RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

combe80
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la combe80 » 08 apr 2019, 16:50

Uvuklo vam se nesto u ekipu ba... neka nervoza nesto ima... Kad je se igrala utakmica u Gradaccu nesto su se derali jedni na druge na terenu nije bilo harmonije... desava se isto kao i nama prosle godine kad je se Sloga Simin Han plasirala... Bice vam tesko samo sportski uci u premijer ligu ako neodresite kesu i premije date i svojim igracima a i drugim igracima da zapnu protiv Olimpika... koliko te premije znace vidilo se u Gradaccu da nije bilo premija ni blizu nasi nebi ginuli...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 apr 2019, 17:16

*p!p!t@* je napisao/la:Ma bola i da ne uđemo u je.benu premijer ligu zna se da će prava raja ostati na stadionu, i to je ono najbitnije. Džaba plastici sve i da uđu kad će imati više gostujućih nego svojih navijača svaku utakmicu. Ko god misli suprotno eno mu Lokomotive pa nek provodi svoje lopovluke...
:lol: :lol: :lol:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 08 apr 2019, 17:49

All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 08 apr 2019, 18:05

Jel istina da su u klubskom autobusu iz gradačca vratili samo Behram,Zvonic,Bogdanovic,Dario,Brandao???
MUSVDG

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 08 apr 2019, 18:19

Tracy1 je napisao/la:Jel istina da su u klubskom autobusu iz gradačca vratili samo Behram,Zvonic,Bogdanovic,Dario,Brandao???
Nije

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 08 apr 2019, 20:11

Volio bi licno da vi udjete u ligu, i ako ne mogu nikad zaboravit ono pustanje Gosku da ostane u ligi, i ako smo mi sami sebe gurnuli u cvajtu. Mi vrlo dobro znamo kakva je to liga i sta smo sve vidjeli i prosli, samo lopovlukom mozete do PL, iskreno da vam kazem nama da nije bilo Banovica i Goska koji je igra za nas licno mi se ne bi nikad vratili u PL, uglavnom sretno do kraja
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 08 apr 2019, 20:16

fukara87 je napisao/la:Volio bi licno da vi udjete u ligu, i ako ne mogu nikad zaboravit ono pustanje Gosku da ostane u ligi, i ako smo mi sami sebe gurnuli u cvajtu. Mi vrlo dobro znamo kakva je to liga i sta smo sve vidjeli i prosli, samo lopovlukom mozete do PL, iskreno da vam kazem nama da nije bilo Banovica i Goska koji je igra za nas licno mi se ne bi nikad vratili u PL, uglavnom sretno do kraja
Svaka čast tebi da i dalje navijaš za Slobodu pored svih ovih sendvičara. I to da smo vas mi koštali ispadanja je malo izlizano, jest bilo tada svega al mi smo i u Tuzlu išli sa juniorima tada, vi niste dobili Slaviju čini mi se koja je igrala sa pjetlićima, al kod nas je najlakše drugog okriviti za vlastiti neuspjeh

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 apr 2019, 21:41

Mancini je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:Ma bola i da ne uđemo u je.benu premijer ligu zna se da će prava raja ostati na stadionu, i to je ono najbitnije. Džaba plastici sve i da uđu kad će imati više gostujućih nego svojih navijača svaku utakmicu. Ko god misli suprotno eno mu Lokomotive pa nek provodi svoje lopovluke...
:lol: :lol: :lol:
Šta je smiješno majmo?
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Agent12
Kontakt:

Post Postao/la Agent12 » 09 apr 2019, 00:48

Tracy1 je napisao/la:Jel istina da su u klubskom autobusu iz gradačca vratili samo Behram,Zvonic,Bogdanovic,Dario,Brandao???
Pozdrav imam info da su vasa 2 igraca bila u kaficu oko 9h i druga 2 igraca u jednom restoranu na veceri
U 10h tako da je to vjerovatno istina jer mi je bilo cudno kasni sati a oni u gradu jos uvijek

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 09 apr 2019, 00:54

Remetic jos sef skole ili?

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 09 apr 2019, 08:28

Problem kod vas je sto ste doveli igrace koji nemaju pobjednicki, natjecateljski mentalitet i ne znaju se nositi sa pritiskom. Osim onih par iskusnijih igraca. Nekoliko mladih igraca ste doveli, ne moze se od njih ocekivat da se nosi tek tako. Drugo Ibro vam je vise navijac negi trener. Po meni jako los strucnjak, al moze posluziti za ulazak. On je meni vise da vam trenira juniore, ako je srcan onako. Kao prvi trener treba biti neko ko je smiren. Radi nepromisljene stvari u ovoj fazi, i jos vise unosi nemir, umjesto da smiri situaciju. Budala. Trece znate dobro da ce Olimpik mazati sve, nema tu puno price. Bice gusto do kraja jer oni ce kupovat sve redom.

