Ne sumnjam da oni te pare krcme zajeno.Beduin je napisao/la:Koliko novinara imamo u gradu, koliko portala, koliko puta se pravio intervju sa Upravom, predsjednicima, gradskom upravom, i niko nikad nije imao obraza ili damu da pita Jasmina gdje je taj pravni tim koji ce precesljati sva dugovanja Slobode.
Sigurno da ne mogu provjeriti jer se sve radilo ispod ruke i mimo zakona, mater im njihovu.
Klub je gradski, grad je najveci i skoro jedini ulagac/finansijer kluba, a nije im u cilju provjeriti sumnjive dugove koji iskacu iz pastete? De ba, nismo mi glupi, ako smo neujedinjeni i nezaintrresovani.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Tako je care. Sve se baca na igrace. Ne kazem i oni su placenici njih i razumijem.Beduin je napisao/la:Koliko novinara imamo u gradu, koliko portala, koliko puta se pravio intervju sa Upravom, predsjednicima, gradskom upravom, i niko nikad nije imao obraza ili damu da pita Jasmina gdje je taj pravni tim koji ce precesljati sva dugovanja Slobode.
Sigurno da ne mogu provjeriti jer se sve radilo ispod ruke i mimo zakona, mater im njihovu.
Klub je gradski, grad je najveci i skoro jedini ulagac/finansijer kluba, a nije im u cilju provjeriti sumnjive dugove koji iskacu iz pastete? De ba, nismo mi glupi, ako smo neujedinjeni i nezaintrresovani.
A dug prema davudu niko ne spominje. Gdje je ta tuzba? I protiv ostalih ako je klub gradski zasto se ne brinu oko njega onda?
Ko je kriv nego onaj ko upravlja klubom ko postavlja i smjenjuje svakakve uprave.
Gdje su te tuzbe?
Eto pitanja za novinare a i oatale slobodase sto pljuju po igracima samo a ne izvoru problema
Gdje je tribina?
Gdje je sredjen sjever?
Sta je za stogodisnjicu?
-
- Kontakt:
Mada ne mislim da to tako ide ko sto mislis probo.
Fali tebi mnogo vise od ovog sto grad dadne za godinu dana za normalno funkc.kluba. ovi koji dodju nisu igraci koji mogu to iznjet na svojim ledjima, ne mogu namaknut jer niko vise ne zeli bacqat pare uprazno i bez ikakvih tragova a ko bi, i onda se lome dugovi pare igraci.klub u krajnjoj tacci i onda svi nezadovoljni.
I onda iskoce dugovanja igracima pa malo vecim potraziocima.naravno klub bez ikakve zastite.dok se za to namakne istrosis sto si mogo za kadar. sezona u startu propala.i ko je kriv na kraju balade? Igraci po pljuvanju ovde izgleda haha
Fali tebi mnogo vise od ovog sto grad dadne za godinu dana za normalno funkc.kluba. ovi koji dodju nisu igraci koji mogu to iznjet na svojim ledjima, ne mogu namaknut jer niko vise ne zeli bacqat pare uprazno i bez ikakvih tragova a ko bi, i onda se lome dugovi pare igraci.klub u krajnjoj tacci i onda svi nezadovoljni.
I onda iskoce dugovanja igracima pa malo vecim potraziocima.naravno klub bez ikakve zastite.dok se za to namakne istrosis sto si mogo za kadar. sezona u startu propala.i ko je kriv na kraju balade? Igraci po pljuvanju ovde izgleda haha

Naprosto mi nije jasno i nemoguce je za objasniti da u nasem gradu nema iskljucivo sportski portal ciji bi fokus bilo sve sto se desava u nasem gradu i na nasem Kantonu koji je najmnogoljudniji. Sportsport je u sluzbi sarajevskog sporta kao i ostali sportski portali iz Sarajeva i ne vidim razlog da se neko od nas ljuti jer niko nam ne brani da imamo svoj.
Toliko sportskih kolektiva na Kantonu i sportista bi bio instant uspjeh barem sto se mene tice jer vise me zanima Proleter iz Slavinovica nego cijela istorija sarajevskih klubova.
Toliko sportskih kolektiva na Kantonu i sportista bi bio instant uspjeh barem sto se mene tice jer vise me zanima Proleter iz Slavinovica nego cijela istorija sarajevskih klubova.
samo Sloboda
-
- Kontakt:
Bas takomerak je napisao/la:Naprosto mi nije jasno i nemoguce je za objasniti da u nasem gradu nema iskljucivo sportski portal ciji bi fokus bilo sve sto se desava u nasem gradu i na nasem Kantonu koji je najmnogoljudniji. Sportsport je u sluzbi sarajevskog sporta kao i ostali sportski portali iz Sarajeva i ne vidim razlog da se neko od nas ljuti jer niko nam ne brani da imamo svoj.

