Jest, 1:1 bilo, 16. augusta 2014.Boedo je napisao/la:Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.
Onako iz okreta, pod prečku. Fin gol.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jest, 1:1 bilo, 16. augusta 2014.Boedo je napisao/la:Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.
Daj ba @beli nemoj zezati , pa sa najboljim prijateljima nemam isto misljenje , a ne da imamo Ti i ja . Izvini za STRUCNJAK , nisi ba ,salio sam sebelosevic28 je napisao/la:'naci kada ovdje nekome odgovoris argumentovano mozes ocekivati da te nazovu "STRUCNJAK". Zanimljivo...
Zaboravio sam da se zahvalim Husrefu za dvije istorijske(premda ne volim taj izraz)pobjede od 0:3 . Hvala Husrefu , sjajno vodio i pripremio ekipu za divne pobjede . Slijedi nam vrlo vrlo bitna tekma . Nek nam je svima sa srecom , posebno nasem treneru .revolt je napisao/la:belosevic28 je napisao/la:Samozdravlje je napisao/la:-
Bravo @beli
Ma ovo se vise pise samo da potencirali nesta kontra Husrefa... Nigdje veze s vezom....
Ma joj kad se spomene Dupovac i Velez,meni odmah onaj autogol njegov pred ocima,kad je vratio glavom.skoroalen je napisao/la:Jest, 1:1 bilo, 16. augusta 2014.Boedo je napisao/la:Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.![]()
Ma slucajno , ono tipkas i tako ispisah . Sigurno je strucniji od mene (a vala to i nije neka pohvala). Postovanje @belosevicu28 , slucajno se potrefilo da ispadne malo duhovito . @belosevic28 je Pitar i zasluzuje respect. Vjeruj mi da se sa bratom sporeckam oko FKSmma_hz je napisao/la:Cek cek stani sad,hoces da kazes da beli nije stručnjak???
To je to, utakmica pres BMG, Haurdić istrč'o kontru i dao gol za vodstvo a Dupovac izjednačio.skoroalen je napisao/la:Jest, 1:1 bilo, 16. augusta 2014.Boedo je napisao/la:Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.![]()
Dobar je beli, zna biti konfliktan i ratoboran, ali je srce u duši. Majstor koji je prvi zapazio Vegu. Ako smo mi Ihtijarevići, ti si Hadžić. Eto jedna metafora.belosevic28 je napisao/la:Ja samo nezz ko i zbog cega pominje yebenog Jahica koji je bio na probi??? I to ga pominju kao da je u najmanju ruku potpisao trogodisnji ugovor
Glede moje strucnosti pitajte @nobel ;duza;
Jes, jes. Čini mi se pred sami kraj utakmice.ajdohordas je napisao/la:Ma joj kad se spomene Dupovac i Velez,meni odmah onaj autogol njegov pred ocima,kad je vratio glavom.skoroalen je napisao/la:Jest, 1:1 bilo, 16. augusta 2014.Boedo je napisao/la:Jel ono Dupovac prije ovoga zabio Veležu prije skoro 5 godina. Evo sad na isti gol dao 2. Opet po kiši naravno.![]()
COVJEK VRIJEDAN POSTOVANJA . BAS IZNENADA DOBISMO MOMKA U OZBILJNIM GODINAMA , A IGRA KAO AKADEMAC(kompliment).kosevskobrdo je napisao/la:BRAVO BRAVO BRAVO
Ovako se gradi klub! Kada igrače i ljude, SPORTISTE koji znaju šta je FK SARAJEVO, koji su proveli dio svog života u njemu i davali sve od sebe za taj klub i poslije igračke karijere ostanu u službi trenera! Ali PROFESIONALNOG trenera, odškolovanog.
Svaka čast Ahmo legendo, da nam akademce sutra učiš kako da budu igračine poput tebe aBd!
Poenta posta ??Samozdravlje je napisao/la:- Kurdic , Mustafic i Resic ako nisu izgubljeni na dobrom su putu da to budu .Vidan nedostatak samopouzdanja , minuta .
- Momci ako ne budete konstantno u 18 hvatajte se Slovenije , imat cemo kad zaliti .
