FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2019, 15:43

Ne spominjite ovdje gurbete yebo im aid sve. Imate temu za njih i svrsavajte tamo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 apr 2019, 15:59

Brcanskamalta je napisao/la:Ne spominjite ovdje gurbete yebo im aid sve. Imate temu za njih i svrsapvajte tamo.
Taj klub je clan RSD Sloboda, ljudi koji su u skupstini rsd i koji su ocito pametniji i vise znace za Slobodu i Tuzlu od nas su odlucili da taj klub prihvate u "porodicu" tako da mi ti ne mozes odredjivat i govorit sta jest a sta nije Sloboda, ako ti ne odgovara ovo trenutno uplati dva miliona il kolko vec i odledi KK Slobodu. :wave:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 apr 2019, 16:04

@tuzlak, kolika je tranša za reprogram državi? koliko se daje mjesečno?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2019, 16:11

klasik je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Ne spominjite ovdje gurbete yebo im aid sve. Imate temu za njih i svrsapvajte tamo.
Taj klub je clan RSD Sloboda, ljudi koji su u skupstini rsd i koji su ocito pametniji i vise znace za Slobodu i Tuzlu od nas su odlucili da taj klub prihvate u "porodicu" tako da mi ti ne mozes odredjivat i govorit sta jest a sta nije Sloboda, ako ti ne odgovara ovo trenutno uplati dva miliona il kolko vec i odledi KK Slobodu. :wave:
Ono sto je ugaseno ne mozes "odledit".
Nije stvar u postojanju okk problem je dublji.
Ovako je i dita mogla zivotariti.Ali barem bi imali trofejnog giganta...
Nebitno tebi tvoje meni moje.Opet kazem imas temu za okk i idi tamo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 16:16

wobly92 je napisao/la:@tuzlak, kolika je tranša za reprogram državi? koliko se daje mjesečno?
29k kako znam.

Sto se tice Dite nije ugasena vec zaledjeno poslovanje.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 12 apr 2019, 16:29

tuzlak1987 je napisao/la:
wobly92 je napisao/la:@tuzlak, kolika je tranša za reprogram državi? koliko se daje mjesečno?
29k kako znam.
Čekaj, 29k mjesečno?
Ako je tako, onda je u periodu od septembra do decembra uplaćena samo jedna rata, jer je za upravo toliko samo i dug skinut. Znači ne uplaćuje se...

Ovaj sad izvještaj PU će nam sve reći.
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 12 apr 2019, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2019, 16:29

tuzlak1987 je napisao/la:
29k kako znam.

Sto se tice Dite nije ugasena vec zaledjeno poslovanje.
Klub koji nema administraciju ekipu omladince klub koji nema nista-je ugasen.Htio to neko priznati ili ne.Drugo da to moze tako da se malo zaledis malo odledis uradili bi to mnogi po svijetu.A ne bi se gasili.
Trece za okk pise da je nekada nastupao pod imenom "Sloboda Dita"i igrao aba ligu.
Drze trofeje dite na konferencijama .okk je frankestajn poturen za sva vremena.A ti se tjesi glupostima."zamrzavanje"je ubleha bacena takim ko ti.
Wobly reko sam mu ja ali pusti ga....nadoce.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 apr 2019, 16:31

Imate temu za košarkaše u sklopu RSD-a, nemojte ovdje te rasprave voditi.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 apr 2019, 16:49

Aerials je napisao/la:Imate temu za košarkaše u sklopu RSD-a, nemojte ovdje te rasprave voditi.
Nije rasprava ako se kaze da se treba podrzat klub koji je dio Slobode, ne vidim problem. O mnogo cemu se ovdje raspravlja a nebi trebalo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 16:52

Moze pisati ali sada osoba X moze otici i uplatiti 2 mil i imati cist klub te traziti od OKK da vrati trofeje i ostale simbole jer ih nelegalno pripisuje sebi tj. cuva ih ali nema veze sa njima. Znaci klub je zaledjen. I promjenom vlasti se moze tu nesto promjeniti jer SDP drzi i RSD pa je logicno da su pustili tu svog Bewbu.

Sto se tice reprograma cekamo 10ak dana da puf izbaci podatke.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 12 apr 2019, 17:07

tuzlak1987 je napisao/la:Moze pisati ali sada osoba X moze otici i uplatiti 2 mil i imati cist klub te traziti od OKK da vrati trofeje i ostale simbole jer ih nelegalno pripisuje sebi tj. cuva ih ali nema veze sa njima. Znaci klub je zaledjen. I promjenom vlasti se moze tu nesto promjeniti jer SDP drzi i RSD pa je logicno da su pustili tu svog Bewbu.

Oni da su htjeli ili imali plan da su ovih 10-12 godina "zamrzli "Klub i uplacivali prosjek od 5000 km mjesecno do sada bi eliminisali pola duga.Nema 2 mil jer klub je ugasen.A trofeji mogu u muzej ili UG ili rsd Sloboda bilo gdje osim stola okk.Prodali su maglu raji i cao.
Nema vidicemo ti vjecito branis Jssmina i tvrdis da se placa reprogram.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 12 apr 2019, 17:12

Brcanskamalta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Moze pisati ali sada osoba X moze otici i uplatiti 2 mil i imati cist klub te traziti od OKK da vrati trofeje i ostale simbole jer ih nelegalno pripisuje sebi tj. cuva ih ali nema veze sa njima. Znaci klub je zaledjen. I promjenom vlasti se moze tu nesto promjeniti jer SDP drzi i RSD pa je logicno da su pustili tu svog Bewbu.