-
- Kontakt:
Meni je iznenadjenje bilo i ono slikanje tusnja haha
Ne sjecam se ko je tacno posto su svi prenosili
Konacno neko da odstupi od sve je ok i suti ne talasaj matrice a nista nije
Ne sjecam se ko je tacno posto su svi prenosili
Konacno neko da odstupi od sve je ok i suti ne talasaj matrice a nista nije

- Probisvjet
- Kontakt:
A istok?Sariel1987 je napisao/la:Tako je care. Sve se baca na igrace. Ne kazem i oni su placenici njih i razumijem.Beduin je napisao/la:Koliko novinara imamo u gradu, koliko portala, koliko puta se pravio intervju sa Upravom, predsjednicima, gradskom upravom, i niko nikad nije imao obraza ili damu da pita Jasmina gdje je taj pravni tim koji ce precesljati sva dugovanja Slobode.
A dug prema davudu niko ne spominje. Gdje je ta tuzba? I protiv ostalih ako je klub gradski zasto se ne brinu oko njega onda?
Ko je kriv nego onaj ko upravlja klubom ko postavlja i smjenjuje svakakve uprave.
Gdje su te tuzbe?
Eto pitanja za novinare a i oatale slobodase sto pljuju po igracima samo a ne izvoru problema
Gdje je tribina?
Gdje je sredjen sjever?
Sta je za stogodisnjicu?
A sipovi?
Kontejneri?
A sto se mali igrao?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sve ispisano sve receno....i sta cemo poduzet oko toga...
Evo ja sam za to da UG u ime navijaca uzme advokate i pokrene reviziju a mi da skupljamo pare...Ko je za...
UG da prozove Jaska za stadion i lazi onu sramotu od stadiona.

Evo ja sam za to da UG u ime navijaca uzme advokate i pokrene reviziju a mi da skupljamo pare...Ko je za...

UG da prozove Jaska za stadion i lazi onu sramotu od stadiona.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Ugovor moraš poštovati. Da li se neko trudio ili ne to je druga stvar ali ono što je potpisano mora se poštovati.
E sad druga je stvar ako postoje dupli ugovori i iskreno bi volio da organi vlasti pritisne malo fudbalere koji sudjeluju u ovakvim aktivnostima. Vidimo u ovoj zadnjoj akciji u Sarajevu i Metropolisu da se to može ali problem je naš savez koji žmiri pred ovakvim stvarima.
Druga stvar je da je privatizacija privrede u BIH završena na katastrofalan način. Firme su kupovane i prodavane na različite načine. Za 1 KM, za certifikate, za navodna ulaganja i tako to. Ono što je nama svima problem u privatizaciji je da se nađe neko ko će za 50.000 privatizovati klub tj ime i recimo dugove. Šta njega, novog vlasnika sprječava da nakon 3 godine ugasi klub a dugove ostavi da sud namiruju iz imovine koje ionako nema? 3 godine začas prolete. I nema veze nastati će neki novi klub sa istim imenom i idemo dalje.
Klubovi kao što su Tuzla City, Krupa i Mladost žive zahvaljujući interesu njihovih vlasnika i to je OK. Ljudi se trude da naprave ime i nešto što će ostati i živjeti. Na drugoj strani Sloboda i slični klubovi iščekuju neku super donaciju i žive u ubjeđenju da su bolji od nekoga. Davno su se trebali spustiti na zemlju ali na primjeru Slobode vidimo da to nije i dalje slućaj. Da su igrali na kartu regionalnog kluba puno bi bolje bilo ali šta očekivati kad vidimo da i bivši članovi uprave malo, malo pa neka sela i seljake spominju.
PS. Čim je Senad otišao pade zid. Neko nas posmatra?
E sad druga je stvar ako postoje dupli ugovori i iskreno bi volio da organi vlasti pritisne malo fudbalere koji sudjeluju u ovakvim aktivnostima. Vidimo u ovoj zadnjoj akciji u Sarajevu i Metropolisu da se to može ali problem je naš savez koji žmiri pred ovakvim stvarima.
Druga stvar je da je privatizacija privrede u BIH završena na katastrofalan način. Firme su kupovane i prodavane na različite načine. Za 1 KM, za certifikate, za navodna ulaganja i tako to. Ono što je nama svima problem u privatizaciji je da se nađe neko ko će za 50.000 privatizovati klub tj ime i recimo dugove. Šta njega, novog vlasnika sprječava da nakon 3 godine ugasi klub a dugove ostavi da sud namiruju iz imovine koje ionako nema? 3 godine začas prolete. I nema veze nastati će neki novi klub sa istim imenom i idemo dalje.
Klubovi kao što su Tuzla City, Krupa i Mladost žive zahvaljujući interesu njihovih vlasnika i to je OK. Ljudi se trude da naprave ime i nešto što će ostati i živjeti. Na drugoj strani Sloboda i slični klubovi iščekuju neku super donaciju i žive u ubjeđenju da su bolji od nekoga. Davno su se trebali spustiti na zemlju ali na primjeru Slobode vidimo da to nije i dalje slućaj. Da su igrali na kartu regionalnog kluba puno bi bolje bilo ali šta očekivati kad vidimo da i bivši članovi uprave malo, malo pa neka sela i seljake spominju.
PS. Čim je Senad otišao pade zid. Neko nas posmatra?
Zadnja izmjena: klma1, dana/u 10 apr 2019, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
& $ ?
-
- Kontakt:
Za šta je od svega ovoga što si nabrojao kriv npr Ordagić?tuzlak1987 je napisao/la:Ne kazem da ne treba traziti ali i igraci nisu cvjecke, ne ispostuju dogovore, sporazume, predsjednici ostete klub, igraci odu pod ugovorom, a klubovima vezane ruke. Tako da necu braniti niti jednog igraca jer nisu ni oni cisti.Sariel1987 je napisao/la:glupo spinujes i rezonujes za decka sa vss.
sto potpises moras i ispostovat.
i mora ti interes kluba biti iznad licnog interesa. a ne ko mnoge krvopije i paraziti.
Lupaš po tastaturi ko maksim, et' samo da nešto napišeš u kontru.
Kad imaš vlasnika puno je lakše. Vlasnik kaze danas se zovemo Kraljevi i to je to. Vlasnik kupuje i prodaje igrače. A možda mu jednostavno dodije fudbal i odluči da se bavi košarkom a klub ugasi. Moguće i da preseli klub u Trebinje. Ali ova crta koju udaraju u Slobodi i koju su udarali proteklih 20 godina nema smisla. Neki vidim i danas ne smatraju da je pozajmica problem nego je problem ako neko traži pare nazad. Otvori ti nama račun da se mi možemo zaduživati. Pa treba za Evrope jbga ti. Ako ko bude pitao svi drugi su krivi osim nas koji smo u tome učestvovali.
& $ ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Grad odustao od izgradnje Tusnja.
-
- Kontakt:
Evo bundo je poceo sa renoviranjem ulaza na stadion.Probisvjet je napisao/la:Grad odustao od izgradnje Tusnja.
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo i ja idem kputi vrata za vilu na moru.stadiontusanj je napisao/la:Evo bundo je poceo sa renoviranjem ulaza na stadion.Probisvjet je napisao/la:Grad odustao od izgradnje Tusnja.

