Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Ma ne mogu on i Matic igrat to je problem
Zeljeznicar! 1921 !
Ovom nsfuranim Rasfordu treba strog trener inace djete ce ostat obicni trkac,koliko losih odluka i nsfurani momenata,po cemu on treba da izvodi svaki slobodnjak,da ce jedan od deset ici u golmana pa se odbiti neko da pritrči ne kontam odakle momku autoritet da tako prilazi svakom slobidnjsku kao da samo on suta Bogom dan
Jedna stvar koja mi sezonama ide na zivce jesu slobodni udarci koje Pogba konstantno pusta da drugi izvode
Ja mislim da i Smalling dodje i kaze ja cu ovaj izvesti on bi se povukao pa brate mili uzmi loptu i izvodi slobodnjake preuzmi odgovornost a vjerovatno najbolji sut ima u ekipi a Rash Fred Young i slicni se nekontrolisano ispucavaju
Ja mislim da i Smalling dodje i kaze ja cu ovaj izvesti on bi se povukao pa brate mili uzmi loptu i izvodi slobodnjake preuzmi odgovornost a vjerovatno najbolji sut ima u ekipi a Rash Fred Young i slicni se nekontrolisano ispucavaju
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Bjezi jbt citam komentare Bsrcini navijača ljudi psuju valverdea sto su odigrali najlošiju utakmicu sezone,a ljudi pobijedili i nisu dozvolili sut u okvir gola, protiv Uniteda na old trafordz,a nasi navijači zadovoljni sta dalje pricati.
Roj Kin dobro rece da klub ide u prosjek i sto je najgore da su navijači time zadovoljni i nsvikskaju se na to,ova utakmica je dokaz da su ljudi zadovoljni izgubili samo jedan razlike protiv ova uzasne barcelone oni zadovoljni,a barcini navijači pljuju jer su ljudi navikli na vece i bolje predstave,koliko smo daleko od velike ekipe
Solskera je neko dobro savjetovao da prica o starim vremenima i kupi ove engleske budjovane,da istrpis jednog yanga 90 min meni je odmah za otkaza,vadis jedinog igraca koji nesto moze u skoku i nakon toga igras na centarsuteve,uzas uzasa izmijene ne samo sinoc nego inace
O kakvom on napadačkom fudbalu prica i kome maglu prodaje u dvije zadnje utakmice lige prvaka nema mu ekipa sut u okvir gola hej 180 minuta jbt zivote ili nam i napad sad ne valja koji svak fali kao najbolji dio ekipe ko koga ovde jbe
Gdje su vam ti klipovi kad Solsker se deree ns onu djecu iz Moldea sutaj sutaj ako ne sutas ne mozes gol dati, ocito da je i on zaboravio u zadnje vrijeme reci igracima da treba da sutaju gol da daju
Onog malog digao do Boga a lik jos uvijek pet utakmica los jednu procvjeta evo ga ksze Ronaldo a ustvari engleska trkacica koja umislila da sad sve moze svaki prekid izvesti sutat iz svake pozicije a trener nems muda momak malo ns klupu,nek pogleda kako Vslverde dozira Dembelea koji zs ovog stroj
Roj Kin dobro rece da klub ide u prosjek i sto je najgore da su navijači time zadovoljni i nsvikskaju se na to,ova utakmica je dokaz da su ljudi zadovoljni izgubili samo jedan razlike protiv ova uzasne barcelone oni zadovoljni,a barcini navijači pljuju jer su ljudi navikli na vece i bolje predstave,koliko smo daleko od velike ekipe
Solskera je neko dobro savjetovao da prica o starim vremenima i kupi ove engleske budjovane,da istrpis jednog yanga 90 min meni je odmah za otkaza,vadis jedinog igraca koji nesto moze u skoku i nakon toga igras na centarsuteve,uzas uzasa izmijene ne samo sinoc nego inace
O kakvom on napadačkom fudbalu prica i kome maglu prodaje u dvije zadnje utakmice lige prvaka nema mu ekipa sut u okvir gola hej 180 minuta jbt zivote ili nam i napad sad ne valja koji svak fali kao najbolji dio ekipe ko koga ovde jbe
Gdje su vam ti klipovi kad Solsker se deree ns onu djecu iz Moldea sutaj sutaj ako ne sutas ne mozes gol dati, ocito da je i on zaboravio u zadnje vrijeme reci igracima da treba da sutaju gol da daju
Onog malog digao do Boga a lik jos uvijek pet utakmica los jednu procvjeta evo ga ksze Ronaldo a ustvari engleska trkacica koja umislila da sad sve moze svaki prekid izvesti sutat iz svake pozicije a trener nems muda momak malo ns klupu,nek pogleda kako Vslverde dozira Dembelea koji zs ovog stroj
Zadnja izmjena: tajger, dana/u 11 apr 2019, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
MU ima previše visokih snažnih igrača koji su tehnički neizgrađeni.tromi.
