Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
47
24%
Zadovoljan
76
38%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
28
14%

Ukupno glasova: 198

Fagus501
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Fagus501 » 12 apr 2019, 14:40

Dosta puta sam pisao da ovdje sve kroji Maglajlija preko svoje agencije da bi prodavao igrače ,to je kod nas nažalost zadnji 15 godina uništilo mnogo talenata kao i dan danas.Primjer Igor Mandic momak nikada nije bio Stanardni igrač još od vremena Borca niti je definiran igrač uopće nema pozicije,Mirko Herceg davno propao cak ga ni Izvidzac Nebi sebi doveo kad bi se nudio.,Predragovic,Peric,Nuic sve su tanki igrači koji preko nasputa za BiH pokušavaju preko Maglajlije da nadzu dobar klub,ali gdje god odu klupa im je jer nemaju kvaliteta.Loncar je nesto slicno kao navedeni uvjek su ga stavljali u jake klubove koji bi ga se rijesavali za pola sezone.Taj lobi vlada dugo Tore,Terza,Prce,Karacic isto tako tu godina a nisu nista napravil u karijeri od njih ne zavisi nista Terza obični odbadbeni igrač sreća ima dobar ugovor.To će se i dalje dešavati isti lobi menadžera i selektora koji su uspjeli da budemo najveća sprdnja od reprezaticije na balkanu

faruk993
Kontakt:

Post Postao/la faruk993 » 12 apr 2019, 15:34

Fagus501 je napisao/la:Dosta puta sam pisao da ovdje sve kroji Maglajlija preko svoje agencije da bi prodavao igrače ,to je kod nas nažalost zadnji 15 godina uništilo mnogo talenata kao i dan danas.Primjer Igor Mandic momak nikada nije bio Stanardni igrač još od vremena Borca niti je definiran igrač uopće nema pozicije,Mirko Herceg davno propao cak ga ni Izvidzac Nebi sebi doveo kad bi se nudio.,Predragovic,Peric,Nuic sve su tanki igrači koji preko nasputa za BiH pokušavaju preko Maglajlije da nadzu dobar klub,ali gdje god odu klupa im je jer nemaju kvaliteta.Loncar je nesto slicno kao navedeni uvjek su ga stavljali u jake klubove koji bi ga se rijesavali za pola sezone.Taj lobi vlada dugo Tore,Terza,Prce,Karacic isto tako tu godina a nisu nista napravil u karijeri od njih ne zavisi nista Terza obični odbadbeni igrač sreća ima dobar ugovor.To će se i dalje dešavati isti lobi menadžera i selektora koji su uspjeli da budemo najveća sprdnja od reprezaticije na balkanu
Za Mandica i Hercega stoji da su obicne nule od igraca, ali Predragovic i Nuic sigurno imaju mjesta u ovoj ekipi. Mozda oni nisu nesto narocito kvalitetni, ali mi nemamo taj luksuz da mozemo dopustit da njih dvojica ne igraju.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 apr 2019, 19:29

Nevjerujem da je Malinovic totalno propali talenat,za 2 3 godine bice on tip top
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 apr 2019, 20:20

Je l' ko pitao Bilala zašto su mu jučer 40 minuta na lijevom krilu igrali lijevi bek i pivot? :D
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2019, 20:22

mozel mi neko strucan reci procentualno kakve sanse imamo da se plasiramo na SP posto nisam pratio nista ovo, lp
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 12 apr 2019, 20:37

Raonffa je napisao/la:Je l' ko pitao Bilala zašto su mu jučer 40 minuta na lijevom krilu igrali lijevi bek i pivot? :D
Iz nepoznatih razloga Bilal bi prije stavio Grahovca na lijevo krilo nego pozvao Denia Djozica? :roll:
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 12 apr 2019, 20:41

harden je napisao/la:mozel mi neko strucan reci procentualno kakve sanse imamo da se plasiramo na SP posto nisam pratio nista ovo, lp
Sanse za SP su 0,00% ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 12 apr 2019, 21:01

harden je napisao/la:mozel mi neko strucan reci procentualno kakve sanse imamo da se plasiramo na SP posto nisam pratio nista ovo, lp
Kvalifikacije su za EP. A imamo solidne sanse. Recimo vise od 50%...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2019, 21:13