Poucno za mladje, kako je nekada bilo, malo istorije i kako je pravljena selekcija djece, ko je novi sportski direktor Slobode za one koji misle da od njih pocinje istorija Slobode i koji misle da ako znaju koristiti Viber mogu obnasati neku funkciju u klubu.
🔴⚫️
- Probisvjet
- Kontakt:
Veliki drug moj.Skver je napisao/la:Poucno za mladje, kako je nekada bilo, malo istorije i kako je pravljena selekcija djece, ko je novi sportski direktor Slobode za one koji misle da od njih pocinje istorija Slobode i koji misle da ako znaju koristiti Viber mogu obnasati neku funkciju u klubu.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
Cestitke za juniore, 2-3 protiv Borca u gostima pobjeda u prvoj utakmici polufinala kupa. Gledam jucer spisak juniorske reprezentacije iz Borca 2 ili 3 igraca, a iz Slobode nijedan..Spaha doktore, a reprezentacija se prema nama postavlja kao i uvijek, nek se guraju po nacionalnosti i nekakvim menadzerima, plus smo ispred Borca i u ligi i sve!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Nikako ne kontam sta si htjeo reći ??Nigdje logike bgm.tuzlak1987 je napisao/la:Govedaricu otpisali i on nije zelio raskid ugovora, prebacili ga u juniore on pobjegao. Jer zna dupe da nema nigdje drugo para boljih za njega nego u Slobodi.wobly92 je napisao/la:Ko je od ovih što traže otišao pod ugovorom?
Šta više, njih se zavlačilo i išlo im na štetu od NJUO

DRŽAVA TUZLA!!
To nije Slobodabhpremierliga12 je napisao/la:Cestitke za juniore, 2-3 protiv Borca u gostima pobjeda u prvoj utakmici polufinala kupa. Gledam jucer spisak juniorske reprezentacije iz Borca 2 ili 3 igraca, a iz Slobode nijedan..Spaha doktore, a reprezentacija se prema nama postavlja kao i uvijek, nek se guraju po nacionalnosti i nekakvim menadzerima, plus smo ispred Borca i u ligi i sve!

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Joj moderatora i sranja, ne smije se pisati o OKK ali smije o Slogi 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.