Trebaju im igrači tipa Dybala, Pjanić, Modrić. Mali, brzi, tehnički podkovani.
Trebaju im igrači tipa Dybala, Pjanić, Modrić. Mali, brzi, tehnički podkovani.
Manchester United have identified Idrissa Gueye as a potential replacement for the departing Ander Herrera (James Robson)

Potez koji bi svakako imao smisla, obzirom da je, gledajuci striktno rolu, mali Scott zamjena za Andera, ali pozicija Matica skripi. Novi dm + Fred, vise neg dovoljno.
Brazilac je uradio nevjerovatan posao u jednom segmentu.. Te greske u predaji ce vjerovatno minimizirati vecim brojem meceva, jer na intervale pokazuje tehniku Labilnog.
Fred made more recoveries (15) vs. Barcelona than any other player has managed in a #UCL knockout game this season.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Ma Fredu treba minutaza, vjerujem da ce od sljedece sezone opravdati ulozeno
Branio sam Pogbu, ali poslije svake tekme sam sve vise za njegov odlazak. Nek ide yebo ga real i zidan
Branio sam Pogbu, ali poslije svake tekme sam sve vise za njegov odlazak. Nek ide yebo ga real i zidan
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
A Pogba kad je dozvolio da mu Fred pokazuje kako se igra nek se ubije, cijelo dr pol Pogba kad ima loptu predaje je Fredu nema muda da on nešto pokuša, kriti sw iza jednog Freda u utakmici gdhe trebaš preuzeti igru pokazati ko si i kritičare ušutkati njemu govor tijela kao da sw pita sta cu ja ovde, bljesne tu po koji napad al brate ako ti utakmica protiv Barce nije motiv da se nametnes da si stalno tu kod lopte nešto da kreiras koji ćeš nam krac
Ma vidi se da Fred ima štofa, kao što sam već pisao, jezik i nova kultura su mu barijera ove sezone. Baš je dobar igrač, i ima muda
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
Nemoj tako. Oko Pogbe mi trebamo graditi ekipu, dovesti ku jos dva veznjaka da mu olaksaju, jedno krilo da ubrza, napadaca da trpa a sve to da Pogba moze setati neometan po terenu i glumiti zvijezdu od 100 miliona. Nista nije do njega, on je ocajan i svi drugi su krivi. Ne vrijedi on ni pola para koje smo dali za njega. Sada cemo vidjeti ko je ludji, nasi ako mu stvarno daju 500k sedmicno ili Real ako za ovo ponudi Krossa.tajger je napisao/la:A Pogba kad je dozvolio da mu Fred pokazuje kako se igra nek se ubije, cijelo dr pol Pogba kad ima loptu predaje je Fredu nema muda da on nešto pokuša, kriti sw iza jednog Freda u utakmici gdhe trebaš preuzeti igru pokazati ko si i kritičare ušutkati njemu govor tijela kao da sw pita sta cu ja ovde, bljesne tu po koji napad al brate ako ti utakmica protiv Barce nije motiv da se nametnes da si stalno tu kod lopte nešto da kreiras koji ćeš nam krac
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Al' kakva tekma Freda u pi.ku materinu.
Momak od sljedeće sezone bez problema može biti naša 6-ca koja će iznositi loptu uz odličan work rate i duel igru. Samo je potrebno ukazati mu povjerenje i dati mu pravu šansu. Samopuzdanje mora porasti. On i Scott i imamo vrhunske tacklere u prvih 11, pošto Herrera ide.
Yebiga moram tražiti pozitivu nakon poraza. Mislim da smo svi svjesni kako smo daleko od najboljih na svijetu u ovom trenutku, kadrovski prije svega. Kada ti jedan Young igra standardnog beka, a pritom ti kapiten, onda znamo koliko je sati. Treba ovdje finih rezova od uprave do ekipe kako bi ova ekipa prodisala. Ovo ljeto nam je jako bitno (koje li već po redu
) da okrenemo drugi list i da krenemo u pravom smjeru. Ako ponovo zas.eru onda im treba slatko yebati mater.

