Ma necemo ga dovesti za dan dva. Ali na zimu dolazi. Hem ga ovi izbacili iz ekipe hem mu duguju para.MU'MIN T.M. je napisao/la:Iskeno, mislim da od Vukelje nama ništa.
Daj Bože da griješim i da Amar od njega napravi još boljeg igrača,nego što je bio prošle godine.
Treba se fokusirati na utakmicu protiv z. mada ni tu nisam optimist, jer u našoj ligi sve ekipe iste, samo motiv(acija) bude presudan(a). A to je ovaj put,čini mi se, na strani z.
Al' nadati se najboljem, sutra su u Međugorju.? To mi se sviđa iz više razloga.
Bog je dao plavo nebo...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- zeljovac87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ajoj jes se ti primio...zeljovac87 je napisao/la:Jutros je Vukelja odbio da trenira samostalno. Izrazio je želju da napusti banjaluku. Već ga je kontaktirao neko od naših. Mogli bi mi i sva tri boda uzeti tamo.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ako bi dosao,moze on potpisati odmah,ali ce pola godine igrati kao posudjen.volio bih da su ti informacije tacne.zeljovac87 je napisao/la:Ma treba nam takav igrac kao Vukelja. Recimo pogotovo u situaciji kad Lazo ne igra. Ja sam skoro siguran da dolazi, bar po infromacijama koje ja imam.barbarez je napisao/la:to ne bi bilo lose nimalo ,da malo osvjezimo napad.fali nam nesto ,a to se najbolje vidjelo u utakmici sa sarajevom.kada je ekipa pod pritiskom da dobije,noge im se odsjeku.zeljovac87 je napisao/la:Jutros je Vukelja odbio da trenira samostalno. Izrazio je želju da napusti banjaluku. Već ga je kontaktirao neko od naših. Mogli bi mi i sva tri boda uzeti tamo.
Ako dodje stvarno ga trebamo docekati na pravi nacin. Ne znam kakva je mogucnost kad bi on mogao zaigrati za nas. Odmah ili tek na proljece?
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ma da vam igraju juniori ovog Zrinjskog mozete dobit

Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.
Cestitke svima jos jednom na dokazivanju velicne naseg kluba!!!

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
BIG ŽELJOI to je to......pile87 je napisao/la:Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.![]()
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Respect!pile87 je napisao/la:Dok predsjednik sarajeva izigrava halida sa mikrofonom delegacija iz Zelje je posjetila povrijedjenog golmana sarajeva.Samo ovako se pokazuje velicina jednog kluba a ne huskanjem i seljackim metodama.![]()
To je ono o čemu ja stalno pišem,to liči na Želju kakav bi trebao biti. A Blekić je moron!!
Brko ima nacin sta i kako, recimo da su svi igraci kaznjeni zbog loseg nastupa protiv komsija menstualne boje prilicno velikim iznosima, dok sa druge strane kazne nece biti ako se uzme utakmica u mostaru.ellaxaz je napisao/la:Sigurno je da će biti par promjena u prvih 11, i mišljenja sam da će novajlije ipak biti dostojne zamjene i da će uspješno odgovoriti postavljenim zadacima.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ODBIO IM 20% OD PLATE, AKO OSVOJE 10 BODOVA U NAREDNA 4 KOLA, VRATICE IM A AKO OSVOJE 12 IDE BONUS. " 20% od svake plate niko od nas nije rekao ne, Amare reci nam de ima li tu manipulacije..."pile87 je napisao/la:Brko ima nacin sta i kako, recimo da su svi igraci kaznjeni zbog loseg nastupa protiv komsija menstualne boje prilicno velikim iznosima, dok sa druge strane kazne nece biti ako se uzme utakmica u mostaru.ellaxaz je napisao/la:Sigurno je da će biti par promjena u prvih 11, i mišljenja sam da će novajlije ipak biti dostojne zamjene i da će uspješno odgovoriti postavljenim zadacima.

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
mozel neko upload providni grb ŽELJE ?hitno! 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
ej da nema neko link ili mp3 Željinu pjesmu, nezz naslov al evo tekst: "moraš biti mnogo jak da bi bio željin manijak, ja sam lud ja sam jak ja sam željin manijak"??????
sto se tice dovođenja igraca ja mislim da ce OSIM raditi i dovoditi na sigurno jer ova sezona je macak u vreci ako ne bude jedan predsjednik saveza nema europe što znaci **** i titulu i kup zato moramo biti strpljivi mozda i mi pustimo neke a neke igrace prodamo,a posto je odluka o jednom predsjedniku u republici srpskoj mozda i necudi ovaka odluka borca
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kakva odluka o jednom Predsjedniku u RS?
misli na jednog prijedsjednika fsbih...Neprilagodjen je napisao/la:Kakva odluka o jednom Predsjedniku u RS?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Misli da ce biti diskvalifikacija klubova i reprezentacije iz Evrope zbog nemogucnosti dogovora oko jednog predsjednika i da Borac zato rasprodaje tim?
sto se tice federacije oni bi vec sad potpisali ali rs nece znaci jedan predsjednik moze biti samo ako se svi sloze vidjecemo u martu sta ce biti i sta ce politika reciNeprilagodjen je napisao/la:Kakva odluka o jednom Predsjedniku u RS?
-
- Kontakt:
Ma Vukelja je davno rekao i samim tim izrazio zelju da jednog dana obuce Zeljin dres! Sjecam se ovog zadnjeg finala kupa BIH, kada je Borac osvojio kup i proslavio ga na Grbavici da je Vukelja javno rekao da nebi imao nista protiv i da bi mu bila cast da igra za Zelju odnosno pred Manijacima. Ne da sam ubjedjen nego sam 100 % siguran da bi Osim od njega napravio strasnog igraca koji vec u svojim nogama ima dovoljno iskustva, a previse znanosti koju on ruku na srce malo i koristi i pokazuje u dresu Borca, a u Zelji bi explodirao. Vidjet cemo, ima tu jos opcija, ali je svakako i on jedna od tih opcija koja bi na proljece mogla donijeti prevagu ukoliko ne bude papirologija koja ga veze za Borac pravila problem.