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 09 apr 2019, 14:48

Mislim da ste svijesni da je nepotrebno piskaranje I ubijedjivanje drugi na ovom forumu bezsmisleno.
Zasto se spustate na nivo sitni dusa i ljudi bez morala.
Idite na svoj forum i iskazite svoje misljenje.
Ovdje mozete godinama potezati istu pricu ali uzalud vam sve. Oni neznaju dalje nista od svoje kasabe.
Nemozes ti Ramizu iz Olova objasnit kad je on naviko na sistem uzmi dok mozes i da sta znaci far play i osnovu fudbala.
Onda se Ramiz pita sto ovi sa vlasti kradu kao kako ih nije sramota.
Niste svijesni da pokusavate objasniti neke stvari ljudima koji se javno ponose na kradju i fudbal u kojem MORAS kupovat i prodavat jer je to jedini pravi put.
Sad se dobro zamislite koliko je sati.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 10 apr 2019, 01:39

Naprijed OlimpiĆ
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 11 apr 2019, 14:58

slika

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 11 apr 2019, 18:19

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
Metuzaleme imal đe Ibre Jakića?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 13 apr 2019, 00:33

Nazalost bojim se da je istina, Semir Sarajkić je poslan sa jednim ciljem, da realno sudi i da nase igrace pokartonira u prvim redovima Fajic, Cosic i Vehabovic..
Ti si naša ljubav jedina!

tesanj91
Kontakt:

Post Postao/la tesanj91 » 13 apr 2019, 02:40

Na vec sad vidim 5 zutih za Velež sutra. Smrdi mi to. Ali mislim da ce se u 27. Kolu odluciti ko ulazi. Kako bilo Sretno Veležu nadam se od iduce godine u PL

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 13 apr 2019, 07:00

Olimpik ima dosta laksi raspored...pogledajte i presudite sami, djeluju na terenu zrelije, imaju vise iskustva, imaju pare, gura ih savez... Velez je svoje istrubio igrom u Gradaccu... imaju dva teska gostovanja Jajce i Gracanica i nek bod izgube u te dvi tekme Olimpik je prvak... nevidim gdje bi Olimpik mogao izgubit bod... velika steta jer imate navijaca brdo i samo ste tu spremni za premijer lige ali nisu oni presudni.... Sretno vam... Zvijezda je se pitala Zvijezda vas ostavila u premijer ligi sad ce vas i ostavit u federalki...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 apr 2019, 07:22

combe80 je napisao/la:Olimpik ima dosta laksi raspored...pogledajte i presudite sami, djeluju na terenu zrelije, imaju vise iskustva, imaju pare, gura ih savez... Velez je svoje istrubio igrom u Gradaccu... imaju dva teska gostovanja Jajce i Gracanica i nek bod izgube u te dvi tekme Olimpik je prvak... nevidim gdje bi Olimpik mogao izgubit bod... velika steta jer imate navijaca brdo i samo ste tu spremni za premijer lige ali nisu oni presudni.... Sretno vam... Zvijezda je se pitala Zvijezda vas ostavila u premijer ligi sad ce vas i ostavit u federalki...
Majstore,sretno Zvijezdi ali se mi pitamo za sve.Da je zadnja bila utakmica u Gradaccu onda bi se i Zvijezda pitala.Sve je u nasim rukama i mi ulazim 100%,Olumpic/k ce bacati dzaba pare na kupovinu ali ostaje u ovoj ligi. :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 13 apr 2019, 08:16

combe80 je napisao/la:Olimpik ima dosta laksi raspored...pogledajte i presudite sami, djeluju na terenu zrelije, imaju vise iskustva, imaju pare, gura ih savez... Velez je svoje istrubio igrom u Gradaccu... imaju dva teska gostovanja Jajce i Gracanica i nek bod izgube u te dvi tekme Olimpik je prvak... nevidim gdje bi Olimpik mogao izgubit bod... velika steta jer imate navijaca brdo i samo ste tu spremni za premijer lige ali nisu oni presudni.... Sretno vam... Zvijezda je se pitala Zvijezda vas ostavila u premijer ligi sad ce vas i ostavit u federalki...

Combe pozdrav za tebe prije svega, i ja se bojim da si upravu. Nije baš u Gradačcu krenulo već na svim gostovanjima ove polusezone, ali i vi imate dobar dio “ako” ostanemo u ovoj ligi. Goražde poraz, Olimpik remi iako smo vodili dva nula i imali sve u rukama, i poraz kod vas. Doduše ja sam optimist i mislim da ulazimo sigurno, imamo ta dva gostovanja Gračanicu i Jajce, dok oni imaju TOSK kuci i mislim da bi im mogli bod otkinuti.
Zao bi mi bilo stotina hiljada uloženih (usudio bih se reci i miliona) ako ostanemo još jednu sezonu u ovoj ligi..
Ti si naša ljubav jedina!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.