druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikiralaKako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali nauciti postenju i postovanju.