Zip je napisao/la:Podignuti pehar na Pecari u majicama sa slikom Vedrana, neprocjenjivo
Amin!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zip je napisao/la:Podignuti pehar na Pecari u majicama sa slikom Vedrana, neprocjenjivo
robertkosar je napisao/la:Druze izvini ti mozes mozda u svojoj kuci naredzivat tko ce za koga navijati a mozda i to ne. Za preko pedest god navijanja memas mi pravo reci to . Kad se moj klub FK Sarajevo bude zvalo Fk Usref Musemic tada cu prestati vrlo rado navijati ali se nadam da se nece to desiti. I jos nesto ovo sto pisam usref nije vrijedjanje nego su ga zvali tako u srpskom klubu gdje je igrao. Imas jedan pozdrav od menefera je napisao/la:druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikiralaKako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali nauciti postenju i postovanju.
Onda ne moramo svaku, dvije smijemo izgubit.ledesma je napisao/la:Ja se vise plasim lige, nego kupa, hebes kup. Teska svaka tekma u liga sad.. samo da se ne opuste i nema problema ni u kupu ni u prvenstvu, jednostavno svaku moraju dobiti jer ce svinjski svim silama to uspjeti do kraja
Najgori pakao za njih je kad ih mlatnemo sa tri komada...Ne treba nikog lomiti,ionako ce ih reza slomiti,jednostavno mi smo vazda bili gospodski klub i takvi cemo i ostati...Samo loptama u mreži silovati njihovu fudbalsku realnost...fera je napisao/la:Treba vam napraviti pakao i na terenu i na tribinama jer ce te vi to svakako nama uraditi u revansu.sb1996 je napisao/la:Smeta orgijanje a poziv na lomljenje igrača normalno. Ah ta djeca cvijećaStroj1946 je napisao/la:Nije to problem, nego kad igramo dole, bice svega... Sto i Lecler spomenu... Ma nista kad budemo igrali prvu ovdje, polomit im dva, tri igraca iz prvih 11 i cao....
samo što je se panično bježalo u svlacionicu mada nije nitko htio dirati igraceMortemHz je napisao/la:Dočekati ekipu i stručni štab Širokog Brijega gospodski kao i uvijek. Ako ne primimo gol i 1:0 bi bilo super a sve preko je bonus vrijedan trofeja.
Igrači se trebaju psihički spremiti na orgijanje puno šovinizma i fašizma dole. Kao što je to uvijek slučaj, bit će užasnih povika, zviždanje svojoj državi i svom glavnom gradu, poziva na ubistvo i razna klanja, spominjanje u tom kontekstu neke balije jer valjda i dalje misle da ta riječ nekoga može uvrijediti (istina je, vjerujte da većina takvih tipova to i misli) i razne ostale stvari u vidu svastike i slično.
Ovo treba što više ignorisati a ovaj put će klub reagovati na najbolji mogući način ako opet dođe do zabrane i da mi ispaštamo opet radi njihovog primitivizma i silnog divljanja.
Volim te Sarajevo!
Nas Vedran je uvijek u nasim sjecanjima ...Bar vi nemate prava nikom prebacivati za neko huliganstvo,jer svoje ste opecatili za vijeke vijekova...sb1996 je napisao/la:samo što je se panično bježalo u svlacionicu mada nije nitko htio dirati igraceMortemHz je napisao/la:Dočekati ekipu i stručni štab Širokog Brijega gospodski kao i uvijek. Ako ne primimo gol i 1:0 bi bilo super a sve preko je bonus vrijedan trofeja.
Igrači se trebaju psihički spremiti na orgijanje puno šovinizma i fašizma dole. Kao što je to uvijek slučaj, bit će užasnih povika, zviždanje svojoj državi i svom glavnom gradu, poziva na ubistvo i razna klanja, spominjanje u tom kontekstu neke balije jer valjda i dalje misle da ta riječ nekoga može uvrijediti (istina je, vjerujte da većina takvih tipova to i misli) i razne ostale stvari u vidu svastike i slično.
Ovo treba što više ignorisati a ovaj put će klub reagovati na najbolji mogući način ako opet dođe do zabrane i da mi ispaštamo opet radi njihovog primitivizma i silnog divljanja.
Volim te Sarajevo!
Ponašanje 2005. da se i ne spominje.
Djeca cvijeća koja žive u snovima. Pozdrav
MRS odavde, yebem ti komplet familiju mrtvu !!!sb1996 je napisao/la:samo što je se panično bježalo u svlacionicu mada nije nitko htio dirati igraceMortemHz je napisao/la:Dočekati ekipu i stručni štab Širokog Brijega gospodski kao i uvijek. Ako ne primimo gol i 1:0 bi bilo super a sve preko je bonus vrijedan trofeja.
Volim te Sarajevo!
Upravo to. Jos ako dobijemo na kosevu morqt ce napasti, publika ce ih ponijeti i primit ce 4Inijesta je napisao/la:Ma nije toliko strasno igrat revans dole, ovdje pametno odigrat samo gol da ne primimo i 0-0 nam je dobar rezultat, a osvojit pehar aBd i podici ga u onom ustaskom leglu za mene je neprocjenjivo, pocrkali bi od muke ko praljak
Pa i jesi dijete cvijeća u neku ruku ali nije nam to sad bitno.sb1996 je napisao/la:samo što je se panično bježalo u svlacionicu mada nije nitko htio dirati igraceMortemHz je napisao/la:Dočekati ekipu i stručni štab Širokog Brijega gospodski kao i uvijek. Ako ne primimo gol i 1:0 bi bilo super a sve preko je bonus vrijedan trofeja.
Volim te Sarajevo!
Stroj1946 je napisao/la:MRS odavde, yebem ti komplet familiju mrtvu !!!sb1996 je napisao/la:samo što je se panično bježalo u svlacionicu mada nije nitko htio dirati igraceMortemHz je napisao/la:Dočekati ekipu i stručni štab Širokog Brijega gospodski kao i uvijek. Ako ne primimo gol i 1:0 bi bilo super a sve preko je bonus vrijedan trofeja.
Volim te Sarajevo!
Ne zna raja na koji se način izvlači izgledaMokes je napisao/la:Čemu kmečanje i teorije zavjere oko izvlačenja
Mora neko biti domaćin, ali raspored utakmica možda igra 5%. Ti ako si kvalitetan svejedno ti je gdje je prva, a gdje revanš. Volio bih i ja da smo gosti prvu, ali opet nema veze. Bili smo domaćini Zrinjskom, pa smo prošli.
Mlatnut ih i doma i u gostima