Yebiga moram tražiti pozitivu nakon poraza. Mislim da smo svi svjesni kako smo daleko od najboljih na svijetu u ovom trenutku, kadrovski prije svega. Kada ti jedan Young igra standardnog beka, a pritom ti kapiten, onda znamo koliko je sati. Treba ovdje finih rezova od uprave do ekipe kako bi ova ekipa prodisala. Ovo ljeto nam je jako bitno (koje li već po redu

Daleko smo od najboljih jedno 20 bodova, a vidjeli smo sinoć da je i Barcelona daleko od najboljih.Poligon10 je napisao/la:Al' kakva tekma Freda u pi.ku materinu.Momak od sljedeće sezone bez problema može biti naša 6-ca koja će iznositi loptu uz odličan work rate i duel igru. Samo je potrebno ukazati mu povjerenje i dati mu pravu šansu. Samopuzdanje mora porasti. On i Scott i imamo vrhunske tacklere u prvih 11, pošto Herrera ide.
Yebiga moram tražiti pozitivu nakon poraza. Mislim da smo svi svjesni kako smo daleko od najboljih na svijetu u ovom trenutku, kadrovski prije svega. Kada ti jedan Young igra standardnog beka, a pritom ti kapiten, onda znamo koliko je sati. Treba ovdje finih rezova od uprave do ekipe kako bi ova ekipa prodisala. Ovo ljeto nam je jako bitno (koje li već po redu) da okrenemo drugi list i da krenemo u pravom smjeru. Ako ponovo zas.eru onda im treba slatko yebati mater.
Going on up to a spirit in the sky...
- MrMagnificent
Ne moze se OGS nista previse zamjeriti ni sinoc istina forsiranje Younga je ta neka stvar koja nije bas jasna jer ne vjerujem da je i Darmian cak losiji od ovog
Italijan bar u odbrani izgleda pristojno a ovaj tesko je reci gdje je veci balvan ofanzivno ili defanzivno pa samo sinoc je imao 0/11 pokusaja nekih centarsuteva
Treba shvatiti i Olea pao je kao s Marsa u pola sezone i sad bi on kao trebao nadoknaditi -13 zaostatka za trecim mjestom i uzeti trofej LP i takve slicne stvari i da ovu prvu stvar je cak i u radio i sta sad ne ide po evropi s prosjecnim rosterom i ne pobjedjuje najvece klubove i odmah nije vise dovoljno dobar brzo nazalost pojedinci zaborave neke stvari
Pustite covjeka da odradi sta se moze odraditi do kraja sezone nema ga potrebe gaziti i pljuvati ipak mislim da to nije zasluzio
Treba mu pruziti sansu da i on dovede par svojih igraca kad su mogli dobiti priliku (Moyes LvG i Mourinho) koji nista nisu znacili ovom klubu moze i on
Sinoc s onom pocetnom postavom biti potpuno ravnopravan na terenu nije mala stvar bez obzira koliko i Barca bila daleko od ovih najjacih ekipa zasto nije vise napravljeno u ofanzivi pa upravo dolazimo do tog manjka kvalitete gdje oni iskoriste svoju sansu glavom preko Suareza a Dalot koji je bio u boljoj situaciji napuca loptu glavom u aut
Italijan bar u odbrani izgleda pristojno a ovaj tesko je reci gdje je veci balvan ofanzivno ili defanzivno pa samo sinoc je imao 0/11 pokusaja nekih centarsuteva

Treba shvatiti i Olea pao je kao s Marsa u pola sezone i sad bi on kao trebao nadoknaditi -13 zaostatka za trecim mjestom i uzeti trofej LP i takve slicne stvari i da ovu prvu stvar je cak i u radio i sta sad ne ide po evropi s prosjecnim rosterom i ne pobjedjuje najvece klubove i odmah nije vise dovoljno dobar brzo nazalost pojedinci zaborave neke stvari
Pustite covjeka da odradi sta se moze odraditi do kraja sezone nema ga potrebe gaziti i pljuvati ipak mislim da to nije zasluzio
Treba mu pruziti sansu da i on dovede par svojih igraca kad su mogli dobiti priliku (Moyes LvG i Mourinho) koji nista nisu znacili ovom klubu moze i on
Sinoc s onom pocetnom postavom biti potpuno ravnopravan na terenu nije mala stvar bez obzira koliko i Barca bila daleko od ovih najjacih ekipa zasto nije vise napravljeno u ofanzivi pa upravo dolazimo do tog manjka kvalitete gdje oni iskoriste svoju sansu glavom preko Suareza a Dalot koji je bio u boljoj situaciji napuca loptu glavom u aut
Da Rashford nije bio onoliko kriminalan i da smo imali desnog beka na terenu, izvukli bi pozitivan rezultat sinoć. Ole je pogodio sa taktikom, Messi je bio odsječen, ali pojedinačne greške su nas koštale. Barca je definitivno bila prosječna, samo imaju sreću da su igrački barem duplo jači od nas. Svidjela mi se borba naših i ponoviću se, Fred i Scott su prekucali utakmicu.Daleko smo od najboljih jedno 20 bodova, a vidjeli smo sinoć da je i Barcelona daleko od najboljih.
