi i dobijao 10-15 min. kod vodstva 0:3 ili protiv slabijeg protivnika ili iz nuzde .
3. Napisao sam da bi Kurdic u buducnosti mogao biti bolji od Stanojevica,Crepulje,Rahmana ,ako bi dobijao priliku kao ova trojica .Ne kazem da treba biti starter protiv Listice , a sta povrijedi se sutra Crepulja ndB ,eto Kurdica bez minuta .
4. Kova,Niho i Pidro nenadyebivi zato sto su igrali u vrijeme kad su Akademci dobijali min. 360 minuta .Tu je trebao biti i Saban .
5. Cetiri U21 zato sto su dobijali priliku u FKS .Da su takvu priliku nastavili dobijati Mustafic i Kurdic mozda bi bilo 6 x U21 .
6. Sofranec je igrac koji se u 4-5 klubova nije zadrzao vise od pola god. Naravno ono oko djeteta potpuno opravdano. Cudno .
7. Da dao bih sad prije priliku Kurdicu od Dupovca i Sofranca(slucaj Mujakic) . Samo je u BiH talenat sa 21 godinom starosti .
8. Porediti igru desnog beka Cimirota i Resica ??? Resic je Mesi za Sisica i Halilovica , ako ne trenutno dogodine sigurno . No mora ojacati i imati ozbiljniji pristup svakoj lopti. Ta nonsalancija nije dozvoljena nigdje na terenu , ali na krilu je manje opasno.
9. Kakvo bolan pretjerivanje i pravljenje Hadzica . Resic je Neres za Sisica i Halilovica , samo da ne povuce na Radovca .
10. Sisic i Halilovic bi u Laznim bili Bilbija i Todorovic , ali u FKS nece ici .Kad budem imao vremena pokazat cu Ti moje postove prije 9 mj.
11. Ono sto je sigurno Husref zna 1000x bolje od mene , ja samo kao navijac dajem komentar.Nista klan,samo navijac , a ti mozda i zivis od fudbala vidim dajes nam solidne prijedloge oko pojacanja(ne provociram). Uzdravlje mladicu , nema ljutnje .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vanja8 je napisao/la:I juniori pobijedili
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 17 gostiju.