- Kurdic poslije 10-ak minuta dosao sebi i odigrao vrlo dobro , drzao sredinu . Sigurno ima potencijal , rekao bih da moze biti bolji od ovih nasih vedeta
- Mustafic pogubljen poluvrijeme , kasnije nesto bolje . Momak sigurno ima kvaliteta , ali sumnjam da ce moci da se nametne u FKS.Slovenija .
- Onaj ko hoce da potopi i izvrgne ruglu Resica ,neka ga stavi da igra beka .Vasionski brod za Sisica ,Halilovica ,imajuci u vidu godine i talenat .Ono sto mi se kod Resica ne svidja je nonsalantan pristup koji je vjerovatno i uzrokovan pozicijom.Interesantne su rasprave njega i Mustafica.Ko djeca .
- Handje naklon do poda , Ti bas volis FKS . Zelim Ti sve najbolje i da karijeru zavrsis gdje Ti zelis .
Bilo oko dvije milje Rođenih. Pola juga zauzeli. I sad kruže slike internetom s tog gostovanja. Mislim da im je naša uprava tad dala slobodan ulaz.Boedo je napisao/la: Jes, jes. Čini mi se pred sami kraj utakmice.
Vodio nas Plišek tad. Ako se dobro sjećam bila dobra posjeta, a i navijača Veleža dosta došlo.
Bajraktarevic bio glavni kreator tad a Čomorovi centaršutevi kao u najbolje dane Almira Bekićaskoroalen je napisao/la:Bilo oko dvije milje Rođenih. Pola juga zauzeli. I sad kruže slike internetom s tog gostovanja. Mislim da im je naša uprava tad dala slobodan ulaz.Boedo je napisao/la: Jes, jes. Čini mi se pred sami kraj utakmice.
Vodio nas Plišek tad. Ako se dobro sjećam bila dobra posjeta, a i navijača Veleža dosta došlo.
- Prvo Ti se iskreno izvinjavam , premda ne vidim problem da kao navijaci istog kluba iste stvari vidimo razlicito.Pa u raji normalno.belosevic28 je napisao/la:Ja samo nezz ko i zbog cega pominje yebenog Jahica koji je bio na probi??? I to ga pominju kao da je u najmanju ruku potpisao trogodisnji ugovor
Glede moje strucnosti pitajte @nobel ;duza;
Poenta sigurno nije provociranje Husrefa mladjeg brata Vahidina Musemica[/b] . Poenta je pad forme Mustafica(u kasnijem toku je bilo ok) i dobra utakmica Kurdica .bordobijeli je napisao/la:Poenta posta ??Samozdravlje je napisao/la:- Kurdic , Mustafic i Resic ako nisu izgubljeni na dobrom su putu da to budu .Vidan nedostatak samopouzdanja , minuta .
- Momci ako ne budete konstantno u 18 hvatajte se Slovenije , imat cemo kad zaliti .
- Kurdic poslije 10-ak minuta dosao sebi i odigrao vrlo dobro , drzao sredinu . Sigurno ima potencijal , rekao bih da moze biti bolji od ovih nasih vedeta
- Mustafic pogubljen poluvrijeme , kasnije nesto bolje . Momak sigurno ima kvaliteta , ali sumnjam da ce moci da se nametne u FKS.Slovenija .
- Onaj ko hoce da potopi i izvrgne ruglu Resica ,neka ga stavi da igra beka .Vasionski brod za Sisica ,Halilovica ,imajuci u vidu godine i talenat .Ono sto mi se kod Resica ne svidja je nonsalantan pristup koji je vjerovatno i uzrokovan pozicijom.Interesantne su rasprave njega i Mustafica.Ko djeca .
- Handje naklon do poda , Ti bas volis FKS . Zelim Ti sve najbolje i da karijeru zavrsis gdje Ti zelis .
U svim notmalnim klubovima i ligama ovo je sastavni dio trenaznog procesa- ko ne igra mora istrcat svoju dionicu ilinovako ili na traci ili na biciklu. Kod Kodre su to redovno radili. Nadam se da je ovo postala praksa a ne predmet cudjenja i izuzetak. Za svaku pohvalu.MortemHz je napisao/la:Rahma je napisao/la:
Fantastičan potez fudbalera Sarajeva: Prvotimci trenirali nakon ubjedljive pobjede nad Slogom![]()
![]()