NK Zvijezda Gradačac

1922VFC1981
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la 1922VFC1981 » 11 apr 2019, 23:28

Orhan je napisao/la:Jesu nam napakovali sudije za ovaj vikend
Ne moze se svaki vikend u vasu korist sudit,da vi kupujete pa hajde razumio bi al ovako olimpickice vam delegiraju kako i sta a vi ste obicni pijuni.
#musvdg

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 11 apr 2019, 23:41

1922VFC1981 je napisao/la:
Ne moze se svaki vikend u vasu korist sudit,da vi kupujete pa hajde razumio bi al ovako olimpickice vam delegiraju kako i sta a vi ste obicni pijuni.
Ciji god da smo pijun. Vi da ste bili bolji pobijedili bi i gotova stvar. Tvoj je problem sto ti vidis u svemu krivca a ne vidis u onome cemu bi trebao, a to su vasi igraci.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 12 apr 2019, 00:08

:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 apr 2019, 00:11

Desava im se isto kao i nama prosle sezone ali oni to nekapiraju... ljudi im usli medju igrace, premije daju gdje stignu oni nista... misle na finjaka uci u premijerku??? Nema teorije ba... Olimpik ulazi nisu likovi ludi toliki novac davat i da neudju... oni ce sa nama ce tavorit u ovoj vukohebini dok nebudu kao i mi povuci potegni zategni pusti...

Nas ce sudija dole povaljat zato neocekujte nista... steta bi stvarno bila combicu da plastika nedodje... uz par pojacanja mozemo u ovoj ligi tavorit 2-5 mjesto sta je tu je... premijerke necemo ni mi ni Velez za dugo vidit...

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 apr 2019, 01:17

:tralala: :tralala: :tralala:
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 12 apr 2019, 07:50

:opaopa:
:kafa: :opaopa:
Husein-kapetan Gradaščević

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 apr 2019, 08:03

Orhan je napisao/la:
combe je napisao/la:Juce dobijem info.koje su dvije jajare uzele dio kesa koji je bio namjenjen igracima. I za divno cudo od trojice na koje sam sumnjao dvojica su upravo ti.
Od terena izgleda takode nece biti nista posto se ulosi nisu uspjeli ugradit prilikom izgradnje.
Combe pisi koje su to fukare, zar ces ih postedit i ne objavit njihova imena...
Za lijekove im trebalo ko god da je bio
Sramota me ispred njih. A i da kazem imena ne bi iznenadilo. Dva krmka koja sistematski unistavaju klub vec zadnjih par godina.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 12 apr 2019, 09:23

Gradom kruzi prica kako nikakve pare nisu donesene to je ludi pisko izmislio i benjo, prava info je da je covjek iz uprave napravio pozajmnicu klubu da se igraci premiraju. I istina da 5000 km su ostavili kao za sudije pa ne idemo na prvo mjesto joj tugo moja gdje sam ja vrijeme provodio i sa kime.
Pa ljudi moji mogo sam zavrnuti 15 0000 km da sam bio kao oni bezobrazan a ne 5000 medjutim nismo htjeli ni marke da se ogradimo uradili smo to jer volimo klub i opet bi se ukljucio koje su to fukare jarane ja sam gospodin po ovome svemu kad sagledam. I jos nesto da dodam 4 - 5 novinara me je zvalo da dam izjavu povodom toga rekao sam hvala necu ipak je to moj klub.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 apr 2019, 10:19

spiska je napisao/la:Gradom kruzi prica kako nikakve pare nisu donesene to je ludi pisko izmislio i benjo, prava info je da je covjek iz uprave napravio pozajmnicu klubu da se igraci premiraju. I istina da 5000 km su ostavili kao za sudije pa ne idemo na prvo mjesto joj tugo moja gdje sam ja vrijeme provodio i sa kime.
Pa ljudi moji mogo sam zavrnuti 15 0000 km da sam bio kao oni bezobrazan a ne 5000 medjutim nismo htjeli ni marke da se ogradimo uradili smo to jer volimo klub i opet bi se ukljucio koje su to fukare jarane ja sam gospodin po ovome svemu kad sagledam. I jos nesto da dodam 4 - 5 novinara me je zvalo da dam izjavu povodom toga rekao sam hvala necu ipak je to moj klub.
Neke yebali te oni. I sam znaš da su pare uzela dvojica koje si ti najviše branio. Meni nema šta nisi govorio kada sam ti pričao o njima koji su gov nari. A tim ljudima nije Zvijezda jedina gdje su samo sebe tražili. Oni gdje god su bili lični interes im je bio na prvom mjestu.
Najbolje je zvat frajera koji je donio taj dan keš i kome ga je dao. Covjek je cijelo vrijeme bio tu i tek nakon utakmice dao pare.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 apr 2019, 11:13

Mustafa i slada...zar nesmijete rec...ccc a pare iz srebrenika pisko. Plus sapina call...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 12 apr 2019, 11:33

Vi koji znate imena a sutite, pricate u siframa, niste nista bolji od njih.

