Bilo je do derbijabraco je napisao/la:Čini mi se da je i za Sinana nekog interesa bilo.kerimatomic1921 je napisao/la:Ma prodace se Veca, Saban otis’o, otici ce i Hare. Namaknut’ ce se nesto, samo da se otarasimo ove nase djece. Tanka generacija do bola.
Fejza sretno, ove 3 sto je branio u 3 godine, koliko se ja sjecam, nije nikakva sranja pravio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Molim vas, nemojte se međusobno ovdje prozivati.
Nasmijah se kiselo...irfo je napisao/la:Bilo je do derbijabraco je napisao/la:Čini mi se da je i za Sinana nekog interesa bilo.kerimatomic1921 je napisao/la:Ma prodace se Veca, Saban otis’o, otici ce i Hare. Namaknut’ ce se nesto, samo da se otarasimo ove nase djece. Tanka generacija do bola.
Fejza sretno, ove 3 sto je branio u 3 godine, koliko se ja sjecam, nije nikakva sranja pravio.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- plavousrcu
- Kontakt:
**** vas drugi forum, kazandzija, papak iz Olova i jedan sa Sandzaka. Ne mogu procitati ni napisati nista vezano za klub? Ako nismo na vrijeme platili Petrovicu treba da odgovorni za taj proces napusti klub sam, ako nece da ga odmah otjeraju. Treba Petrovicu **** majku prvom prilikom, ako kojim slucajem ponovo dodje u BiH raditi pakao mu napraviti od zivota. Protiv Zrinjskog se zatvoriti, igrati na kontru i imat cemo tri prilike. Bolji su igracki mnogo od nas, ali ne igraju dobro.
Ništa Slavko tu nije kriv,već bahatost hadžimilimetra,onog našeg ex advokata,cvikeraša, i direktora,pjandure.plavousrcu je napisao/la:**** vas drugi forum, kazandzija, papak iz Olova i jedan sa Sandzaka. Ne mogu procitati ni napisati nista vezano za klub? Ako nismo na vrijeme platili Petrovicu treba da odgovorni za taj proces napusti klub sam, ako nece da ga odmah otjeraju. Treba Petrovicu **** majku prvom prilikom, ako kojim slucajem ponovo dodje u BiH raditi pakao mu napraviti od zivota. Protiv Zrinjskog se zatvoriti, igrati na kontru i imat cemo tri prilike. Bolji su igracki mnogo od nas, ali ne igraju dobro.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
- plavousrcu
- Kontakt:
J*** mater i njemu debelu ako je istina sta pisu mediji. Dobio si pare majmune i sad glumis nesto. Treba mu tarabu udarati na ulazu u grad i dobro ga namlatiti. Krme debelo nezahvalno. Da nije bilo nasih ublehasa nikada klub ne bi vodio u karijeri. Igra se sa Zeljom, igrali su se i veci od njega.UBIPITAR je napisao/la:Ništa Slavko tu nije kriv,već bahatost hadžimilimetra,onog našeg ex advokata,cvikeraša, i direktora,pjandure.plavousrcu je napisao/la:**** vas drugi forum, kazandzija, papak iz Olova i jedan sa Sandzaka. Ne mogu procitati ni napisati nista vezano za klub? Ako nismo na vrijeme platili Petrovicu treba da odgovorni za taj proces napusti klub sam, ako nece da ga odmah otjeraju. Treba Petrovicu **** majku prvom prilikom, ako kojim slucajem ponovo dodje u BiH raditi pakao mu napraviti od zivota. Protiv Zrinjskog se zatvoriti, igrati na kontru i imat cemo tri prilike. Bolji su igracki mnogo od nas, ali ne igraju dobro.
Bitno je da nas direktor kupi 4-5 auta, **** placanje. Cim je on radio s ovim ublehasima od ranije nije on nista bolji od njih...UBIPITAR je napisao/la:Ništa Slavko tu nije kriv,već bahatost hadžimilimetra,onog našeg ex advokata,cvikeraša, i direktora,pjandure.plavousrcu je napisao/la:**** vas drugi forum, kazandzija, papak iz Olova i jedan sa Sandzaka. Ne mogu procitati ni napisati nista vezano za klub? Ako nismo na vrijeme platili Petrovicu treba da odgovorni za taj proces napusti klub sam, ako nece da ga odmah otjeraju. Treba Petrovicu **** majku prvom prilikom, ako kojim slucajem ponovo dodje u BiH raditi pakao mu napraviti od zivota. Protiv Zrinjskog se zatvoriti, igrati na kontru i imat cemo tri prilike. Bolji su igracki mnogo od nas, ali ne igraju dobro.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
glavniurednik
- Kontakt:
hpce novi hkredit se podigoOsim13 je napisao/la:Biće to sve dobro
Napokon da Bogi malo odmori i nadam se da poslije derbija vise nece igrati nikako. Siniša je takoder uzasan, Stana ce sigurno dobro odraditi na toj strani.
E sad, da se ja pitam odmorio bi Anela al on izgleda mora igrati. Po meni bolji vezni red bi bio Dado, Hajdar, Sinan.
Probati danas pobjediti..
E sad, da se ja pitam odmorio bi Anela al on izgleda mora igrati. Po meni bolji vezni red bi bio Dado, Hajdar, Sinan.
Probati danas pobjediti..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ulazi Bogi da ih završi, simboličnoOsim13 je napisao/la:0:8
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
vrijeme je da se malo popravi gol razlikaOsim13 je napisao/la:0:8
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Za koga?Osim13 je napisao/la:Biće to jedna rutinski odrađena utakmica
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
...a onda je @Osim13 ostao zagonetan...LjoZee je napisao/la:Za koga?Osim13 je napisao/la:Biće to jedna rutinski odrađena utakmica
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Fejzić, Stanić, Rodin, Sipović, Pavić, Šabanadžović, Sadiković, Mujezinović, A. Zec, Veselinović, Krpić.
Na klupi Željezničara su: Kjosevski, Stevanović, Ramović, Zajmović, Hajdarević, Osmanković i Klepač
Na klupi Željezničara su: Kjosevski, Stevanović, Ramović, Zajmović, Hajdarević, Osmanković i Klepač
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Hazre, MukiBek i 17 gostiju.