NovaBH HD je besplatno dostupna/otključana i na MojaTVGifron je napisao/la:Kad smo vec kod ovih debila, je li samo Telemach ima ovu Novu u HDu mamicu im, piksel ko rubikova kocka
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Ma rekao 100%tm01hzne je napisao/la:Ja sam vraćao da bih ponovno čuo da li je zaista to rekao...edo07 je napisao/la:Cuj Juninho![]()
Daj Baho oprosti se molim te
Kad je Coutinho na centru provukao loptu izmedju dva igraca..Baho je rekao Juninho kakav majstor...tako nesto
- akisarajevo92
- Kontakt:
Evo taj detalj sa Juninhom
https://streamable.com/3fru5
a i lik sa Arene ima svojih momenata
https://streamable.com/dzyni
Don't believe the hype.
Da, čuo sam kasnije kada sam vratio snimku na MojaTVedo07 je napisao/la:Ma rekao 100%tm01hzne je napisao/la:Ja sam vraćao da bih ponovno čuo da li je zaista to rekao...edo07 je napisao/la:Cuj Juninho![]()
Daj Baho oprosti se molim te
Kad je Coutinho na centru provukao loptu izmedju dva igraca..Baho je rekao Juninho kakav majstor...tako nesto
Nesto slicno kao kad je maloprije zuti karton dobio
MILNER-VIDAL
MILNER-VIDAL
Ajd ne serite čekate svaku sekundu da mu se nešto omakne kako bi srali ovdje, kad se sjetim da sam morao slušati dvojicu debila sa OBN pa onda onog narkomana Marijana pa Šuku i Bilića.
Nije ni Baho savršen al' je za ove nabrojane ublehe izmislio komentarisanje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ASD
- Kontakt:
Samo je Marijan gori od njeg, cak je i sasa bolji od njeg, ako nista prati fudbal.Saurman je napisao/la:Ajd ne serite čekate svaku sekundu da mu se nešto omakne kako bi srali ovdje, kad se sjetim da sam morao slušati dvojicu debila sa OBN pa onda onog narkomana Marijana pa Šuku i Bilića.Nije ni Baho savršen al' je za ove nabrojane ublehe izmislio komentarisanje.
Ovaj kaze brazilski Atletic umjesto Atletico, garantovano prvi put izguglao ekipu u zivotu.
Milion je takvih primjera.
Bilic je uz sve mane doktor za svu trojicu.
Klasican primjerak postratne BiH.
Da rata nije bilo, taj ne bi vidio komentatorske pozicije.
- LlullSergio
- Kontakt:
Baho je idiot.
Ovo je fakat žalosno.akisarajevo92 je napisao/la:Evo taj detalj sa Juninhom
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- anonymousHD
- Kontakt:
Nema goreg komentatora od Bahe, čovjek zaostao u 90tim, još nije ni TV promijenio.
Lik je najblaze receno katastrofalan...neupucen...on je klasicni primjer nasih politicara koji se uhljebe i ne pada im napamet da odstupe..dzaba sto ti narod psuje sve po spisku...tako i on...da ima obraza odstupio bi od komentarisanja...ok, ostani novinar i predlozi tv kuci za koju radis da imas svoju emisiju...al brate Baho i komentarisanje ne ide vise nikako...ovo vise nisu greskice koje se desavaju jednom u toku utakmice nego frajer grijesi iz minute u minutu...
joj juninho haha
sreca pa juventus bio na areni:-)
sreca pa juventus bio na areni:-)
- ASD
- Kontakt:
Sto je najgore, pola naroda ga jos brani. Uglavnom oni polupismeni.edo07 je napisao/la:Lik je najblaze receno katastrofalan...neupucen...on je klasicni primjer nasih politicara koji se uhljebe i ne pada im napamet da odstupe..dzaba sto ti narod psuje sve po spisku...tako i on...da ima obraza odstupio bi od komentarisanja...ok, ostani novinar i predlozi tv kuci za koju radis da imas svoju emisiju...al brate Baho i komentarisanje ne ide vise nikako...ovo vise nisu greskice koje se desavaju jednom u toku utakmice nego frajer grijesi iz minute u minutu...
Kazu, voli Bosnu, komentarise iz srca, tacno kao oni politicari.
Veoma lose. Vokabular na nuli. Svaka druga mu je : nevjerovatno i je li ovo moguce.
Pogotovo kad danas imas ispred sebe 2 laptopa, sve zivo na internetu da se pripremis za utakmicu.
Pogotovo kad danas imas ispred sebe 2 laptopa, sve zivo na internetu da se pripremis za utakmicu.
27.10.2020
Al je ta nova TV privatna pa se ne može govoriti o uhljebu i slično. Njega neko plaća za njegovo neznanje, a političare samo narod plaća. Nikad ovaj prostor (bih) nije imao kvalitetne komentatore
nema potpisa
Kralj je coutinha i vidala zamjenio sa Juhninom i Milnerom...pa jebote hahaha
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- ASD
- Kontakt:
Nismo nista naslijedili iz bivse Jugoslavije. U to vrijeme ovaj posao nije bio razvijen jer je i televizija bila manje razvijena, imali smo po kojeg komentatora ali su oni otisli, dosli ljudi koji nisu strucni za taj posao kao Baho recimo.Admir_Sa je napisao/la:Al je ta nova TV privatna pa se ne može govoriti o uhljebu i slično. Njega neko plaća za njegovo neznanje, a političare samo narod plaća. Nikad ovaj prostor (bih) nije imao kvalitetne komentatore
Ko je ovaj na SK HD? 
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.