Pasha je napisao/la:
Kvalifikacije su za EP. A imamo solidne sanse. Recimo vise od 50%...
Jah, to :mrgreen: zahvaljujem na odgovoru
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 12 apr 2019, 21:13

Harden glory hunter
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Fantasista
Kontakt:

Post Postao/la Fantasista » 12 apr 2019, 21:24

Davno sam prestao pratiti sve repke BiH ali danas kad sam prosao kroz grad i vidio gdje su momci smjesteni pozlilo mi je. Spavat ce u yebenom motelu pored juzne saobracajnice gdje kamioni i autobusi non stop prolaze. Povraca mi se kad vidim koliko je lopovluka u ovom savezu. Pored hotela Tuzla ili cak Melaina oni su zavrsili u ovoj rupi. Sramota yebem vam sve.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 12 apr 2019, 22:27

u kojem su motelu?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 apr 2019, 22:34

edinjo-bih je napisao/la:u kojem su motelu?
Miris dunja.Bezveze motel...Hotel Tuzla i Melain bolji 10 puta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 12 apr 2019, 22:39

Osim13 je napisao/la:Harden glory hunter
Rukometnu repku ne gledam ni da uzmu EP :mrgreen: kad god sam gledao spusili su 10 razlike

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 12 apr 2019, 22:57

Salih1984 je napisao/la:Nevjerujem da je Malinovic totalno propali talenat,za 2 3 godine bice on tip top
Ne znam ko je napisao da je Malinović propali talent, ali jesam napisao:

Kod: Označi sve

da je bio izuzetan talenata ali njegov razvojni put je definitivno bio pogrešan tako da i on postaje upitan, mada smatram da bi mnogo bolje bio iskorišten kod boljeg stručnjaka, jer Malinović nije tip 'solo' igrača nego igrač za izrađene akcije
Još se nadam da će Malinović pokazati svoju vrijednost, relativno je 'rukometno' mlad, ali za to treba da se dogode određene promjena u njegovoj karijeri i 'poslože kockice'.

Malinović je sjajan 'timski' igrač, igrač koji najbolje funkcioniše prilikom izrađenih akcija.
Bosno moja poharana....

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 13 apr 2019, 00:50

Raonffa je napisao/la:Je l' ko pitao Bilala zašto su mu jučer 40 minuta na lijevom krilu igrali lijevi bek i pivot? :D
Zato što ljudi u Savezu nisu na vrijeme prijavili mladog reprezentativca Keškića, koji igra kao lijevo krilo, pa je morao ostati u Sarajevu do nedjelje tj.susreta u Tuzli :) A Bilal ima samo dva igrača na toj poziciji trenutno Nuića koji je ozlijeđen i mladog Keškića, koji će imati priliku u Tuzli zaigrati :)

faruk993
Kontakt:

Post Postao/la faruk993 » 13 apr 2019, 10:27

bihac1968 je napisao/la:
Zato što ljudi u Savezu nisu na vrijeme prijavili mladog reprezentativca Keškića, koji igra kao lijevo krilo, pa je morao ostati u Sarajevu do nedjelje tj.susreta u Tuzli :) A Bilal ima samo dva igrača na toj poziciji trenutno Nuića koji je ozlijeđen i mladog Keškića, koji će imati priliku u Tuzli zaigrati :)
Za njega pisu da nije igrao jer nema nase papire, a ne zato sto nije prijavljen na vrijeme za utakmicu. Ako nema papire opet nece igrat ni u nedjelju. Toromanovic i Hamodovic dijele minutazu na lijevom krilu :crazy:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 13 apr 2019, 12:54

Toromanović najbolje lijevo krilo trenutnog rostera
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 13 apr 2019, 13:19

Pisalo je na portalima da Keškić nema pasoš BiH :crazy:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 13 apr 2019, 13:26

To mi već liči na nas
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.