Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Ajax razvali Bayern, pa Real i sad Juve. Steta sto ce ispasti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jel iko zna zasto nije korišten VAR kod igranja rukom biskvita ? 2 zuti karton i druga utakmica, koja ciganska ekipa bog te vidio
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Treba bit oprezan; i Real se okliznuo na slican nacin. Nisu bezazleni.Pogba je napisao/la:Koja sila od igraca je Costa![]()
Ajax simpatična ekipa, napadaju noseni publikom, nikome nije lahko igrati tu. Juve los u polju, ali dovoljno sansi stvorenih za pozitivan rezultat, stativa na kraju spriječila pobjedu. Penal velik kao zgrada, ali bilo-proslo.
Sa povratkom Cana i Chiellinia i uz angažman kao protiv Atletica Ajax nema sanse.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
https://twitter.com/Ramon_AlvarezMM/sta ... 7858693122
gledao sam juve ajax, i na kraju se uključim malo na junajted i prvo što vidim je bila ova scena, ja ne znam jel navijači barcelone vole ovog suareza, kako odvratna njuška
gledao sam juve ajax, i na kraju se uključim malo na junajted i prvo što vidim je bila ova scena, ja ne znam jel navijači barcelone vole ovog suareza, kako odvratna njuška
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ajax je dobar ali je Juventus mudriji, nosi pozitivan rezultat iz Amsterdama. Ajax ima aktivan ali mora u Torino ipak.
Ajax i pored sansi je isto tako mogao primiti koji gol, tako da ranjivi su svakako.
Ajax i pored sansi je isto tako mogao primiti koji gol, tako da ranjivi su svakako.
Inace, Smalling otkrio slabe tacke Messija. Hrskavica i arkada 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kae džemperko nadigraće Ajax Juveta u revanšu...znači Stara Dama rutinski
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemoj tako. Pogodio je rezultate veceras.Osim13 je napisao/la:Kae džemperko nadigraće Ajax Juveta u revanšu...znači Stara Dama rutinski
Barcelona rutinski s 30%
Smalling zaslužio 4 žuta minimalno
A Busquets ?Rajaz je napisao/la:Barcelona rutinski s 30%
Biću iskren propustio sam uvodni dioTheChief je napisao/la:Nemoj tako. Pogodio je rezultate veceras.Osim13 je napisao/la:Kae džemperko nadigraće Ajax Juveta u revanšu...znači Stara Dama rutinski
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Barca rutinski rijesila United koji je kao u nekom naletu nakon izbacivanja Psg-a, neka euforija,Ole, Pogba...nisu imali sut u okvir gola.
Bas ste se napatili rutinski, sreca pa je United losiji od vas. Liverpool bi vas napunio do vrha da je bio s druge strane veceras.Rajaz je napisao/la:Barcelona rutinski s 30%
Koliko uzimate ove mladice iz Ajaxa, raspitajte se i za Ten Haga
Meni samo nije jasno kako njemu ovo i dan danas prolazi. Tolike godine ovakvog simuliranja i suci još uvijek padaju na njegove fore.coelho41 je napisao/la:https://twitter.com/Ramon_AlvarezMM/sta ... 7858693122
Rijetko odvratan igrač.
Suma sumarum, ako je ovo Barcin maximum, ne znam odakle onoliko ku*čenje Culesa ovih dana. Dobro, jasno mi je za ovo četvrtfinale, ipak je United vjerovatno i najlošija ekipa među ovih 8, ali najavljuje se titula, na osnovu čega?
S druge strane, Ajax pregotivan, igraju za spas modernog fudbala, ali nema od toga ništa. Ako računamo i grupnu fazu, da nanižu Bayern, Real, Juventus, City/Tott i Barcu/Lpool bilo bi malčice previše. U svakom slučaju, dok su u takmičenju, svim srcem uz njih.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bobadilla je napisao/la:jel iko zna zasto nije korišten VAR kod igranja rukom biskvita ? 2 zuti karton i druga utakmica, koja ciganska ekipa bog te vidio
Zato sto je samo sprijecavanje suta na gol zuti ili ofirno namjerno igranje rukom.
2TheChief je napisao/la:A Busquets ?Rajaz je napisao/la:Barcelona rutinski s 30%
Helem obojica su trebala biti isključena.
Užas od utakmice, užas od sudije.
Kad smo se mogli mi kur..č.iti Kovačem, why notS-Y-L-A-R je napisao/la:ako je ovo Barcin maximum, ne znam odakle onoliko ku*čenje Culesa ovih dana.
Ma đe smo se ku*čili, molili Boga za neki prolaz poput United-PSG.harden je napisao/la:Kad smo se mogli mi kur..č.iti Kovačem, why notS-Y-L-A-R je napisao/la:ako je ovo Barcin maximum, ne znam odakle onoliko ku*čenje Culesa ovih dana.mogu i oni yebat ga
41.21.1.
Cestitke rukometnom klubu Barcelona na prolazu
S Youngom McT Fredom Dalot Small i opet im potrebne sudije
S Youngom McT Fredom Dalot Small i opet im potrebne sudije
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.