Ta gamad treba javno da se proziva, nek svi znaju sta rade dole
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 12 apr 2019, 11:57

Ja te ljude imenom i prezimenom prozivam vec 3-4 godine. I tada ste svi bili protiv mene.
Cekao sam da sami nadođete da vidite kakva go vna su kod nas u klubu.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 apr 2019, 12:41

A glavno je prave pozajmice klubu i cim uspiju sta dog.odmah povrat pozajmica.pa tako mogu i ja vodit klub posudim 5000 km na kraju sezone u plusu 25000 km. A otkud dzeju pare za ona kola.kad plate kasne po 2 mjeseca u firmi...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 12 apr 2019, 15:16

crvenobijeli je napisao/la:A glavno je prave pozajmice klubu i cim uspiju sta dog.odmah povrat pozajmica.pa tako mogu i ja vodit klub posudim 5000 km na kraju sezone u plusu 25000 km. A otkud dzeju pare za ona kola.kad plate kasne po 2 mjeseca u firmi...
STIGLA IH BOZIJA KAZNA SVE DOLE KOJI RADE TO...
STA NAM URADISE OD KLUBA

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

Orhan
Kontakt:

Post Postao/la Orhan » 12 apr 2019, 15:20

spiska je napisao/la:Gradom kruzi prica kako nikakve pare nisu donesene to je ludi pisko izmislio i benjo, prava info je da je covjek iz uprave napravio pozajmnicu klubu da se igraci premiraju. I istina da 5000 km su ostavili kao za sudije pa ne idemo na prvo mjesto joj tugo moja gdje sam ja vrijeme provodio i sa kime.
Da znas spiska da nisi upravu ako su te vec zvali novinari, trebao si rec ko su te fukare nisi ti Zvijezdu nista zastitio tom sutnjom a te pojedince si zastitio

Ivan Mijačević

Stjepan Šiber

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 12 apr 2019, 17:39

combe je napisao/la:Ja te ljude imenom i prezimenom prozivam vec 3-4 godine. I tada ste svi bili protiv mene.
Cekao sam da sami nadođete da vidite kakva go vna su kod nas u klubu.
Meni se cini da su samo smjenjivali trenere u omladinskom pogonu koda ce ugasit omladinski pogon Gorana, Denisa, Mrkija.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 12 apr 2019, 18:00

crvenobijeli je napisao/la:Mustafa i slada...zar nesmijete rec...ccc a pare iz srebrenika pisko. Plus sapina call...
Ne znam za pare iz Srebrenika znam jedino da je Mercedes neki ostao bez vlasnika na 3 dana dole stajao z kapiji u Stadionu nestalo gorivo :)
Mi smo ljetos tražili ostavke svi su opet dali njima podršku Nek vam je sretno, MALE šanse da pratim Zvijezdu nakon ove sezone.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 12 apr 2019, 21:20

Smirite malo tenzije ipak je to nas voljeni klub... nije lako vodit klub u koji niko nece da ulaze... rupa je kolko hoces... igraci,putovanja, sudije,treneri ovo ono nema ko nije zasjeo... za to sve trebaju pare...dobro se i odrzavamo ko riba na suhom pa pomalo nekad kapne...

Da nije sve kako treba je cinjenica i uvjek moze bolje... ekipa je pokazala da mozemo svakog dobit i to raduje...svaka im cast tako se bori za dres Zvijezde...
Omladinski pogon mora bolje funkcionisat... nemoze se desavat da nema delegata i sudija na prvenstvenim utakmicama omladinskog pogona naprimjer....

Lagano pocet trazit nacin da se napravi jaca i bolja Zvijezda koja bi bolje funkionisala... kako sta neznam... pitanje je Piska i da ste vi to sve preuzeli dali bi bolje bilo jer mnoge firme obecaju a kad treba dat nigdje nikog...

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 12 apr 2019, 22:37

Nije stvar samo financija umjesto trenera od 2500 zaposliš na 1500, umjesto igrače od 1500,1300 uzmeš da najskuplji igrač bude 1000 km, a Doljancic, Facic, Mujagic Itd su igrači sa kojima možeš igrati prvu ligu opušteno plus imaš još ti igrača koji igraju u okolini Isanovic, Omerwgic Vedad .... uglavnom može se sabrat ekipa dobra a novac u sponzore usmjerit u omladinski pogon pa Nek za 5 godina napravimo igrača dobro je combe80 trebaš ss znaš da je Zvijezda za Serbu, Musica, Kuzmanovica ove sezone dobila preko 50 000 km nije to mala lova da se razumijemo.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 apr 2019, 12:53

Matori Lazo sprema iznenadjenje danas u Jajcu!!! Fino ce mo ih trehnut hehe...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.