Oni da su htjeli ili imali plan da su ovih 10-12 godina "zamrzli "Klub i uplacivali prosjek od 5000 km mjesecno do sada bi eliminisali pola duga.Nema 2 mil jer klub je ugasen.A trofeji mogu u muzej ili UG ili rsd Sloboda bilo gdje osim stola okk.Prodali su maglu raji i cao.
Nema vidicemo ti vjecito branis Jssmina i tvrdis da se placa reprogram.
Normalno da cu ga braniti, nije Tuzla samo sport. Bolji je daleko od drugih opcija i uradio je dosta toga za Tuzlu dok joj ostali svi vecinom zele propast i da raskrcme ovo sto je ostalo.

Za reprogram nije moj zadatak vec zadatak novinara, jesam ja kriv sto su novinari nesposobni i sto Tuzlanski objavi dnevno 10 clanaka o zenskoj ljepoti, Kim Kardashian i Dodiku. :rol:
Neka oni prave pritisak i prate jel sve uredu.

Sto se tice OKK ne pratim ja to, tj ne idem na utakmice. Za trofeje se slazem da su samo Ditini, oni su zaseban klub kojem je slicno sa Ditom to samo jer je isti sport i nista vise. Sto se tice primanja u RSD to je jer su svi svoji.

tuzla075
Kontakt:

Post Postao/la tuzla075 » 12 apr 2019, 17:19

Joj sto seres majmuncino.Sloboda ce se uvijek zvati Sloboda pa bila ona OKK,MZK,FGL.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 apr 2019, 18:02

Cuj ne može to tako :urnebes: Dita je zaleđen klub a ne ugašen, druga stvar je sto Ditu niko trenutno ne namjerava odlediti. A naravno da je OKK dio Slobode :salut:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 12 apr 2019, 18:17

staragarda je napisao/la::puke:
klasik je napisao/la:
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: ....za ovo moras primati bas dobru platu....cak ni mi sisini ne beremo ko ovi faraonovi
Da znas samo kakve pare uzimam uf.. sta ces parola snadji se, ustvari ti to najbolje znas. A ja tolike pare uzimam da upravo sto nisam faraonov moram putovat sat vremena na poso jer ne mogu doc na red u tuzli od "njegovih"

Eto ti meni samo reci sta je ovdje netacno od ovog sto sam naveo i ja ti priznam da si upravu.

Ne kazem ja da nebi bilo bolje i draze da je jos uvijek KK tu al nije i naslo se drugo rjesenje (planski OKK je osnovan prije gasenja KK i tu su juniori uglavnom igrali i dosli do A2 lige) i isto bi bilo i sa FK da nema pritiska kolko tolkog od navijaca i da ne treba 5-10 godina da se od nule dodje do Premijer lige. Ko sto spominjete berbu takav isti je i senad bio i vidicemo hocel i kozlic bit. A i FK i OKK sluze trenutno jasminu da uhljebi svoje ljude i siri svoju mrezu glasaca i sto je najgore ne moze mu niko nista.
I opet sve stoji kome ne odgovara ovakav kosarkaski klub nek ga ne prati i gotovo al ne moze mi niko govorit i ubjedjivat me da to nije Sloboda i da to ne trebam pratit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 12 apr 2019, 18:54

Joj na sta trose pare jeebote .....znaci sklepat ce novac na nesto sto se planira srusiti u dogledno vrijeme jer nije u projektu novog stadiona. Pa dokle vise...

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 12 apr 2019, 19:18

klasik je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Imate temu za košarkaše u sklopu RSD-a, nemojte ovdje te rasprave voditi.
Nije rasprava ako se kaze da se treba podrzat klub koji je dio Slobode, ne vidim problem. O mnogo cemu se ovdje raspravlja a nebi trebalo.
Nije to problem, problem je što će njih/vas 10 dva dana da raspravlja o tome kako je ovo Frankenštajn, nije prava Sloboda i slično, a ima tema za KK pa se može tamo o tome.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 12 apr 2019, 19:19

Zamolio bih nadležne da brišu postove sa ove FK Sloboda teme koji govore o frankestajnu iz Mejdana.To je toliko bezobrazno ruglo na temi da nije normalno.Ko voli ili mora da voli bewbinog frankestajna neka ide na njihovu temu imaju pravo tamo veličati i vođu i bewbu i frankestajna ali ovdje na ovoj temi im nije mjesto!Moderacijo vi ste na potezu!
DRŽAVA TUZLA!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 12 apr 2019, 19:20

klasik je napisao/la:
Taj klub je neprihvatljiv. Dao Bog da se ugasi jos veceras. To je sramota grada. To je privatni projekat za pranje i uzimanje para.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 12 apr 2019, 19:35

Dok je Sloge SH u ovom obliku nema šanse da drugi klub bude sramota grada.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: BLN030 i 4 gosta.