Ovoj ekipi treba 4-5 pojačanja kako bi bila spremna hrabro se suprostaviti bilo kojoj ekipi na svijetu. Stoper, desni bek, veznjak, krilo/napadač i možemo pričati.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mi trebamo ganjati Nevesa, Gueye ima 29 god, po meni lošiji od Andera, tako neće biti nikakav apgrejd.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Haha tako je jbt igrace kojem moras kupiti pola ekipe da igra za njega,onda kad kupis njega nek i ti igrsci idu u paketu sa njim da njegove rupe pokriva mislim glupost, kaze majstor ne treba da trci pa nije jbni Xavi,Inijesta,Pirlo,Skols...itd a i oni su trcsli duplo vise od njegaRooney88 je napisao/la:Nemoj tako. Oko Pogbe mi trebamo graditi ekipu, dovesti ku jos dva veznjaka da mu olaksaju, jedno krilo da ubrza, napadaca da trpa a sve to da Pogba moze setati neometan po terenu i glumiti zvijezdu od 100 miliona. Nista nije do njega, on je ocajan i svi drugi su krivi. Ne vrijedi on ni pola para koje smo dali za njega. Sada cemo vidjeti ko je ludji, nasi ako mu stvarno daju 500k sedmicno ili Real ako za ovo ponudi Krossa.tajger je napisao/la:A Pogba kad je dozvolio da mu Fred pokazuje kako se igra nek se ubije, cijelo dr pol Pogba kad ima loptu predaje je Fredu nema muda da on nešto pokuša, kriti sw iza jednog Freda u utakmici gdhe trebaš preuzeti igru pokazati ko si i kritičare ušutkati njemu govor tijela kao da sw pita sta cu ja ovde, bljesne tu po koji napad al brate ako ti utakmica protiv Barce nije motiv da se nametnes da si stalno tu kod lopte nešto da kreiras koji ćeš nam krac
Ova ti je dobra da vodimo ko ce ispasti budala vecs nasi ako mu toliko daju ili Real haha kako god on ce biti gornji jbg
- MrMagnificent
Herrera ode besplatno iz kluba i kupis zamjenu Gueye(29g) koji je losiji igrac i platis ga jos oko £40mil pa to bi bio najgluplji potez u historiji fudbala
Klasicne medijske gluposti

Klasicne medijske gluposti
Gueye je najbolji defanzivac lige (veznjak) gledajuci kontinuitet jos od 2015. Cinjenica.
Jedini je parirao Kanteu iz Lestera i prve sezone Celzija. Pored defanz umijeca, radi se o igracu nevjerovatnih atletskih sposobnosti. U svom CV-u, zadnjih sedam godina nema vise od 20-ak dana odsustva uzrokovanog povredama. Masinerija.
Ovaj United zadnjih nekoliko sezona nije imao agilnog dm-a. Maticev pad poceo je upravo odlaskom iz redova plavaca.
Jedini je parirao Kanteu iz Lestera i prve sezone Celzija. Pored defanz umijeca, radi se o igracu nevjerovatnih atletskih sposobnosti. U svom CV-u, zadnjih sedam godina nema vise od 20-ak dana odsustva uzrokovanog povredama. Masinerija.
Ovaj United zadnjih nekoliko sezona nije imao agilnog dm-a. Maticev pad poceo je upravo odlaskom iz redova plavaca.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- MrMagnificent
Ako hoces igrati fudbal ne dovodis Gueya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.