Nek si ga bano s ovim ga je zasro ima treceg musliman turcin.admin je napisao/la:Ni ti na ovom forumu ne postojis vise. Mislio sam ti progledati kroz prste zbog gadosti na temi Premijer liga, no na svu srecu naletih i ovdje da vidim sta ima.hskzmostar je napisao/la:Bosnjaci ne postoje i tocka
Imas musliman srbin ili musliman hrvat nema trece
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
The Nobles ⚔
Jako ste nestasni
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Whiteredangel je napisao/la:Koga si i navikao, svoju mamu u očiOsim13 je napisao/la:Neka te bolan koga ću prskat kad te banuju ://
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Volim te, zeljeznicare ! (Sutra samo )

-
Whiteredangel
- Kontakt:
Baš si sladak mala poturiceOsim13 je napisao/la:Whiteredangel je napisao/la:Koga si i navikao, svoju mamu u očiOsim13 je napisao/la:Neka te bolan koga ću prskat kad te banuju ://
Na prvo mjesto stani i ostani!
Whiteredangel je napisao/la: Baš si sladak mala poturice
Ugroženi...Whiteredangel je napisao/la:Nabijem na qrac i tebe i ovaj forum i sve tupoglave bosandzerose tvoje istomišljenike. Hvala. Zbogom!admin je napisao/la:Ni ti na ovom forumu ne postojis vise. Mislio sam ti progledati kroz prste zbog gadosti na temi Premijer liga, no na svu srecu naletih i ovdje da vidim sta ima.hskzmostar je napisao/la:Bosnjaci ne postoje i tocka
Imas musliman srbin ili musliman hrvat nema trece
ManjinaVanja8 je napisao/la: Ugroženi...![]()
![]()
Povampiriše se -U-groženi. Šta uradi jedna sezona bez trofeja ccc...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad su postali multietnicki klub,trener im nije katolik...A kažu imaju i igraca Turčina...skoroalen je napisao/la:Povampiriše se -U-groženi. Šta uradi jedna sezona bez trofeja ccc...
Zamisli tuge i bijede od zivota kad zivis u onoj zabiti kamenjarskoj, ne znas kako izgleda ostatak svijeta. Vrh je otici u hrvatsku, u drugu zemlju na more i glumis veceg hrvata i katolika od domicilnog stanovnistva hahaahahahahahahaVanja8 je napisao/la:Sad su postali multietnicki klub,trener im nije katolik...A kažu imaju i igraca Turčina...skoroalen je napisao/la:Povampiriše se -U-groženi. Šta uradi jedna sezona bez trofeja ccc...![]()
![]()
I nosis bijele carape...Stroj1946 je napisao/la:Zamisli tuge i bijede od zivota kad zivis u onoj zabiti kamenjarskoj, ne znas kako izgleda ostatak svijeta. Vrh je otici u hrvatsku, u drugu zemlju na more i glumis veceg hrvata i katolika od domicilnog stanovnistva hahaahahahahahahaVanja8 je napisao/la:Sad su postali multietnicki klub,trener im nije katolik...A kažu imaju i igraca Turčina...skoroalen je napisao/la:Povampiriše se -U-groženi. Šta uradi jedna sezona bez trofeja ccc...![]()
![]()
Hahahah i ponese papak kilu kamenja da ne zaboravi kako je kod kuceVanja8 je napisao/la: I nosis bijele carape...![]()
![]()
I u papuce stavljaju da se osjecaju komotno i udobno...Stroj1946 je napisao/la:Hahahah i ponese papak kilu kamenja da ne zaboravi kako je kod kuceVanja8 je napisao/la: I nosis bijele carape...![]()
![]()
- FrancescoTotti
- Kontakt:
ustase i odose...
Ne kaze dzaba stari narod da su ustase gore od cetnika. S cetom bar znas na cemu si, a ovi nacisti sve lafo finjak nekakav poput ovog @hskhszrinjskimostar a u njemu zivi takva zivotinja da bi mu i oni cuvari u auschwitzu 43-ce pozavidjeli...
Ne kaze dzaba stari narod da su ustase gore od cetnika. S cetom bar znas na cemu si, a ovi nacisti sve lafo finjak nekakav poput ovog @hskhszrinjskimostar a u njemu zivi takva zivotinja da bi mu i oni cuvari u auschwitzu 43-ce pozavidjeli...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Sjecate li se izjave Predsjednice Hr Kolinde Grabar Kitarevic :FrancescoTotti je napisao/la:ustase i odose...
"Za dom sp.....je stari hrvatski pozdrav"
Nakon tri dana, Kolindica:
"Izvinjavam se pucanstvu,na mojoj izjavi,pogresno sam informisana od mog savjetnika..."
Igrom slucaja,savjetnik iz Hercegovine...
-
Whiteredangel
- Kontakt:
Najbolji način za iskazati ljubav prema domovini <3
Mojne to </3Whiteredangel je napisao/la:7 titula šugave zemlje, 4 u nizu!
A sta cete kad se vrapcicki velikan vrati, za jedno 7-8 godina?
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
belosevic28
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.