FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 12 apr 2019, 12:27

Ma očekivano je ovo, kao i prije dvije godine.Ivan Beus, drugi čovjek saveza je zaštitnik hrvatskih interesa.O guranju Zrinjskog svih ovih godina, suludo je raspravljati :facepalm: :facepalm:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2019, 12:28

AlfredNobel je napisao/la:Šta je frka što smo domaćini? Ne kontam..
Zato sto je namjesteno, svaki put revans na pecari nema smisla vise.
Vjerujem da smo toliko jaci od njih da im ni to ne moze pomoci al smijesno vise svi sml znali da ce biti revans tamo...
You are someone else I am still right here

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 12 apr 2019, 12:32

fera je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikirala :roll: Kako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj :shock:
druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali nauciti postenju i postovanju.
Druze izvini ti mozes mozda u svojoj kuci naredzivat tko ce za koga navijati a mozda i to ne. Za preko pedest god navijanja memas mi pravo reci to . Kad se moj klub FK Sarajevo bude zvalo Fk Usref Musemic tada cu prestati vrlo rado navijati ali se nadam da se nece to desiti. I jos nesto ovo sto pisam usref nije vrijedjanje nego su ga zvali tako u srpskom klubu gdje je igrao. Imas jedan pozdrav od mene :salut:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 12:38

Vala i ja sam znao kritikovati Husrefa,ali vi pretjeruje te Bgm.
Nisam znao da i dalje igra u tom srpskom klubu pa ga zovete Usref..ne budi ti munafik pasa prvi..i
Ti isti koji ga zovu Usref nas zovu Turcima ,balijama itd itd..
Od sat tebe znaci trebamo zvati Turcin ili Osmanlija.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2019, 12:39

Do sad šest finala kupa Širokog protiv sarajevskih klubova, pet puta uzvrat kod njih. Samo protiv Olimpica uzvrat bio u Sarajevu, valjda zato što su očekivali da Olimpic nema šanse u finalu.
Protiv nas tri finala kupa, sva tri uzvrat na Pecari. Dosadilo više.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 apr 2019, 12:41

Podignuti pehar na Pecari u majicama sa slikom Vedrana, neprocjenjivo :pray:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 apr 2019, 12:42

**** li im mamaru u picku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 12 apr 2019, 12:47

A ne treba nas iznenaditi ako zabrane Hordama da dodju u široki na uzvratnu utakmicu..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 12 apr 2019, 12:47

skoroalen je napisao/la:Do sad šest finala kupa Širokog protiv sarajevskih klubova, pet puta uzvrat kod njih. Samo protiv Olimpica uzvrat bio u Sarajevu, valjda zato što su očekivali da Olimpic nema šanse u finalu.
Ako se dobro sjecam uzvrat 2005 je bio na Kosevu

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2019, 12:50

Orangina85 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Do sad šest finala kupa Širokog protiv sarajevskih klubova, pet puta uzvrat kod njih. Samo protiv Olimpica uzvrat bio u Sarajevu, valjda zato što su očekivali da Olimpic nema šanse u finalu.
Ako se dobro sjecam uzvrat 2005 je bio na Kosevu
Dobro si, moja greška. :thumbup:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 apr 2019, 12:58

Yebem li ti Begicu porijeklo.
Ko misli da Siroki slucajno dobija ovolike uzvratne kod kuce naivan je.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 12 apr 2019, 13:00

Stroj1946 je napisao/la:Nije to problem, nego kad igramo dole, bice svega... Sto i Lecler spomenu... Ma nista kad budemo igrali prvu ovdje, polomit im dva, tri igraca iz prvih 11 i cao....
Smeta orgijanje a poziv na lomljenje igrača normalno. Ah ta djeca cvijeća

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 12 apr 2019, 13:03

sb1996 je napisao/la:
Stroj1946 je napisao/la:Nije to problem, nego kad igramo dole, bice svega... Sto i Lecler spomenu... Ma nista kad budemo igrali prvu ovdje, polomit im dva, tri igraca iz prvih 11 i cao....
Naravno

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 apr 2019, 13:04

sb1996 je napisao/la:
Qurac sipu fasisto !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2019, 13:10

sb1996 je napisao/la:
Treba vam napraviti pakao i na terenu i na tribinama jer ce te vi to svakako nama uraditi u revansu.
You are someone else I am still right here

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 apr 2019, 13:15

Ne volim Husrefa, ali zvati ga Usref sa jasnim aluzijama, jest civilizacijsko dno.
Navijač Sarajeva ne smije sebi dopustiti takve gadosti.
Sjetimo se naših korjena i zasada. Mi smo gradski i antifašistički klub. Mi smo u temelju Ustava bivše i sadašnje drzave. Moramo biti svjetionik u radu i ponašanju. Nemojte se spuštati na nivo krezubih skretničara i filoustaških aveti.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 12 apr 2019, 13:44

Zip je napisao/la:Podignuti pehar na Pecari u majicama sa slikom Vedrana, neprocjenjivo :pray:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Amin!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 apr 2019, 13:47

robertkosar je napisao/la:
fera je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikirala :roll: Kako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj :shock:
druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali nauciti postenju i postovanju.
Druze izvini ti mozes mozda u svojoj kuci naredzivat tko ce za koga navijati a mozda i to ne. Za preko pedest god navijanja memas mi pravo reci to . Kad se moj klub FK Sarajevo bude zvalo Fk Usref Musemic tada cu prestati vrlo rado navijati ali se nadam da se nece to desiti. I jos nesto ovo sto pisam usref nije vrijedjanje nego su ga zvali tako u srpskom klubu gdje je igrao. Imas jedan pozdrav od mene :salut:

Mrs!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 apr 2019, 13:49

Ja se vise plasim lige, nego kupa, hebes kup. Teska svaka tekma u liga sad.. samo da se ne opuste i nema problema ni u kupu ni u prvenstvu, jednostavno svaku moraju dobiti jer ce svinjski svim silama to uspjeti do kraja
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 12 apr 2019, 13:51

ledesma je napisao/la:Ja se vise plasim lige, nego kupa, hebes kup. Teska svaka tekma u liga sad.. samo da se ne opuste i nema problema ni u kupu ni u prvenstvu, jednostavno svaku moraju dobiti jer ce svinjski svim silama to uspjeti do kraja
Onda ne moramo svaku, dvije smijemo izgubit. :D
Mi faktički imamo 7 bodova prednosti, Svinje ne mogu stić ni našu gol razliku ni broj postignutih golova.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 37 gostiju.